Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda Lee

Kącik naszej poezji.

Polecane posty

a dziendobry 🖐️ ale ty wczesnie wstajesz, jagoda :) ja w poniedziałki lubie się dłużej się poprzeciągać w łóżku

witam *Jagoda Lee* i Poetow:-) :-) :-) sa male smutki i male radosci smutki - ech...zapomniec radosci ?- no...na przyklad..nie lamia kosci;-) wielkie smutki i wielkie radosci -- ta druga kategoria niech czesto u Was gosci :-) :-) :-) nareszcie + ufffffff...ciut zmalaly upaly serdeczne pozdrowionka sle ! v.v.v.

uuuuaaaauuuuuuuuu...uuuuuaaa... \"o szyby deszcz dzwoni\"\" i chlodek przyjemny :-)) narazie niebo nie daje nam \"popalic\"..hehe ale to dopiero start dni sierpniowych - wiec- dla odmiany - ciesze sie, ze \"nie ma pogody\" ;-) ;-) ;-) choc ta jest zawsze;-) pozdrowionka *Jagoda Lee* :-) v.v.v.

Dawno nie zostawiałam tutaj mojego niby - wiersza :) Dzisiaj to zrobię :) chciałabym napisać naszą historię na nowo, bez ciszy rozrywającej ciało , bez słów wbijanych pod paznokcie , czarnych spojrzeń -pochłaniających światło; chciałabym historii jak z tandetnych romansideł, gdzie \"pożądanie zawisa w powietrzu\", kwiaty rosną w wazonach , pokój pachnie jaśminem i niebem . Chciałabym. Ale naszą historię już napisaliśmy . Zmiana , byłaby jedynie FAŁSZOWANIEM FAKTÓW .

niestety nie da sie tak jak wypracowania na pisać w brulionie \"na brudno\" a potem przepisać wszystko \"na czysto\" pozdrawiam 🖐️

Gość marmolada7
malować oddechem ciepłym na twej skroni pragnę ukojenie dotykiem zakreslic w pamieci mape Twego ciała budzic pocałunkiem z rosy dopoki nie poczuje ze to juz wszystko i niczego wiecej nie pragne

Gość pfiiii
kocham ❤️

Tak , Kici - niestety nie da się własnej historii pisać na brudno ... A czasami szkoda ..Pozdrawiam ciepło :D Marmolada7- witam u mnie :D Pięknie jest ,mieć wszystko i już niczego nie pragnąć :) POzdrawiam ! DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM 🌻

Gość miłego dnia
🌻

i tutaj też ciebie i wszystkich witam dzień dobry 🖐️ nareszcie słońce :)

Gość a u mnie deszcz

Gość a u mnie deszcz
ale ja lubię jak pada 🌻

Witam u nie też sobie pada ale jestem zadowolona:D Gdybym spotkał ciebie pierwszy raz, ale w innym sadzie, w innym lesie- może by inaczej zaszumiał nam las wydłużony mgłami na bezkresie... Może innych kwiatów wśród zieleni bruzd jęłyby się dłonie dreszczem czynne - może by upadły z niedomyślnych ust jakieś inne słowa - jakieś inne... Może by i słońce zniewoliło nas do spłynięcia duchem w róż kaskadzie, Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz, ale w innym lesie, w innym sadzie...

piatkowe *dzien dobry* ---> *Jagoda Lee* :-) :-) :-) ciekawe wypowiedzi i obietnice :-) codziennie sniadanie serwowane do lozka - jejku ! ;-) ale jak ktos ma takowa potrzebe - niech tak czyni;-) ja preferuje dwukierunkowa \"os\" ..hehe... i rola Pana i Wladcy jakos \"niedzisiejsza\" sie wydaje - mysle, ze piekne Panie TAKZE od czasu do czasu przyjma z radoscia taki serwis..hehe... dlatego dzis pozdrawiam piekne Panie :-) 🌻 w kolowrotku codziennosci niechaj i u Was TEN naj & naj ze sniadaniem przy lozku zagosci:-) v.v.v.

Witaj Radosny 🌻 Ja chętnie przyjmę poranną kawę , podaną do łóżka i czerwoną różę na poduszce :D Pozdrawiam i czekam na nowe interesujące ppmysły :)

Gość lubię wiersze o miłości
🌻

Tak bardzo pragnę ujrzeć Cię Choćby na chwile spojrzeć na Ciebie Bo Ty jesteś moją gwiazdą na niebie co świeci tylko dla mnie Jesteś moim promykiem słońca który ogrzewa mnie Moją kropelką deszczu co obmywa mnie Lecz nadeszła ta chwila gdy wszystko zmieniło się Teraz tak bardzo tęsknie! Tak bardzo tęsknie za Tobą ze nawet... Gwiazda nie świeci tak jak kiedyś Promyki tracą swoją siłę już nie grzeją tak jak wtedy Kropla deszczu zmieniła znaczenie Chmurkę przegnał wiatr a... Aniołek odleciał w sina dal ide się kąpać:D