Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutna MARY

POTRZEBUJE PEDAGOGA RES .MGR LUB DOKTORA ,KTORY POMOZE MI W MOJEJ PRACY LIC.

Polecane posty

Go艣膰 smutna MARY

WITAM. chciaalbym porozmawiac z pedagiem -najlepeiej o specjalnosci resocjalizacja . Mam problem z tematem oraz co z tego dalej wynika z pytaniami badawczymi itd. chodzi o to ,by ktos wskazal mi droge czy moze byc tak lub tak . dziekuje i czekam na odp.馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
szkoda , 偶e nie opieku艅czo-wychowawcza wtedy bym pomog艂a POZDRAWIAM i 偶ycz臋 by si臋 ktos znalaz艂 do pomocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna Mary.
oj dzuiekuje. tzn wiesz co -siedze nad tym badziewiem i doszlam do wniosku, ze moja praca jest do niczego. moj temat:IDENTYFIKACJA Z WYBRANYMI SUBKULTURAMI NEGATYWNYMI A ZACHOWANIA DEWIACYJNE WSPOLCZESNEJ MLODZIEZY NA PRZYKLADZIE BADAN W SZKOLE.. wydaje mi sie to troszke pokrecone , i zastanawiam sie czy moze byc temat: WYBRANE NEGATYWNE SUBKULTURY MLODZIEZOWE A ZACHOWANIA DEWIACYJNE WSPOLCZESNIEJ MLODZIEZY NA PRZYKLADZIE BADAN PRZEPROWADZONYCH W SZKOLACH PONADPODST. ...[bo pisze tylko o skinach, blokersach i szalikowcach] i mam problem z doborem GLOWNEGO PROBLEMU BADAWCZEGO :( pytania mniej wiecej mam : 1.jaki jest zakres wiadomosci mlodziezy na temat wybranych podkultur mlodziez.? 2.jaki jest stosunek emocjonalny mlodziezy do s.neg.? 3.jaka jest gotowosc uczestnictwa w wybr.s.negat.? 4.jakie zachowania dewiacyjne iwartosci przyjmuje badan mlodziez?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna Mary.
ok zaraz ci wysle ankiete i wywiad a takze ta czesc metodologiczna gdzie sa te pierwsze nieudane pytania i problem :/

Udost臋pnij ten post

jaka metode badawcza wybralas przede wszystkim??czy to ankieta,wywiad czy studium przypadku...ostatnie odradzam!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna Mary.
juz ci wyslalam . sa to ankiety i wywiad:/ wezme pod uwage twoje mysli co do tewgo wszystkiego ,co do ankiet, co do wywiadu-moze cos + moze_

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna MARY
ok to temat zmienie na:WYBRANE NEGATYWNE SUBKULTURY MLODZIEZOWE A ZACHOWANIA DEWIACYJNE WSPOLCZESNIEJ MLODZIEZY NA PRZYKLADZIE BADAN PRZEPROWADZONYCH W SZKOLACH PONADPODST. W B. a pytania bad.: 1.jaki jest zakres wiadomosci mlodziezy na temat wybranych podkultur mlodziez.? 2.jaki jest stosunek emocjonalny mlodziezy do s.neg.? 3.jaka jest gotowosc uczestnictwa w wybr.s.negat.? 4.jakie zachowania dewiacyjne iwartosci przyjmuje badan mlodziez tylko co z PYTANIEM GLOWNYM?:( pytania sa a problemu nie ma -bo przeciez juz tej identyfokacji nie bedzie w tytule;/]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna mary
MADAGASKARKU- dobrze ze jeszcze sa kochANI,wspaniali, przesympatyczni ludzie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna mary.
JAKI moze byc glowny problem tej pracy ?Czy moze byc to: 1.jaki jest wplyw subkultur negatywnych na zachowania dewiacyjne mlodziezy?[bo w ankiecie nie kazdy przeciez bedzie przynalezal do subkultur i tak naprawde dla wiecej niz polowa badanych moze to nie miec zadnego wplywu.] 2.CZY SUBKULTURY NEGATYWNE MAJA WPLYW NA ZACHOWANIE DEWIACYJNE I SYSTEM WARTOSCI? 3.albo ,,CZY ZACHOWANIA DEWIACYJNE I SYSTEM WARTOSCI MAJA WPLYW NA PRZYNALEZNOSC DO SUBKULTUR NEGATYWNYCH? i czy te pytania badawcze do tego co wymyslilam sa ok? 1.jaki jest zakres wiadomosci mlodziezy na temat wybranych podkultur mlodziez.? 2.jaki jest stosunek emocjonalny mlodziezy do s.neg.? 3.jaka jest gotowosc uczestnictwa w wybr.s.negat.? 4.jakie zachowania dewiacyjne iwartosci przyjmuje badan mlodziez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i comasz kogos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co masz kogos
ej pozozcie ludziska! ja niestety z ekonomii moglabym ci pomoc ;/ pedagogikam i nic a nic nie m owi:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna mary
chcialam sie takze poradzic, czy pierwsze pytanie otwarte ,,wyraz wlasnymi slowami czym jest subkultura....'' nie bedzie polem do popisow, bo kolezance wypisali [ma temat tez osubkulturach] ze jest to sekta ,ze grupa ludzi co robia to samo i szczerze mowiac nie iwedziala jak to pogrupowac:/ ja mysle np zeby napisac kilka definicji i zeby wybrali bo zawsze cos do glowy moze przyjsc i wybrac co najb.pasuje. jak myslicie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cornflower
je偶eli masz zrobion膮 ankiet臋 to podam ci mejla i ch臋tnie j膮 zobacze, studiuj臋 niedostosowanie spo艂eczne, na profilaktyce mia膮艂m o subkulturach, dewiacjach, mam teraz proseminarium, to moze od ciebe te偶 cos si臋 naucz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna mary
ooj spoko by bylo jakbys zajrzala do tego!!!!! podaj prosze emaila :) jesli nie chcesz podawac na forum ogolnym to napisz na moj:\ lovesun@interia.pl 馃尰 ps. tylko napisz tu na cafe ze wyslalas swoj email.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupup.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochajaca angelika
mhmh okropny temat jak dla mnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnoszeeee.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla ciebie aby wszystko
poszlo jak chcesz-馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobra raba
A mnie sie bardziej podoba temat orginalny Identyfikacja z neg subkulturami Poniewaz samo istnienie subkultury na nic nie wplywa , dopiero indetyfikowanie sie z nia narzuca pewne zachowania hip-hopowe , czy skinowe , czy mobster-owe ,itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla ciebie aby wszystko
no oki ale jak ona ma to udowodnic ze sie identyfikuja- bo IDENTYFIKACJ to nie indentyfikacja z czyms zewn[ale wewn]!!z przekonianiami , itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmh no to fakt
nie pomysl; ,. otym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehe cchyba nikt ci nie pomoze
:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sluchaj ja mysle ze bedzie tu
ktos kto posluzy swoja rada. w koncu jestesmy ludzmi .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sluchaj ja mysle ze bedzie tu
aha i jeszcze jedno - nie poddawa sie! wiem ,ze czasem jest zle, beznadziejnie, ale warto wierzyc w drugiego czlowieka. mysle, ze sa osoby, ktore sie na tym znaja, no nie wiem moze ci cos doradza. ja trzymam kciuki ,zeby sie dzis cos wyjasnilo ,z czym masz klopot,. no to uszy do gory!!! tak???!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna MARY
dobrze:) tylko ze czas mija a ja nadal nie mam ze tak powiem 100% rady na moje pytania:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I CO jak ci to idzie
?

Udost臋pnij ten post