Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezkaaa

Zdradziłam...

Polecane posty

Gość kicia27
Tez mialam takie obawy jak Ty przeciez mam meza! tez mnie to dreczylo,ale wystarczyla chwila,dotyk,troche czulosci i poplynelam.....i ciagle tesknie chce wiecej,ale ta odleglosc,czas,praca nie zawsze pozwala na czeste spotkania:(lecz moje kochanie zawsze powtarza"damy rade malenka" no i dajemy.....:):p

Gość suonko26
Ja juz chcialam z tym skonczyc nie raz bo taki niby zwiazek trwa juz 7 miesiecy, nie chce tego skonczyc choc nie raz chcialam. I moj kochany tez psychicznie czasem nie wytrzymuje, powie ze chce zebym byla tylko jego, ciezko mu ze wracam do chlopaka. A jak wasi sie zachowuja, wiedza ze jest ktos jeszcze?? mojemu miskowi to ciezko, ale zawsze mowi KOCHAM CIE I KOCHAL BEDE ZAWSZE, BEDE NA CIEBIE CZEKAL CHOCBY CALA WIECZNOSC....

Gość lunan
moj nie mowi ze koch, ma zone dziecko i wiem ze nic z tego nie bedzie ja go kochal ale boje sie powidziec

Gość kicia27
Moj wie ze mam meza,on jest wolny narazie mowi" kosiam cie "hehhh ale to milutkie :)Nie mowi ze poczeka bo wie ze narazie jest jak jest, ale czesto powtarza dlaczego nie spotkalismy sie wczesniej:(wszystko wtedy byloby latwiejsze:(i zawsze widze jak mu smutno gdy musimy sie pozegnac:(rozmawialismy juz o moim rozstaniu z mezem,wie ze musze miec czas aby to wszystko przemyslec i nie naciska:) hmmm chociaz gdyby byl bardziej stanowczy moze byloby mi latwiej podjac ta decyzje....

Gość lunan
to ja mowie to samo mojemu co twoj tobie:)

Gość kicia27
-------->suonko26 wydaje mi sie ,ze u Ciebie to byloby latwiej to tylko chlopak jeszcze nie maz.....mniej problemow..

Gość kicia27
lunan.... a ciekawosc to pierwszy stopien do zdrady..:D

Gość lunan
no tak nie moge powiedziec ze nie mam na niego ochoty bo mam ogromna ale jakos nie moge kochac sie z kims ktomu na mie nie zalezy ....

Gość kicia27
Hej pinezkaaa :D miec miec hehehhh:P przynajmniej jest gdzie cieple mysli zarzucic..:P:D szkoda ze tak pozno bo juz musze zmykac :(ale postaram sie jeszcze dzis wpasc i poczytac cosik od tych wrednych i zdradzajacych:D:P

Gość lunan
to ze kogos mam to dlatego ze w moim malusenstwie dzieje sie raczej nieciekawie:( dopki bylo dobrze nawet niezauwazalam nikogo innego az nie pojawil sie on od pierwszego wejrzenia mnie wzielo ale zanim dalam mu znac o tym:) minelo kilka miesiecy a ja sie mecze ze nic z tego byc niemoze :(((

Gość lunan
ej dziewczyny spicie? ja ciagle w pracy:(

ale chyba reszta juz spi :( lunan ja mialam tak samo - jak bylo pieknie to inni faceci nie istnieli, jak sie popieprzylo to na calego, romansik wyszedl... ale nie ma tego zlego... :P moze i jestem wredna, moze i jestem wyrachowana, moze i jestem najwieksza egoistka na swiecie, ale nie zaluje :D zdrada otworzyla mi oczy na pewne rzeczy, w jakis sposob zmienila, ale tez czegos nauczyla... czemu was nie ma kobietki? snijcie wiec o spotkaniach ze swoimi kochankami :P do zobaczenia jutro rano, punkt 8 ;)

Gość lunan
czy wszystko nie moze byc prostrze? meczy mnie taki uklad , to ze nic z tego byc nie moze a z drugiej strony nie potrafie tego skonczyc chociaz co miesiac przed spodkaniem sobie powtarzem ze to koniec. A dzisiaj znowu czekam na tel:)

Gość kicia27
Witam piekne,wredne i zdradzajace kobitki:P

Gość kicia27
lunan dlaczego nic z tego byc nie moze.....????

Gość zadziwionnnaaa
no dobra, to znowu ja, sumienie pinezkiii ;) dziewczny, pisałam o tych motylkach nie po to żebyście się zachwycały tym że teraz są :P tylko po to, żebyście sobie uświadomiły że nie można oszukiwać drugiej osoby dla tych motylków :P bo one za chwilę mogą zniknąć... Związek dwojga ludzi to nie tylko dobre, ale i złe dni. Z kochankami jest Wam dobrze bo... nie są na stałe :P Skoro są tacy wspaniali, spróbujcie być tylko z nimi, w stałym związku. Czemu nie robicie tego??

Gość kicia27
Zadziwionnnaaa poniewaz na razie chyba jest to niemozliwe...:( hmm...a moze tak jest wygodniej....czas pokaze jak to wszystko sie rozwiaze...

witam piekne wredotki :D i moje sumienie, ktore pewnie tez nie jest lepsze :P zaspalam ;) zdziwionnnaaa mne to wszystko kreci dlatego, ze nie jest na stale - mam swiadomosc, ze w zwiazku, bym mu powiedziala do widzenia :P

Gość lunan
ja mam meza on ma zone i dziecko. dlatego z tego nic nie bedzie , jak pisalam nigdy nie mowil ze mnie kocha a ja nigdy nie pytalam nie wiem czy cos do mnie czuje ja wiem za to co ja czuje :( wiem ze gdyby zechcial ze mna byc to bym sie zgodzila. moze chodzi mu tylko o seks? ale ta naszqa znajomosc trwa juz ponad 2 lata a seksu nie ma chociaz wiem ze on ma na to straszna ochote bo mowi co chcialby mi zrobic hehe:)

Gość lunan
taaaaa wogole to narazie same przszkody jego praca nie pozwala na czestrze spotykanie sie a jeszcze w aucie zamontuja mu GPS hehe los faktycznie zadziwic moze :))

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa... hmm... święta nie jestem ale o zdradzie u mnie nie ma mowy :P Ciekawa jestem, czy "kręci" Cię również to, że krzywdzisz osobę, która Cię kocha???? :P:P:P

wiem, wiem... probuje tylko rozladowac atmosfere :D ale wszystko jest trudne zanim stanie sie latwe:D a przeszkody sa po to, zeby je pokonywac - wiem, ze zaczem ciezko, ale czasami warto :D