Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarah x

do rekordzistek- ile przytyłyście w ciąży a potem ile schudłyście?

Polecane posty

Gość jeden rok drugi dwa mce
u mnie masakra goni masakre pierwsza ciaza przed 60 kg porod 90 ,m-c po porodzie 65 a pol roku pozniej 50 kg druga przed ciaza 65 porod 102 kg jestem 1,5 roku po porodzie waze 65 ale ciezko BARDZO CIEZKO zrzucalam,karmienie piersia ,dieta ,silownia i basen

ja nie wiem ile ważyłam przed ciążą , ale w czasie od 13 do 28 tygodnia schudłam 2 kg.to nie jest dużo, ale być może będę chudła bo jestem na diecie dla cukrzyków ciążowych.i mam pytanie -czy to zawsze tak działa, że jak kobieta karmi piersią to ZAWSZE chudnie ? czy tylko nieliczne są takimi szczęściarami??

W ciąży przytyłam 15 kg,wychodząc do domu po porodzie miałam już 11 kg mniej,po tyg wróciłam do swojej poprzedniej wagi,a po trzech tyg schudłam kolejne 7 kg i ważę ok 58 kg;czuje sie super i cały cas utrzymuję te wagę;dzieczyny nie ma sie comartwićkilogramai,bo wszystko uda się zrzucić przy opiece nad maluszkiem:-)

Gość lose control
przed pierwsza ciaza wazylam 58 kg przytylam do 88 i wszystko zrzucilam samo zeszlo podejrzewam ze dlatego iz bardzo regularnie jadlam;teraz jest gorzej bo z synem przytylam tylko 10 kg a za chiny nie moge zrzucic i coraz gorzej tyje waze juz 78,aha i po tej ciazy przestalam jadac regularne posilki wiec mysle ze cos jednak w tym jest

przed ciążą - 67kg przed samym porodem - 88kg wiec przytylam 21kg teraz po 7tygodniech waze 72kg

Gość cartusia
ja przytyłam 14 kilo teraz po 3 miesiącach już 13 mniej:)

Gość lklklk
przytylam 30 a schudlam w 3 miesiace 28 kg:)

Gość artika
wpierwszej ciąży z 58 do 83, 9 miesięcy po porodzie ważyłam 59, 3 lata po porodzie 56, 5 teraz w drugiej ciąży przytyłam 23 kilo, ważę 66 po 7 tyg. Samo spada, karmię piersią, ale jakoś wolno, chcę do 60, bo jak ważyłam przy moich 172 cm 56,5 to jak kościotrup wyglądałam:p

Gość gryczka
Przed ciążą 49kg, tuż przed porodem 65, czyli 16kg na plusie (czyli do rekordzistek się nie zaliczam jednak). 5 miesięcy po porodzie 49kg. Nic specjalnie nie robię, poza tym, że praktycznie cały dzień sama zajmuję się dzieckiem i karmię piersią. Nie jestem na diecie, na ćwiczenia nie mam ani czasu, ani chęci. To chyba genetyczne, bo moja Mama po dwójce dzieci, mając 57 lat, jest nadal szczupłą, zgrabną kobietą.

Gość no i co z tego ze ona
sciemniacie dziewczyny! znam bardzo duzo kobiet ktore nie schudly po ur dziecka a tu wszystkie piszecie ze takie jestescie szczuplizny :D dla mnie to sciema ! Albo te co przytylu nie pisza no bo w sumie nie ma sie czym chwalic. :P

Gość moniaaa125
ja przytyłam prawie 16 a po 2 miesiącach zostało mi jeszcze 3kilo. Najgorszy jest ten brzuch - tzn skora ktora wisi... tak poza tym mieszcze sie juz w swoje spodnie ale wystaje mi "sadło" ... i tez sie orałam wchodziłam codziennie na fora i patrzałam kto ile przytył i jak szybko schudł. I co ? nie ma reguły. A małą karmiłam 2 tygodnie piersią . Także głowa do góry ! :)

Gość moniaaa125
a mała ważyłą 3200 więc nie tak dużo jak na to ile przytyłam !

Gość a to ja napiszę
przytyłam 25 kilogramów i po porodzie zostało około 10kg nadwagi i dopiero po 2 latach udało mi się wreszcie pozbyć tych kilogramów ale tylko dzięki rygorystycznej diecie którą stosowałam, więc jestem zywym dowodem na to że tak szybko się nie chudnie po porodzie bez diety :(

mi przybyło 25kg ;/ przed ciazą byłam szczupła bardzo i miałam aż niedowage troche ;/ córka ważyłą 4250gr,masa wó była,przed ciążą 56kg przy wzroście 171cm,na koniec ciąży 81kg, jak wyszłam ze szpitala po 5 dniach to ważyłam 70kg,corke 3,5miesiaca karmiłam piersią,zrzuciłam w tym czasie 8kg,teraz minął prawie miesiąc jak nie karmie już i schudłam jeszcze prawie 3kg i waże troche ponad 59kg,jeszcze troche i znowu niedowaga :p a jjem normalnie jak przed ciażą ;)

Gość kjjudfjueju
przed ciaza 66kg dzien przed porodem 91kg dzien po porodzie 85kg 4 m/ce po porodzie 69 kg heheheh karmilam piersia tylko 3 tygodnie ale bardzo malo jadlam a teraz zaczynam juz normalnie jesc zeby nie bylo efektu jojo ale dalej chudne

Gość kjjudfjueju
przy wzroscie 175cm oczxywiscie

Przed ciążą 59 kg Przed porodem 79 kg 10 dni po porodzie 64 kg 4 miesiące po porodzie 58 kg wzrost 174 cm

Gość b1eata
z piewszym 6wiec szybko do miesiaca a z drugim 17 i 15kg w pierwszym tygodniu pozniej jeszcze 8. kiedy odstawialam malego mialam 40,460 teraz mam 46,800 czekam na 50. karmilam 15miesiecy

Gość 19 a przed ciaza bylam b.chuda
Prawde mowiac ja przytylam 19 kilo, az mi sie samej przed soba ciezko przyznac. I tez NAPRAWDE nie wiem jak to sie stalo. Jedyne co mi do glowy przychodzi to brak ruchu i odczuwanie wilczego glodu w porze posilku. Ale jadlam normalnie, sniad,obiad kolacja. Bo inaczej bym chyba umarla. Przy wzroscie 170 wazylam 56kg, w dniu pojscia do szpitalu aby urodzic 75kg!!! Po urodzeniu dziecka (przez cc) 69 kg (i to bylo rowne 7tyg temu) Obecnie waze 61kg (po 8 tyg. po porodzie) Reasumujac przytylam 19 kg, w ciagu 8 tyg.pozbylam sie 14kg.

Gość przed ciążą 60 kg
ważyłam wcześniej 49/50 kg, po hormonach przywaliłam na 60 kg jak zaszłam w ciąże tyle ważyłam, w ciąży przytyłam 15 kg w dniu porodu 75 kg, po porodzie 69 a teraz 10 mcy po porodzie waże 52 kg. nie odchudzałam się dalej karmie dziecko.

Gość przed ciążą 60 kg
wg mojego gina schudłam bo mi sie hormony uregulowały po ciązy :)

Gość logfdfhjk
Przed ciążą 88 kg, przytyłam 24 kg. Rok po porodzie 72 kg. Druga ciąża- przed ciążą 78 kg, przytyłam 12 kg. Pół roku po porodzie 75 kg

Gość ja___
ja przed ciążą ważyłam 54kg, w ciąży przytyłam 26kg a jak synek miał miesiąc to ja miałam już tylko 51kg (w miesiąc zgubiłam 29kg).

Gość przeeed
przed ciążą 63 przed porodem 82, po porodzie 76 ; 6mcy po porodzie 57. niestety teraz znów przytyłam i się odchudzam.

Gość barbara_varvara
przed ciażą 58 przed porodem 72 po wyjsciu ze szpitala 62 a teraz czyli 2,5 miesiaca po porodzie 57 :)

1 dziecko - przytyłam 12 kg, po 11 mies miałam 24 kg mniej. 2 dziecko - przytyłam 23 kg, po 2 mies jestem prawie na zero, jakieś 0,5 kg zostało.

Gość olalallaa211
Moja mama w 1 ciązy przytyła 20 kg a w drugiej 35 ;) Przed ciązami ważyła 55kg a teraz 65.