Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

KREM LIKWIDUJĄCY BLIZNY Z MANGOTV ELLEZZA KTOŚ WYPRÓBOWAŁ? DZIAŁA CZY TO ŚCIEM

Polecane posty

JESTEM BARDZO CIEKAWA, WE WRZEŚNIU CHCE ZROBIC SOBIE DERMNABRAZJE, ALE JESTEM ZAŁAMANA BO MAM TAKIE OKROPNE BLIZNY PO TRADZIKU CHCIAŁABYM JE CHOĆ TROCHĘ ZMNIEJSZYĆ, JESZCZE PÓŁ ROKU SIĘ Z TYM MECZYĆ CHTYBA ZWARIUJE! A MOZE DZIAŁA TAK ŻE JUZ NIE BEDĘ MUSIAŁA MIEC DERMABRAZJI? PROSZĘ JEŚLI KUPIŁAŚ/ES TEN KREM REGENERUJACY KTÓRY REKLAMUJĄ W MANGO O NAZWIE ELLEZZA TO NAPISZ CZY DZIAŁA!!!!! PLIS BO JESTEM W CIEZKIEJ DEPRESJI Z POWODU TYCH BLIZN!!!!!!!!!!!

Gość siemsiem
Wydaje mi sie ze to lipa:O Jesli on dziala na wszystko: na zmarszczki, blizny, rozstepy i pryszcze, to chyba nie dziala na nic. pozdro. ps: wylacz capsocka;)

Gość Niunia89
Wiesz co ja tez tak myślałam nad kupnem tego kremu, mam tradzik i nie wiem jak go wyleczyc =( bardzo zle wpływa to na moje somopoczucie!Juz dłuzej nie moge wytrzymac tak bardzo chciałabym miec ładną cerę na twarzy bo to przeciez wizytówka człowieka=(

Gość zazzazazaz
a pasta rezorcynowa Ci nie pomogła?

mi tez sie wydaje, ze to sciema. mialam juz super perle inkow ktora nic nie daje. na jesien wybieram sie do dermatologa na scieranie tych okropnych blizn

Gość brbrbrbrbrrb
Dziewczyny odpuśćcie, szkoda kasy. Moze znajdzie sie ktoś, kto jest zadowolony z jakiegokolwiek artykułu kupionego w Mango? Raz kupiłam pióra,skrobały lał sie z nich atrament,wiec stalówki były rzeczywiście wieczne, bo poprostu nie mogly dzieci ich w ogóle uzywać. Ten krem to lipa. Niestety jedyny rozsadny sposób to dermatolog -estetyczny i peeling chemiczny TCA,lub mechaniczny .Trzeba tak wybrac termin rzeby przez minimum tydzień nie mieć waznych spotkań czasami nawet wiecej.Czyba ,ze złuszczajaca sie skóra nie jest przeszkodą.Pamietajcie o kremach z filtrem factor min. 15.

A ja kupiłam kiedyś z Mango AbGymnic i do dziś jestem zadowolona :) Z kolei teraz czaję się na taką nową serię na trądzik (nie pamiętam nazwy :( ) co polecają ją Jessica Simpson i Puff Daddy :) Ale cena trochę wysoka bo chyba ok 250zł za 5 produktów (żel do mycia, tonik, emulsja na noc i na dzień i maseczka).

Gość nika18
..ja taże zastanawiam sie nad kupnem tego kremu, gdyz mam problemy z tradzikiem...:/ ...piszecie, że to ściema, itp., ale czy ktoś go wypróbował?? NIE! Więc nie piszcie pochopnie! Podobno ten krem zawiera kolagen. Kolagen zawiera białko, które w 100% działa na zmarszzki.. skoro działa na zmarszczki (udowodnione naznajomych:D) , to może rzeczywiście przy zmieszaniu kolastyny z wyciagiem ślimaka ma również inne zastosowania??

Gość Anka 83
Ja też jestem ciekawa czy ten krem jest taki rewelacyjny. Też miałam nadzieję, że ktoś już może używał badź używa Ellezzy. Ale okazuje sie,że jestem pierwszą osobą na tym forum,która go używa. W zasadzie dzisiaj zaczełam go dopiero używać, więc na jakiekolwiek efekty trzeba będzie poczekać. Sama wlaczę z tradzikiem już od ładnych paru lat. Niedawno zmiany na twarzy tak się nasiliły, że obecnie faszeruję sie antybiotykami. Moja mama postanowiła mi zrobić prezent i zamówiła w Mango Ellezzę, jest przekonana, że mi pomoże. Co mi szkodzi spróbować ! Gdybym zauważyła jakaś poprawę to napiszę. Pozdrowionka

Gość Do ANKA 83
Informuj nas na bierząco i skutkach uzywania tego preparatu ja rózwniez mam nadzieje ze Ci pomoze! Takze zastanawiałam sie nad kupnem bo strasznie wygladałam w pewnych momentach ale teraz juz jest lepiej i mam nadzieje ze sie nie pogorszy a jesli tak to tez kupie sobie ELLEZZA tylko pisz nam wiecej na ten temat!! Prosze =)) Pozdrawiam

Gość Anka 83
Po dwóch dniach stosowania na razie mogę napisać tylko tyle: nie zauważyłam u siebie żadnych skutków ubocznych typu swędzenie, zaczerwienienie, wysypka czy cokolwiek innego. Mam dosyć wrażliwą skóre więc gdybym miała dostać uczulenia na ten krem to już bym dostała. No ale jak to się mówi nie chwal dnia przed zachodem słońca :) Oprócz tego krem bardzo dobrze sie wchłania i nie powoduje nadmiernego wysuszenia się skóry a przez to łuszczenia się. Cera jest matowa przez długi czas więc stwierdzam,że krem ten mozna z powodzeniem stosowac pod makijaż. Na resztę efektów( tych pozytywnych mam nadzieję ) trzeba będzie poczekać! Pozdrawiam

Gość rama//
ja blizny mam malutkie, ale za to mam czerwone plamy po pryszczach, kosmetczka poradzila mi na zmiane na noc stosowac masc cynkowa i masc z witamina A obydwie sa bez trecepty. porocz tego myje twarz algami Po miesiacu moja cera wyglada prawie idealnie dziurki staly sie plytsze a pory pozwężaly sie , czerwone plamy sa rozowe.

do RAMA// a co to są za algi??????, to jest krem czy co???? powiedz nam proszę! jak sie nazywa i gdzie można kupić i ile kosztuje?

Gość pati27
ja mialam okropne brazowe plamy na czole, policzkach i nosie od slonca, w ciagu 6 tyg ostatnich zrobilam sobie 2 zabiegi dermabrazji u dermatologa i jestem naprawde zadowolona, plamy zniknely prawie calkowicie, uwazam ze nie ma sensu kupowac drogich kremow, smarowac sie nimi niewiadomo jak dlugo i codziennie patrzec w lustro i zastanowaic sie czy jest poprawa, ja mialam juz dostyc tych plam i tego ze kazdy sie mnie pytal skad mi sie one pojawily, bo wygladalo to naprawde okropnie, teraz wygladam wrescie normalnie zaluje ze wczesniej sie nie zdcydowalam na ten zabieg,

Gość agaaai
do pati... a kiedy robilas te zabiegi??? bo ja tez o tym myslalam ale moja dermatolog zabronila na razie bo teraz lato sie zbliza i slonca coraz wiecej:>:>

Gość DO ANKA 83
Informuj nas nadal o efektach bo bardzo jestem ich ciekawa!! Prosze a jakbys mogła to poj\daj kontakt do siebie bo chciałabym na bierzaco byc onformowana! Z góry dziekuje =))

Gość CIEKAWAAAAAAAA
Piszcie na ten temat! Ja równiez jestem ciekawa efektów!!

Gość viksen
to jest pic na wodę czy jak to tam nazwać ;) wystarczy ruszyć główką skoro dermatolodzy głowią się jak to dziadostwo wyleczyć i naprawdę próby leczenie naprawdę drastycznymi środkami nie wypalają, np jak roaccutane (bo choroba czesto gesto lubi powracac), to 30 gram jakiegoś podejrzanego kremu ma wyleczyc nagle wszystko? a skad wiadomo czego nawrzucali do tego kremu? oni potrafia zbajerowac ludzi, z tego zyja :) na tradzik nie wynaleziono do tej pory lekarstwa, tradzik mozna tymczasowo zaleczyc, uspic, zminimalizowac, nielicznym udaje sie pozbyc tego cholerstwa :) skoro taki kremik ma niby podzialac to dlaczego ludzie chodza na zabiegi skorne? skoro kremik ma wszystko zalatwic, nawet bruzdy wyprasuje jak zelazko haha takie firmy jak mango zeruja na nadziei takich jak my, czyli tradzikowcow, 200 zl za 30 g??? jezeli ktos nie ma co zrobic pieniedzy prosze bardzo ale za to kwote mozna sobie cos innego zafundowac ;) P.S. nawet jezeli teoretycznie ktos by sie tym smarowal i niby by mu to pomagalao to juz chyba dozywotnio, ja smaruje sie papka na recepte za kilka zl i efekty sa ale to tez potrzeba czasu i mimo ze sie raz samruje a raz nie to paskudy tak i tak wylaza bo to cos siedzi w srodku, hormony etc. a moze tak zaczac jesc slimaki ? :)

Gość Hmmmmmmmm
AKNO 83 gdzie jestes?

Gość dianusia
Anka 83 pomaga Ci ten krem czy to kolejna lipa?Prosze odpowiedz

Gość frodon
trafiłem tu tylko z ciekawości bo zobaczyłem reklamówke tego kremu ale jeśli chcecie coś naprawde skutecznego na trądzik to polecam skinoren - 70 zł i na recepte lub polski odpowiednik który wedlug mnie działa albo tak samo albo lepiej i nazywa się acnederm i jest bez recepty i kosztuje jakieś 20 zł krem troszke piecze bo jest z jakimś tam kwsaem ale efekty są nieprawdopodobmne aha efekt się uzyskuje dopiero gdzieś po 2 tygoniach - pozdrawiam

Gość Dobra--rada
Jeżeli to ten krem ze ślimaka, to jest świetny, mojej znajomej blizny giną w szybkim tempie. Polecam

Gość dianusia
Frodon a ty stosowałeś ten acnederm?Rzeczywiście taki skuteczny,pomógł ci,nie ma żadnych efektów ubocznych za wyjątkiem pieczenia,juz wszystkiego prawie próbowałam Dobra-rada a jak ellezza działą u tej koleżanki na trądzik,po jakim czasie zgineły jej te blizny?

Gość slawek
ktoś to już wypróbował /? czy to jakaś ściema? bo chce kupic :>

Gość KATRINA33
wczoraj kupilam krem ellezza.mam nadzieje ze zadziala tak jak pokazuja w tv.

Gość Eufemia
Kremu co prawda nie stosowałam, ale uważam, że nie warto go kupować. Nie twierdzę, że on nie działa, ale ma typowe składniki kremów na zmarszczki albo na trądzik. Nic nadzwyczajnego. Reklemują go mówiąc, że zawiera"rewelacyjny wyciąg ze slimaka" czyli substancję zwaną alantoiną. Owszem jest ona skuteczna, ale znajduję się też w innych kremach- o wile teńszych. Wystarczy w wklepać "alantoina" w google i się masa wyświetli. Znalazłam np środek Linomag. 50 ml za 8,50!! Jest różnica w cenie nieprawdaż ;) ? pozdrawiam