Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna mamaa

ZBIÓRKA WYPRAWKI I INNYCH POTRZEBNYCH RZECZY DLA DZIECKA !!

Polecane posty

Gość ooooooooooooooooooooo
no tak tez misię wyrwało z tą kawa,ale herbatka moze być:)

Gość Samotna mamaa
anyżówka * ale ja niechce juz go znac, on tez tyle zarabia ze max alimentów to moze 200 zł takze jedne wał, a tak to bynajmiej bede miała pewnosc ze nigdy mi dziecka nie zabierze. Wole byc sama bo wiem ze jak z nim bede to bedzie jeszcze gorzej, tak to wiem ze sama wszystko załatwiam sama robie organizuje sobie i ze nigdy mi niewypomni ze cos robił i chce dziecko aha, i prosze juz niewchodzic na temat mojego zycia bo z doswiadczenia wiem ze potem wychodza niepotrzbne kłutnie i zasmiecanie tematu. A nigdy do konca niewytłumacze jak to było od poczatku do konca, i kazdy bedzie prawił morały, niechce o tym poprostu mówic, niech jest tak jak jest tu na topiku i w moim zyciu :)

Gość Samotna mamaa
ooooooooooooooooooo a moze ja cie znam, i beda jaja jak parapery, a moze jestes jedna z tych ze sródmiescia których nielubie za to i tamto :P albo jestes moze moja przyjaciółka hehehe ale byłby numer, a jaka ulica jak mozna wiedziec i ile lat masz :)

noooooooooo tak mi sie wydaje ze jestem od Ciebie starsza ;)

Gość Samotna mamaa
no ja za 5 miesiecy 21 bede miała :)

Gość Samotna mamaa
gruby mis jak chcesz podaj mi maila, albo napisz na gg 7167221 ja boje sie maile pisac publicznie na forum, kiedys dostawałam przez to nie przyjemne listy, a to nie jest moje stałe gg, wiec mozna na nie pisac :)

Spisam twje gg odezwe siejutro....ok jestem starsza o 10 lat,napewno sie nieznamy ale nic niepszeszkadza w tym zeby się poznać:)

Gość Samotna mamaa
no jasne :) ostatnio trzymam sie z takimi doswiadczonymi mamami :) :>

Gość Samotna Mamaa
no teraz nikt sie podemnie nie podszyje :) te serduszka dla was :)

Gość Samotna Mama

ojjjjj rozwaliłam strone przez te serduszka :( ide spac cos sie dzis znów zle czuje :( dobranoc wszystki, nawet niewiecie z jakiego katastrofalnego doła mnie wyciagneliscie ja jakis równy poziom dziekuje 🌼 :* dobranoc !!

Gość żordelka
napisala gdzies ze chce kasy??? ja tez mam zalozone konto i 4 zl na nim od kilku miesiecy! moze zalozyla zeby facet jej wplacal, albo zeby nie stac co miesiac po zasilek??? teraz wszedzie kaza zakladac konta, bo latwiej im przelewac niz trzymac kolejki przy kasach. trzymaj sie mloda;)

Mam wózek deltim - 3 funkcyjny ale jestem z sosnowca z chęcia go dam ale jestem z Sosnowca i nie mam koncepcji jak go do ciebie dostarczyć:( Może macie jakiś pomysł? Pozdrowionka

Witam, niestety po moich dzieciach oddałam ubranka i to jeszcze niedawno oddałam do kościoła kilka ubrań, które znalazłam w piwnicy. Mam trochę zabawek i wózek, ale trochę daleko do Ciebie, żeby go przesłać. Co do alimentów, to musisz o nie wystąpić, a ojciec dziecka nie ma prawa Ci zabrać dzieciątka. Jeśli masz ochotę to napisz mi swój adres na mój mail. Na dzień dzisiejszy mogę pomóc pościelą do łóżeczka. Miał ją mój namłodszy synek. Może nie jest w idealnym stanie, taka super nowa ale zawsze na początek może być. Zawsze mogę służyć radą. Pozdrawiam.

🖐️ Ja znalazłam dwie czapeczki - takie na spacery raczej, jednego pajacyka, spioszki 2 szt. i dwa kaftaniki. Wszystko jeszcze w dobrym stanie (w najgorszym stanie sa kaftaniki, ale do domu na początek mogą byc jak najbardziej). I pieluchy tetrowe. Nie sa moze w idealnym stanie, ale na początek na pewno mogą być. Nie wiem, ile sztuk, nie liczylam, ale gdzies ok. 20. I mam dwie flanelowe - ale zafarbowane troche gdzieniegdzie na rozowo ;) Ja ich uzywalam przez krótki czas do szerokiego pieluszkowania, więc nie przeszkadzało mi to. Pozdrawiam 🌻

Gość żordelka
jasne jasne, i jeszcze toba jestesmy i cierpimy na rozdziesietnienie jazni, bo nudzi nam sie w domu jak tobie i musimy sie wpierdzielac z buciorami w cudze zycie i wszedzie macic:o kobieto, zastanow sie nad soba, bo naprawde nie masz zawsze racji, a obserwujac twoje wypowiedzi na forum dochodze do wniosku, ze masz ja bardzo rzadko... a napisalam gdzie mieszka, bo myslalam, ze juz spi, bo zniknela mi na gg. milego dnia:)

yyyyyy.......... do tamtej wyzej co sie wtrynia słuchaj konbieto, ja nie prosiłam o pieniadze, któras z dziewczyn sama zaproponowała, i kazałą mi podac numer, wiec co w tym dziwnego, przecez nikogo nie zmuszałam ona chce dobrowolnie wiec niewiem co sie wtacasz w ta sprawe, czy ja cie o cos prosze, a ników nie zmieniam KOCHANIE mam swój stały, co do wózka, nieodmawiałam wózka, poprostu napisałam ze to moje odległe marzenie bo mnie na nie niestac !!!!!!!!! a konto mam załozone hoho czasu, zreszta ja tego nierozumiem, dlaczego ktosd trzeci sie wtrynia jesli dwie osoby sa zgodne i dochodza do porozumienia, zal ci usta sciska ???? bo ktos chce pomuc. A to ze mam internet to nie twój problem internet niejest mój tylko mojej mamy, która ma na utrzymaniu jeszcze dwójke dzieci. a zreszta nie wtrocaj sie dobra !!!!!! kurde przeciez od ciebie nic niechce aha a nick żordelka to osoba która tu poznałam, zreszta bardzo miła i woprzadku, w przeciwienstwie do ciebie ech szkoda czasu na gadanie do takich lolit jak ty bye bye

🖐️ :) Widze ,ze ktos zasmieca ten topik:( Mama>> przestan sie tlumaczyc i olej ich bo im tylko o to chodzi ,zeby Cie zdenerwowac i rozkrecic bezsensowna dyskusje. To sa tchorze ktorzy nie maja odwagi napisac pod czarnym nickiem tylko pisza na pomaranczowo .Wogole nie rozumiem po co zagladaja na takie topiki skoro ich nie obchodza inni i nie maja zamiaru pomoc. Jak sie dzisiaj czujesz ? JAk malenstwo ? Pozdrawiam Was cieplutko 👄 .

czesc barbi nie najlepiej sie czuje ostatnie pare dni :( fizycznie i psychicznie jakas taka przybita jestem coraz bardziej, martwie sie jak to bedie :/ dzis malowalam łóżeczko lakierem na balkonie, bo poprzedni lakier musialam zetrzec, chyba ze 2 tyg scierałam, a dzis maluowalam kolorowym lakierem i sie wqurzam bo mi nie wychodzi tak jak myslałam ze wyjdzie :( jakies zacieki sie robia i pendzle widac, dobitka, i jeszcze to słonce na balkonie tak dawalo chyba sie starzeje :)

Gość i jak tam to lozeczko
wymalowane??jaki efekt??wlasnie sobie pomyslam ze przeciez jak mokre to ineczej wyglada ajak wyschnie to moze bedzie fajnie wygladac:) pozdrawiam

czesc dziewczyny :) zeskanowałam sobie zdjecie z USG :) u kolezanki, jak któras chce to moge pokazac :) ale jest z 11 tygodnia bo zrobili mi tylko 1 usg jak narazie :( a co tam u was, jest któras z was na forum ?? :) pozdrawiam 🌼

no w sumie fajnie wyszło :) dzis jeszcze raz maluje, bo chce zeby było koloru ciemnego dębu, (takie mam w pokoju meble) a zreszta fajny kolor :) i do scian bedzie pasowac, sciany mam takie ciemne turkusowe ale ładne i fajnie odbijaja meble :) takze kupa roboty dzis przede mna :) teraz ide obiad robic, dzis moja kolej :) bede potem jakos :)

🖐️ :) I co jak dzisiaj wyglada lozeczko ? Lepiej jak wyschlo ? Pewnie ,ze chce zdjecie ,dawaj na maila :) 👄 dla Ciebie i dzidzi

Gość no ja
niestety wszystko powydawalam ale jakby cos sie przykulało to dam znac :) powodzenia zycze, na w sumie nowej drodze zycia :)

Gość ..........t.......o.t...o
:):):):):):):):):):):):):):) fajnie ze ktos potrafi pomuc, bravo kobitki :)

Gość nikt niepisze gdzie jestescie

czesc dziewczyny, gdzie tak uciekłyscie :( tak cicho sie zrobiło :( u mnie lipa :/ jakos tak szaro dzien minoł, w szkole byłam, dowiedzialam sie ze kumpela w ciazy jest, hmmm... łóżeczko pomalowałam drugi raz, no i jakos zleciało, a i jeszcze reka w cos walnełam i mnie boli :( przezyje jakos, byle do porodu, a gdzie tu do konca maja hoho