Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

KREM LIKWIDUJĄCY BLIZNY Z MANGOTV ELLEZZA KTOŚ WYPRÓBOWAŁ? DZIAŁA CZY TO ŚCIEM

Polecane posty

Gość m.w.s.
Mmmm, Kochani... Mam coś dla Was:P. Wklejam tu linka, gdzie jest wszysto o trądziku, jak leczyc, sposoby leczenia, porównywanie leków... Jesli będziecie mieć więcej czasu - zalecam poczytanie tego;). http://www.luskiewnik.gower.pl/PRYSZCZE2002.htm Powodzenia:P

ja sam używam bervoxylu na początku pomagało teraz też ale w mniejszym stopniu zrobiły mi sie bardzij podskórniaki to kupiłem na to tonik a jak ktos ma trądzik na plecach i na klatce piersiowej polecam zioła szwedzkie mi pomogły jeszcze troche krost mam ale używam go nadal myśle że po jakims czasie znikną najlepiej stosować dwa razy dziennie rano i wieczorem a i jak ktoś już leczy trądzik to żeby nie pił alkocholu :P bo na drugi dzien krosty przynikają a na trzeci wyrzuca Cie jak niewiem no to tyle p.s moj kumpel wyleczył na plecach spirystusem ale niektórzy mogą być uczuleni

Gość 2140
krotko .. chcecie sie pozbyc blizn zainwestujcie w piling, sam uzywam LOREAL REFINISH od ponad 2 miesiecy - blizny, ktore byly bardzo glebokie wygladzily sie, plamy potradzikowe znikly zupelnie, cera wyglada naprawde bardzo dobrze, z tradzikiem nie mam juz takich problemow jak kiedys, cos tam wyskoczy ale naszczescie szybko znika i darujcie sobie ten krem ze slimaka

Gość m.w.s.
W sumie popieram poprzednika - peeling jest ważny. Krem ze slimaka też niewiele mi dał tak nawiasem mówiąc... Także... The choice is yours

Gość oska2
WITAM JESLI CHCECIE ZAKUPIC ELICINE TO SERDECZNIE ZAPRASZAM DO SKLEPU ZIELARSKIEGO, PROWADZE ROWNIEZ SPRZEDAZ WYSYLKOWA. ZIELNIK-SKLEP2@NEOSTRADA.PL

Witam, Taka kuracja przynosi EFEKTY przynajmniej w moim przypadku. ****Krem Elicina(musze przyznać że przynosi ciekawe EFEKTY) 3 tygodnie 2Xdziennie,teraz 1Xna wieczór. ****Antybiotyk UNIDOX SOLUTAB 1xdziennie(ale już odstawiłem,dośc szprycowania się:)) ****Witaminy i mikroelementy:B6,B12,PP,C,A+E,MULTISAL (wszystko 2xdziennie,oprócz B12 1Xdziennie) ****BRATEK Picie i przemywanie 3Xdziennie(w szaszetkach,po wypiciu przemywam sobie szaszetką twarz) ****MAŚĆ ROBIONA 1Xdziennie-napewno jest dobra w pierwszym okresie używania ELICINY,ponieważ skóra po ELICINIE bardzo mi się łuszczyła, była bardzo wysuszona i podrażniona,a TA maśc działa nawilżająco i leczniczo. SKŁAD maści(mam nadzieję że dobrze przepisałEm text z ulotki:)): ----Vit A 100,000j ----HYDROCORTISONI 1,0 ----3% SOL AC. BORICI ----MASCOBAZA VASELINI ALBI AA 20,0 Jeżeli ktos ma problemy z łupiezem łojotokowym na głowie to polecam:OLIWKĘ SALICYLOWĄ(kosztuje grosze a przynosi znakomite efekty)W ten sposób SAM się z niego wyleczyłem(teraz stosuję profilaktycznie raz na miesiąc lub dwa)a miałem juz wszystkie leki przciw łupieżowi lojotokowemu od Dermatologa,nizoral i nne drogie preparaty chemiczne,które praktycznie nic nie pomagały. W moim przypadku leczenie NATURALNE(z lekkim dodadkiem chemii)okazało się BARDZO SKUTECZNE(i mam nadzieję że tak zostanie)!! TAk dla informacji mam 30 lat i walczę z trądzikiem już z 12 lat.Po latach choroby już wypryski się nie pojawiają(bardzo rzadko)ale zostały lekkie przebarwienia i "dziórki"(nie są az takie duże,ale są),gdyby nie było przebarwień, same "dziurki" wyglądałyby nawet SEXI hahaha.Powodzenia w waszej WALCE...!grunt to dobre samopoczucie,bez zbędnego dołowania się!Pomyślcie sobie że jesteście wyjątkowi,jedyni w swoim rodzaju i właśnie za to nalezy się szacunek dla samego siebie..!Pozdro dla wszystkich.

Gość Rudra
Brałam udział w reklamówce mango, gadałam sobie później z dziewczynami które tam pracują. Podobno wszytkie cuda to ściema :/

Gość ela503
mnie udało się usunąć głębowkie blizny z twarzy (pozostałość po pogryzieniu przez psa). Niestety kuracja nie była błyskawiczna, bo zajęła kilka miesięcy, ale blizny też małe nie były. Trzeba przygotować się na wydatek i trochę czasu ale efekt jest godny poświęcenia. Ja stosowałam Trio Gel Vision , w terapii przeplatanej również maseczkami ze specjanie dobranych zioł. Podam ci kontak do kobiety, która będzie w stanie doradzić terapie dla ciebie na tej stronie znajdziesz opis tego kremu i numer kontaktowy, jesli będziesz zainteresowana głębszą wiedzą na ten temat. W każdym razie polecam. Mi pomogła więc wierzę, że na blizny potrądzikowe rówież pomozę. http://www.suplementy.sklep.pl/sklep/product_info.php?cPath=21&products_id=60 Powowdzenia

Gość WODZU
iNFERNO MAM PYTANKO DŁUGO STOSUJESZ TĘ ELACINE ???? STAŻ MAMY PODOBNY W TYM BIZESIE WIĘC TWOJA INFORMACJE CHCIAŁBYM USŁYSZEC A TAK WOGÓLE TO NIE PRÓBOWAŁES KREMÓW NAWILZAJACYCH ZAMIAST TEJ MASCI MASECZEK NAWILZAJĄCYCH ??? UŻYWASZ PEELINGU CZY NIE BARDZO PRZY TYM KREMIE ??? NIEWIEM CZY JEST SENS W NIEGO WCHODZIC JA STOSUJE PEELING DWA RAZY W TYGODNIU PRZEPLATAM GO MASECZKAMI BRATKÓW NIE PIJE TYLKO POKRZYWE KREMY ZMIENIAM ALE EFEKLAR K TO MÓJ FAWORYT LEKKO ZŁUSZCZA TWARZ MYJE BIOTHERMEM T PUR I OGOLNIE KOMBINUJE BO NIESTETY MÓJ TRADZIK MA PODKŁAD HORMONALNY I GENETYCZNY WIĘC CZASAMI COŚ ODPALA NA NOWO AHA Z RZECZY KTÓRE ZAUWAŻYŁEM JAK MIAŁEM PROBLEMY Z ZĘBAMI POJAWIAŁ SIE TRĄDZIK MOZNA SOBIE NIE ZDAWAĆ SPRAWY ALE JEST SIE UCZULONYM NA JAKIES ZWIĄZKI KTÓRE SIE ZE SOBA GRYZĄ AHA I OGÓLNIE NIESTETY KAŻDY MUSI ZNALEŹĆ COŚ DLA SIEBIE I JAK TRĄDZIK WAM SIE ZACZYNA NIE CHWYTAJCIE ZA KAŻDA CUDOWNA RZECZ Z REKLAMY BO W WIĘKSZOŚCI TO PASKUDZTWO NAPRAWDE NATURA DA SIE DUŻO ZROBIĆ

ej mam pytanko czy ten garnier na podskórniaki działa? użwyał go ktos czy to kolejny chwyt reklamowy ?

Gość m.w.s.
Doopa... Chwyt reklamowy ;P

Gość 2140
jaki garnier? ludzie kupcie sobie ostry piling lub nawet szczoteczke * taka do czyszczenia ubran ) i trzyjcie ... najszybsze efekty, ale niestety bedzie bolec

mam takie pytanko chodzi o te dziry po ospie juz mam pare lat wiec watpie ze cokolwiek pomorze ale bylamw aptece i zostal mi zaproponowany zel dermatix(160zl) uzywal ktos ??? albo Coutrutubex? jestem ciekawa a poza tym nie rozumiem tego na wszystkich masciach pisze ze maja na celu wygladzic blizny itd... a przeciez jak ja mam blizne zanikowa czyli po ospie ..to jak mi wygladzio to bedzie jeszce gorzej ja mam ubytek wiec chyba potrzebne jest mi wypelnienie ??? prosze o pomoc ...

Gość oska2
KOCHANI!!!! DOBRE WIADOMOSCI. DZIS MIALAM 2 KLIENTKI KTORE ZAKUPILY U MNIE KOLEJNE OPAKOWANIE ELICINY. JEDNA Z NICH SMARUJE DOSC DUZE I CZERWONE ROZSTEMPY KTORE DOSTALA JEJ 15 LETNIA CORECZKA PO LEKACH STERYDOWYCH - PO PIERWSZYM OPAKOWANIU ELICINY ROZSTEMPY SA DUZO MNIEJSZE, ZACZELY SIE KURCZYC, KOLEJNA KLIENTKA MA GLEBOKIE BLIZNY PO TRADZIKU - EFEKTY ZADZIWIAJACE - ZLUSZCZANIE ZAKONCZYLO SIE PO 2 TYGODNOIACH STOSOWANIA ELICINY I BLIZNY ZACZELY "DELIKATNIEĆ" .... SAMA MOGLAM ZAUWAZYC POZYTYWNY EFEKT STOSOWANIA ELICINY NA JEJ TWARZY .... SUPER!!!!!!

Gość JAK BY TO
:-)

Gość JAK BY TO
:P :) :O [ KWIAT]

2140 ej mam pytanko bo ten no tarłem i mi teraz krew leci znaczy z tych podskorniakow tak ma być?

Gość 2140
zaskorniki ... heh ja pisalem o bliznach, a rozdrapywac krosty itp to chyba kiepski pomysl

Gość 2140
aha i oska2 wes nie wkrecaj takich historii, szukasz nowych klijentow - frajerow zeby ci towar zszedl? piling ludzie piling! laser - najefektywniejszy w walce z bliznami potradzikowymi tez dziala na zasadzie pilingu wiec zainwestujcie w loreal refinish lub cos w podobie ( tylko jesli macie krostki to nie kupujcie nic z rodzaju chemicznych pilingow bo Wam pozostana plamy - wiem to po sobie ), i olejcie zastrzezenie zeby go uzywac najwyzej 3 razy w tyg, ja z poczatku uzywalem go codziennie, teraz raz na 2-3 dni ... efekty sa widoczne bardzo szybko

Gość szuuurek
lol też zbijam sie :D

Gość WODZU
Z TYM PEELINGIEM TO OSTROZNIE SKÓRA MUSI MIEC CZAS SIE ZREGENEROWAC A JESLI NIE STOSOWAŁES NIE KRYTYKUJ ELICINY JA TEZ NIE STOSOWAŁEM TEZ CIĄGNE NA PEELINGU I NA MASECZKACH WIDZE EFEKTY ALE NIE POTWIERDZAM ŻEBY STOSOWAC BARDZO CZĘSTO DWA RAZY NA TYDZIEŃ STARCZY JESLI PELING WZBOGACICIE MASECZKĄ WYBIELAJACA REGENERUJACA TO BEDZIE OK AHA I ZE SZCZOTKAMI TO SOBIE DAJCIE SPOKÓJ CHYBA ZE SA TO SZCZOTKI DO PEELINGU CHODZI O MATERIAŁ Z KTÓREGO ZOSTAŁY ZROBIONE JAK KTOS CHCE ZŁAPAĆ ALERGIE CZY GROŻNIEJSZE PASKUDZTWO PROSZE BARDZO JA ODRADZAM KASIA NIE ZNAM TWOICH MASCI ALE JAK JE KUPISZ JESTEM CIEKAW JAK DZIAŁAJA JAK TAM ELICINOWCY JAK EFEKTY CO SIE DZIEJE ZE SKÓRA ????

Gość WODZU
Kasia poczytałem w necie jak dla mnie obie te masci sie nie nadaja ale to tylko moje zdanie

Gość pozytywnie zaskoczony
ja mnialem taki problem ze co chwile wyskakiwały mi okropne pryszcze, najgorsze to ze takie głebokie, jak by pod skora byly :/ Mozecie wierzyc lub nie ale w tydzien pozbyłem się ich, i nawet widze że blizny sie zaczynaja wypełniać, regenerować i wygładzać. Co mi tak cudownie pomnogło??? żel BENZACNE 10% ktory mozna kupic w aptece za 9zł. Wczesniej używalem poporostu wszystkiego, piłem bratka, witaminy, pozniej juz bratka w tabletkach zazywalem a to prawie nic nie dawalo, po 2 miesiacach nie zauważyłem pozytywnych efektow. Najbardziej pomgał mi Acnefan, ale z tymi głęboko siedzącymi świństwami sobie nie radził. Benzacne natomiast pomogl mi naprawde w tydzień. Trzeba jednak uważać bo niesamowicie wysusza. Teraz przez 2 dni smarowalem dosc widoczne zaglębienie (dziure) po syfie w skorze ktora mam juz z rok i widze ze zaczela sie odbudowywac juz!!! Załuje jedynie jednego... że wczesniej nie kupiłem tego żelu, ale gdybym wiedzial... Czytałem duzo opinii na jego temat i jakos nie moglem sie skusic, ale ostatnio naprawde, pomyslalem a co mi zalezy i w akcie desperacji kupilem. Nigdy bym sie nie spodziewal tak wspanialych efektow w walce z tym swinstwem, juz nie wierzylem nawet ze w rok sie pozbede tego a tu taki mila niespodzianka. Ludzie z ALTANY (to firma produkująca) odwalili poprostu kawal dobrej robty!!!

Gość m.w.s.
Hmm... To też w sumie nie jest do końca tak... Już to było mówione tutaj sto tysięcy razy, ale ok - posile się o ten stu tysięczny pierwszy;) - każdy z nas ma innego rodzaju cerę i na każdego z nas co innego będzie działało... To nie jest do końca powiedziane, że Benzacne to cudowny złoty środek, i że pomoże każdemu (nawet na trądzik różowaty

Gość pozytywnie zaskoczony
No przeciez nie napisalem ze wszystkim od razu ma pomoc, ale sie zaloze ze jest wiele takich osob ktorzy myśla tak ja ja myslalem, ze ten zel silnie drazni, wysusza i ze zostaja blizny po nim. Takie komentarze wlasnie powodowaly moja niechec do zakupu tego żelu, ale poprostu juz nie mialem wyjścia. Wiec warto sprobowac, ja teraz zaluje ze wczesniej nie sprobowalem, ale juz od razu lepsze samopoczucie, bardziej pewny siebie jestem i wiadomo jak to... :D Teraz jeszcze procz żelu (bezposrednio na zaglebienia, blizny dziurki) raz w tygodniu solarium, peeling TinTin codziennie wieczorem i na prawde skora wylada doskonale. Mysle ze kwestia miesiaca i bedzie idealnie juz. Zycze powodzenia wszystkim!!! Najwazniejsze sie nie zalamywać, bo nie wszystko stracone. A wiadomo ze stres powoduje powstawanie pryszczy, a pryszcze znowu stres... i to takie koło sie niestety robi :/

Gość m.w.s.
Musze się przyznać, że polazłam dzisiaj po szkole do apteki zakupić sobie Benzacne;P... Za swoje ekhm... Marne grosze:P... We'll see... W końcu Differin pomógł mi dużo, teraz to trzeba tylko "dopełnić";). Pozdrawiam:P

Gość oska2
Odpowiadam komus kto byl bardzo niegrzeczny. NIe szukam frajerow jak to ujales. Jestem powaznym czlowiekiem z tytulem zielarza i wlascicielem sieci sklepow zielarsko medycznych... opowiedzialem o kilku przypadkach swoich klientow ktorzy sa bardzo zadowoleni z efektow stosowania eliciny bo wiele osob o to tu wlasnie pyta... chyba nie bylo9by lepiej gdybym pisal o problemie jako osoba ktora sama ma problem i tu wymysla jakies bzdury, a informacje o tym ze zajmuje sie sprzedaza rowniez wysylkowa eliciny w dobrej cenie zamiescilem aby ulatwic zakup komus kto nie wie gdzie ja zakupic i jesli chce zakuoic to ja oferuje nizsza cene niz jest w ogolnej sprzedazy bo mam taki8e mozliwosci. I prosze nie insynuowac mi tutaj checi dorobie nia sie na forowiczach bo wasz broblem z racji pacjentow ktorym pomagam jest mi bliski.

Gość WODZU
OSKA LUZ OLEJ TO CO SOBIE KTOŚ PISZE ALE NIESTETY TRADZIK JEST CZYMS CO NAM TROCHE ZJEBAŁO ZYCIE I JAK CIE JAKIS NIEDOUCZONY DERMATOLOG USZCZESLIWIŁ SWOJA NIEWIEDZĄ ŻLE OCZYSCIŁA CIE KOSMETYCZKA KTOS POMYLIŁ LASE ITP.TO CZŁOWIEK REAGUJE NERWOWO NA WSZYSTKO NAWET NA CHĘĆ POMOCY

Gość m.w.s.
Hmm.. Benzacne w sumie nieźle się spisuje;) Strasznie wysusza ten 10%, 5% mniej pewnie... Ale na dzień daję krem nawilżający;)... Ok, w każdym bądź razie mam inny problem... Mam jakieś dziwne dziurki koło nosa, po jego prawej i lewej stronie. Byłam kiedyś tam u dermatolo-kosmetologa, który powiedział mi, że są to zatkane pory... Macie jakiś złoty środek na owe 'dziurki':P? Strasznie mnie to drażni;/...