Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lollka2234

zajście w ciąze po długotrwałym braniu pigułek

Polecane posty

Gość Lollka2234

Witam wszystkie mamy, te przyszłe też. Ja pragnę być mamą.Mam fantastycznego mężczyznę , prace mieszkanie... Brałam długo (3lata)Microgynon21.Teraz nie mam okresu a jak jest to po długiej przerwie.Lekasz mi powiedział że musze poczekać jak wszystko wróci do normy, ale ile ja mam czekać?W końcu ta sytuacja trwa juz od 6miesięcy! Zapisał mi luteinę....powiedział że to przyspeszy obudzenie się jajników! Czy któraś z pań miała podobny problem?Jeżeli tak, napiszcieie czy wszystko sie dobrze skończyło i czy teraz cieszycie się zdrowym pięknym maleństwem? Pozdrawiam

ja odstawilam 1,5 miesiaca temu i tez dalej czekam na okres...mysle,ze dostane.Lekarz kazal mi czekac tylko miesiac po odstawieniu pigulek...

cześć ja brałam cilest przez 5 lat, odstawiałam na miesiąc w styczniu i w lutym już była ciąża - a używaliśmy globulek. Lekarz powiedział że do przez pół roku jest bezpłodniść- a drugi że od razu można zajść. Ja na toim miejscu poszłabym jeszcze do innego lekarza. Pozdrawiam

witam ,odstawiłam tabletki po 3 latach ,a po 3 miesiącach byłam już w ciąży.życzę powodzenia ,mam już 1,5 synka

Brałam logest przez 8 miesięcy, a po 3 miesiącach od odstawienia zaszłam w ciążę. Wróciłam do logestu i po 3 latach brania ponownie odstawiłam, Poczekałam 2 miesiące aż ureguluje mi się okres i zaczęłam starania, które trwały 3 miesiące. Urodziłam drugą dzidzię, która ma obecnie 9 miesięcy, a starsze prawie 5 lat. Teraz biorę microgynon ze względu na finanse:)

Ja odstawilam tabletki po 6 latach brania i rzeczywiscie mielismy problem ze zrobieniem dzidziusia ja do tego mialam zielonkawe uplawy z piersi i lekarz mi powiedzial ze moge miec ogromne problemy z zajsciem. Bylam przerazona prowadzilam pomiary temperatury kupowalam testy owulacyjne i nic przez 4mce nic Dopiero jak wyjechalismy do hotelu SPA na kilka dni odstresowac sie i naprawde bylam zrelaksowana jak nigdy no i nie myslalam o dziecku to nam sie udalo!!!! Jestm juz pod koniec 6go m-ca w ciazy Wiec moze sprubojcie mojego sposobu i wyjedzcie gdzies tylko we dwoje. Z tego co mi jedna polozna powiedziala to ogromna chec posiadania dzidziusia blokuje kobiete wiec myslcie tyko o swojej przyjemnosci a nie dlugo bedzie rosl Ci brzusio! Powodzenia

witam, 8 lat bralam harmonet wczesniej cilest. odstawilam tabsy a 3 m-ce pozniej bylam juz w ciazy... odczekalam jak lekarz powiedzial. ale nie mialam problemow z brakiem okresu... ku mojemu zaskoczeniu przychodzil regularnie jak podczas brania tabletek... moze idz na konsultacje do innego gina jeszcze... powodzenia

ja bałałam tabletki przez 10 lat najpierw marvelon potem logest od roku nie biorę ,miałam laparo -usunęli mi torbiel staram sie od 6 miesiecy i nadal nic:( wg gina u mnie jest wszystko oki i u meża tez musze zrobic sobie jeszcze pct na wrogosc sluzu ..kto wie moze to bedzie przyczyna mam nadzieje ze wkrotce stanie sie cud:):):)

Ja brałam prawie 6 lat, jestem już po HCG, badaniu hormonów, nasienia, mam cykle bezowulacyjne. Zaczęliśmy stymiulację clo. Jednak tablety nie są całkiem cacy jak mi się zdawało. Mija właśnie 6 miesiąc starań :(