Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukujaca dziewczynka

Jaki lek na zmeczenie/witaminki....

Polecane posty

Witajcie.... Poszukuje jakis witaminek, cos w stylu Centrum, ccos na wzmocnienie, poprawe humoru, zmeczenie... Centrum jest przereklamowane i go tego drogie wiec poszukuje czegos innego... Chodzi mi o faceta, co mu kupic, by poprawic jego samopoczucie i wzmocnic organizm, brakuje mu energii do zycia, jak mu pomoc...

Gość jazda na rowerze
dlugi spacer, basen,jogging a nie witaminy

No to sie rozumie samo przez sie, ale tez od srodka niech odzywi swoj organizm... Stad moje pytanie....

najlepiej coś z żeńszeniem, np. BodyMax z witaminami. drogi, ale naprawdę działa.

o tym Bodymaxie to też słyszałam, podobno działa tak, że hohoho. Mój kuzyn, który bywa przemęczony, zażył tabletkę i nie spał całą noc! Może to tylko zbieg okoliczności, ale ono podobno mają dobre działanie.

Gość Maxivit dla niej
z żeń szeniem, poszukaj w necie dokłądniejszej info, jak dla mnie jest super, tylko ż eiwesz- na efekty różnych takich preparatów to ze 2-3tg trzeba poczekać :)

Gość gość
oo to z czystym sumieniem polecam Formentor! serio nie wiedzialam, ze tabletki moga tak fajnie dzialac, myslalam, ze tylko jedziniem odpowiednim da sie to zalatwic, a tu mila niespodzianka :-) maja super sklad: zestaw witamin, ginko biloba i guarana