Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarah x

do rekordzistek- ile przytyłyście w ciąży a potem ile schudłyście?

Polecane posty

Gość farfalla01
Witam :) Przed ciążą 75,5 kg. Normalnie waga była ok 65-jednak po tabletkach przytyłam aż dychę. Kiedy chciałam się odchudzać okazało się,że jestem w ciąży. Tak więc waga przed ciążą 75,5 Obecnie w 34 tygodniu 84,6. Czyli przybyło 9,1 kg.

Gość Iwonetka
Witam przed ciąża ważyłam 52kg przy wzroście 174cm czułam się bardzo dobrze w tej wadze teraz jestem w 38 tyg ciąży i ważę 69kg czyli przytyłam 17 kg ale muszę przyznać że potwornie się obżerałam do 4 miesiąca. no nic czekam na syneczka teraz a potem trzeba się za siebie zabrać.pozdrawiam wszystkie mamusie

Gość taj,tak:):)
kafeteryjne kwoki he he to byscie tyle tematow na dietach nie narobily. j ile ne schudlycie po ciazy,jakim autem nie jezdzici ha ha dobre:)

Gość a ja przytylam
30 kg i nie schudlam tak zupelnie juz nigdy, zaczely si eproblemy z tarczyca i ch... :(

w 1 ciązy niecałe 12kg, tydzień w szpitalu i po powrocie ze szpitala waga sprzed ciąży, co do kg, niestety brzucho zostało, jak wychodziłam ze szpitala to jakbym w 7mies była, troche potrwalo zanim wróciło do normy. teraz w 2 ciąży juz17kg, ale stanęło, niestety od połowy ciąży nic mi nie wolno, 90% czasu leze, wiec pewnie dlatego, poza tym wage wyjsciowa przed ciaza miałam niższą teraz

Gość dfghjkllkmjnbvc
Przed ciążą 88, przed porodem 113. Po ciąży 106. 2 lata później 72 kg

Gość majself_f
1 ciaza waga startowa 45kg dwa dni przed porodem 54 zjechałam do 47 po 14 dniach w ciagu 10 lat waga wahała sie 48-50kg teraz jestem w 37 tygodniu mam 6 kg plus waze 54 kg nie wiem ile mi dojdzie przez kolejne 3 :)

Gość hoggacia
Ja przed wazylam 72 kg,okolo porodu -90. Natychmiast po porodzie zeszkol 8 kg,po dwoch tygodniach kolejne 6. Mala ma 16 miesiecy,a ta reszta jakos juz zostala. owszem,jakiejs gimnastyki czy biegow nie uprawiam,ale duzo chodze,nie jestem typem coach potato. na razie stawiam na czas z dzieckiem,ale jak pojdzie do przedszkola,to poswiece swojemu sadlu troche czasu. sport -bo dieta to nie dla mnie.

Gość niugg
u mnie -raz plus 20kg -zeszło po porodzie zaraz. -drugi raz 15kg niespełna -spadało stopniowo przez jakieś 2mies. Teraz jestem na minusie już 4kg w stosunku do wagi przed ciążą.

Gość krecik998
Ja w 2 ciążach(odstęp 21 miesięcy) przytyłam po 26kg!!! Starowałam za każdym razem z wagą 45kg/158cm a kończyłam 71kg:)(takie małe słoniątko:) Po pierwszym porodzie waga spadła do wyjściowej,po 10 miesiącach Teraz jestem 5 miesięcy po drugim porodzie i ważę już 47kg:) No ale przy dwójce tak małych dzieci na nic nie mam czasu(mąż za granicą) Pierwsze dziecko karmiłam 6 miesięcy,drugie niestety niecałe 3 gdyż straciłam pokarm... Myślałam że nigdy nie wrócę do swojej wagi,ale się udało:) Niestety bez rozstępów się nie obyło...:/

Gość przed ciaza
75, w ciazy 88, ipo ciazy 85, 2 lata po porodzie 70. probowalam schudnac ale nic nie pomagalo. dopiero moj "kochany" maz dal mi tyle stresu ze w ciagu 3 miechow schudlam 15kg. wygladam o wiele lepiej, ale skora nie zdarzyla sie zregenerowac i wszystko mi wisi ;/

przed zajsciem w pierwsza ciaze wazylam 60kg przy 175 wzrostu,w ciazy przytylam do 88 , po ciazy zeszlam do wagi 65kg. teraz znowu jestem w ciazy i waze "" 72kg ,wiec mam nadzieje,ze po tej ciazy dojde w koncu do tych 60 :)

Gość kasiunia0288
Witam:) Przed ciążą ważyłam ok. 70 kg, tuż przed porodem 78, musze nadmienić ze mam 1.72 wzrostu. 5 miesiecy po ważyłam 59:) karmiłam niecałe 1.5 miesiąca, ze względu na bolesne rany od maluszka na brodawkach. Poza tym 5 miesiecy po porodzie wróciłam do pracy, ciągłe zabieganie i brak czasu na jedzenie. Wiec chyba stąd taki wynik wagowy. Wczesniej przed ciążą zawsze mialam problemy z wagą, zawsze czułam sie gruba, nigdy nie zeszłam poniżej 69 kg, a tu proszę:) nie dość ze jestem szczęśliwą mamą, to jeszcze schudlam i to bardzo zadowalająco:) pozdrawiam wszystkie mamy:)

Gość mamusiajuleczki1
ja pi*dole. Pytanie DO REKORDZISTEK a jak chcecie sie qrwa wagą pochwalić to załóżcie sobie nowy topik!!!!!!!!!!!! "ojoj do rekordzistek nie należę, przed ciążą ważyłam 50kg a w dniu porodu 58kg" qrwaaa Tłumoki!

Gość bon appetit333
witam ja przed ciążą 62 przy167 cm, pod koniec ciąży 78(+16kg) bezpośrednio po porodzie zeszła dycha (68) i stop,karmiłam piersią,ale też sporo jadłam, więcej niż zawsze. Teraz mały ma 5 miesięcy, od jakiegoś miesiąca, zaczęłam kontrolować kalorie, jem do 1500-1800cal dziennie, nadal karmie, schudłam 5 kilo,ważę63. Warto wykorzystać karmienie na regeneracje figury, ale też nie usprawiedliwiać się, że jak karmię, to mogę jeść ile chcę, tak jak ja to robiłam. Teraz oprócz opieki nad dzieckiem, nie ruszam się specjalnie, ale wyczaiłam u nas klub aerobiku, bo marzy mi się poniżej 60,a powrót do pracy już za parę tygodni.

Gość Domisiowa
przed ciążą wazyłam 48 kg przy wzroście 165 cm w dniu porodu już 77 kg czyli w sumie przytyłam 29 kg ( nie pytajcie jak wyglada moje ciało po tak dużym wzroście wagi bo żal pisać ... ) 3 msc od urodzenia syna ważyłam juz 55 kg a obecnie syn ma pół roku i waga zatrzymała się na 51 kg .

Gość pfffffffffffffff
Ja pierdzielę co za tłuki. Temat jest DO REKORDZISTEK a piszą same anorektyczki ważące i przed i po po 50 kg. Kompleksy leczycie czy co? Przytyłaś 12 czy nawet 16 jedna z drugą to wyjazd na inne forum!Ręce opadają

Gość basiulka31
Cześć dziewczyny. Przed ciążą wazyłam 73kg, do porodu miałam 101kg:(.teraz mój synek ma 20 mi3sięcy u waże 67kg. U mnie to trwalo dluzej, ja karmie do tej pory piersia.

Gość Karlita2014
jestem w 28 tygodniu ciąży zaczynałam z 62 kg teraz - wczoraj 72 :) a wisienka na torcie dopiero przede mną

Gość gość
przytylam 14kg teraz waze 5 kg mniej niż przed ciaza czyli schudłam 19kg.

Gość gość
Przed ciążą 50,5 kg W dzień porodu 70,5kg Pomimo że mały ważył 4kg, zeszło ze mnie mnóstwo wód plodowych to 3 dni po porodzie ważyłam 64,5 kg. Potem w ciągu tygodnia jak zeszła ze mnie opuchlizna a byłam potwornie spuchnieta zeszłam do 61,5 kg. Karmię piersią, minęło 6 miesięcy od porodu a waże 57 kg czyli do wagi wyjściowej zostało mi jeszcze 6,5kg.

Gość gość
Przed ciążą 50, jak szłam rodzić 78 hehe. Wyglądałam jak opuchnięty koń. Po porodzie 10 kg zeszło natychmiast - to woda. Karmiłam piersią ponad dwa lata. Waga stała jak zaklęta na 65kg. Skończyłam karmienie - spadło mi do 55kg bardzo szybko nie wiem jak. Teraz jak dojadam po małym to waga wzrosła do 60kg i zaczęłam się odchudzać. Aha, mały ma 3,5 roku. Najlepsze jest to że nie mam żadnych rozstępów.

Gość gość
Ja przytyłam z 70kg do 96kg, czyli 26kg. Po porodzie spadło ze mnie 11kg, a te 15kg nie chce spaść:( Piersią karmiłam tylko 2 tygodnie, więc od dłuższego czasu już mało jem, a waga prawie nie spada. Mała ma 5 miesięcy, a ja straciłam 2kg.