Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuchnia

Nasza kuchnia na kawkę

Polecane posty

Dziewczynki, pozdrowienia od Duni. Napisała, że w dzień ma wyłączony ten i że włącza go po 18. Dlatego nie byłam w stanie dotrzeć do niej z sygnałami przez ostatnie dni. Napisała, że zapieprz ma potworny, ale za to schudła. No i upały ją męczą, ale za to opalona jest super:) Ale jej zazdroszczę swoją drogą:) Uwielbiam być opalona naturalnymi promieniami słonecznymi:):) Napisała, że tęskni za nami:) Dunieczko, my za Tobą też:) Prawda, Dziewczynki?:) Jezuu, stare dobre tab..... Czyżby czekała mnie biała noc?:( Cały dzień czuję się mocno kiepsko. A przecież witaminy, aspargin. Ehh. Ale co tam. Ważne, że nie łażę do lustra co 5min:) Cmok! Ps.Monia, jak masz jakieś nowe zdjęcia, to ja poproszę:) Niby Was widziałam zaledwie wczoraj, ale ja tak lubię zdjęcia:) Prawdziwa maniaczka:)

Aaa, Moniu, jaka miła wiadomość o tych córkach:):):) Ja jestem wykapany Tata:) Sama tak uważam:) Kiedyś Wam wyślę zdjęcie ze Świąt z rodzicami i siostrą, to zobaczycie, jak się ładnie podzieliłyśmy podobieństwem do rodziców:) Moniu, spokojnie możesz się fotografować!!! Wyglądasz naprawdę sexi!!!!!!

Życzę wszystkim kolorowych snów, ja własnie wysyłam całość do promotora i idę spać, jutro pobudka bladym świtem, dobrze, że ten tydzien ma tylko dwa dni i znowu wolne :D

Wiem, wiem, że o tym natretnym owadzie, to nie do mnie :) sama pomyślałam, że takie trutnie należy ignorować :P Z drugiej strony, wpisywanie hasła jest co prawda wkurzajace, ale przynajmniej wiemy na 100% kto jest kto... :) Ja też chcę Wasze fotki! Zaraz odwdzięczę się swoimi. Mam niestety sprzed kilku miesiecy, ale zawsze coś. Tak sobie teraz pomyślałam, że nie mam żadnego zdjęcia po odchudzanku, muszę sobie jakieś strzelić, póki waga stoi (a nie idzie w górę) :P Chciałabym jeszcze trochę kilogramów zrzucić, kupiłam sobie nawet M, ale wstrzymuję się z braniem. Czeka mnie ten zabieg, obawiam się, że środki znieczulajace+M to nie najlepsza mieszanka. Wiec drugą serię zrobie sobie po. Dziewczyny, wygląda na to, że jestem jakąś babą-jędzą, co to Kasi nie pozwala pić ani kawy, ani drinków, Jarzynka czuje presję owsianki, bo jak nie to...\" w dupę\" :D :D :D :P Ja dzisiaj chcialam sobie zrobic taki kompletny luz i... nie do końca mi wyszło. Pomyślałam, że skoro taka super pogoda, odpuszczę sobie sprzątanie. Więc ja spacer, ogród i te rzeczy :) Dobrze, że weszłam do domu po wodę mineralną. Zerknełam na telefon.. a tam sms-y i kilka \"nieodebranych\" Okazuje sie, że to goście, którzy maja wpaść z wizytą :P Czy Wy też tak macie, że jak mieszkanie lśni czystością, to psa z kulawą nogą nie ma, a jak odwrotnie, to zaraz goście? Hehehe... żebyście widziały w jakim tempie sprzątałam! A mam co sprzątać! :) W dodatku wystarczy, że moje psy zrobią sobie kilka rundek ogród-dom-ogród-dom a podłoga w zasadzie znów nadaje się do mycia :D W sumie dom na wsi ma pewien minus. Przy takiej pogodzie w weekendy mamy najczęściej zjazd znajomych i rodzinki (wszyscy mieszkaja w miescie), \"bo u was tak fajnie\":) Z jednej strony lubię gości, a z drugiej...same wiecie. W rezultacie odpoczywam w tygodniu :) A też pracuję...

Hehe, Malinka, właśnie sobie przypomniałam z uśmiechem, jak to było, gdy tylko my po nocach wysiadywałyśmy na Forum:):):) I choć miło było się tak nocą spotkać, to liczę, że jednak będę sypiać. Tak bardzo chcę wierzyć w Aspargin, ale organizm mój dziś wariuje. Drętwienia, duszności, telepiące się serce. Wiem, wiem, to pierwsze dni. Zobaczymy jak będzie za 3 dni. Narazie trzeba przeczekać. Dobrze jest wiedzieć, czego się spodziewać:) Przy pierwszej kuracji wszystko było takie nowe i przerażające, a teraz jestem przygotowana psychicznie:) Ciekawy mail od Moni. Coś w tym jest, co napisałaś, Kochana! Malinka, jak myślisz? A gdzie Kasia? Asia? Dunie pewnie przy durnych maturach. Biedna Kochana!

Malinko, posłałam jeszcze jednego:) Chyba pójdę do wanny (poczytać \"Anioły i demony\" Browna-już kończę:) ) Jejuu, ciekawe, czy zasnę:) Wypiłam melissę i nie mam w tym momencie palpitacji. Pierwszy moment spokoju od rana:)

Dobranoc Skarbie :) Mam nadzieje, ze jednak zaśniesz... Ja przeczytam sobie jeszcze maila i do łóżka :)

Dobranoc,dobrano,Malinko!:) 🌻 dla Ciebie:) Obrazków \'Malinki\' robić nie można:), więc niech będzie kwiatek:) Cmok!

Hej, Kochane:) Jestem u Mamy:) Dzis szalalam od rana po miescie. Troche czasu u kosmetyczki. Ja-paznokcie gorne i dolne, a moja Ania-pierwszy raz woskowanie nog:) Sama ja namowilam:) Smiechowo bylo. Potem szukalysmy roznych rzeczy na moj wyjazd do Krakowa. Kupilysmy prezent:) Mikroskop-taki dla dzieciaka, ale fachowy i porzadnie zrobiony-z gadzetami, itd. Fajno:) Do wieczora bede u Mamy, bo pomagam jej sie spakowac przed ich wyprowadzka z Alei (niedlugo mojej wlasnej:) ) Co tam u Was,Dziewczynki:) ?

ELLOO KOCHANE MOJE A JA ZNOWU SAMA W DOMKU,CHOCIAZ TERAZ KOMPUTER NALEZY DO MNIE.....Dzis znowu kolejna wizyta u kosmetyczki,ktora to nakladala mi jakis kwas na twarz-a propos tych moich naczynek.Wyszlam od niej czerwona jak gacie na mature. Dzisiaj kserowalam maturzystom multum sciag na mature z polskiego,za darmoooooo[ INUS udawaj ze tego nie czytasz ] MONIA Twoj maz ma na imie SZymon , jak ja lubie to imie!!!! SERIO.Syn naszej gospodyni do ktorej jezdzimy od 8 lat na wakacje ma tak na imie,a to taki super gosc.Tak jak i ona.Mieszkaja w Mielno-Uniescie i jesli ktoras z Was oczywiscie nie zamieszkala nade morzem chcialaby adresik cooooolllll ludzi to prosze bardzo sluze.Sa zajebisci tacy i do tanca i do rozanca.Ja jezdze nad morze odpoczac a nie zwiedzac i dlatego od 8 lat jezdze do ludzikow,ktorycz ktos mi kiedys polecil,a ktorzy pozostali moimi przyjaciolmi mimo,ze maja o wiele lat wiecej niz ja. Co do osoby znanej nam wszystkim ja mam to samo zdanie co wy kochane kobitki,ale moje jest tak jakby bardziej na nie....Ja nie umiem sie wypowiedziec na ten temat pozytywnie,bo moze we mnie siedzi wiecej gniewu...czy moze oczekiwalam od osoby,ktorej nie znam,a ktorej zaufalam wiecej lojalnosci i wiecej odpowiedzialnosci,a jako zona policjanta-wielokrotnie przestrzegana dalam sie wpuscic w maliny [ sorki ] to nie moge se tego odzalowac,ale trudno czasu sie nie cofnie,a Kasia moze bedzie ciut madrzejsza. POZDRAWIAM NASZA RODZINKE. BAJ BAJJJ BAJJJJJJJ

Gość inka7282
dziewczynki! 8 godzin siedzenia na dupie daje w dupę. jestem gorzej zmęczona niz po codziennej bieganinie. wczoraj byłam w Pieskowej Skale, a potem drukowałam protokoły do matur. nawet nie jestem w stanie doczytac wszystkiego co napisałyście. chyba dopiero jutro poświęcę troche czasu. mó ogródek juz tez kwitnący i trawka swieżo skoszona, bo mężus miał urlop :) DO POCZTY ZNOWU NIE MOGĘ SIĘ DOSTAĆ!!!!!!! ps. a kto mi sie tu pod Monie na pomarańczowo podszywa???? padam....całuski, bardzo za wamitęsknie :):):) zdjęcia juz tez jutro:) jak mi sie uda do poczty zalogować:(

Gość inka7282
no jakos nie moge iść myć tej kuchni- dwa psy robią swoje i znajomi jak u Malinki. chciałam tylko powiedziec,ze odebrałam pocztę :D i odpisałam :):):) i lece, bo woda w wiadrze już zimna:(

Witajcie dziewczyny kochane:) Muszę zerknąc o czym rozmawiano dzis w naszej kuchni na kawe :) Za chwilę wracam:)

Monia, pewnie przeczytasz to dopiero po powrocie, ale będziemy tęskniły, wracaj szybciutko! Dobrze, że jedziesz tylko na kilka dni, a nie na tak długo, jak nasza Dunia. Pogodę zapowiadają piękną, więc wypoczniesz :) Kasiu, nie przejmuj się czerwonym nosem i przysyłaj nam tu swoje zdjęcie :D Brydzia pewnie jeszcze zajęta, ale mam nadzieję, że zaraz do nas zajrzy z tymi pieknie wymalowanymi łapkami :) Jarzyneczko, ja prawie cały dzień siedzę na necie pracując. Nawet o tej porze czytam analizy. W ciągu dnia korzystam ze słońca i pracuje w ogrodzie. Dobrze, że mam router bezprzewodowy, wiec internet mam też na zewnątrz domku. Kurcze, nie wysłałam fotek naszym nowym koleżankom, Q-Ani i Papierowym N. Zaraz sie poprawię :)

Malineczko, jak to nie ma????:) Pisałam maila:)) Zgaduj zgadula, do kogo?:))

Miałam dziś fajny dzień-cały z moją przyjaciółką Anią:)) To wyjątkowa sytuacja, bo najczęściej widzimy się wieczorami lub na kawę po południu, bo Ania nie ma za dużo wolnego czasu (praca+facet+pisanie mgr). Tyle godzin razem to dla mnie największa frajda na świecie:)) Miała dziś pierwsze w życiu woskowanie nóg:)) Jezuuu, ale się działo:)) Ale podskakiwała:)) Biedna, strasznie wrażliwe ma te nogi:)) Najpierw się śmiałam, ale potem było mi jej szkoda, bo się męczyła trochę. Aż się obie spociłyśmy:)) Moja kosmetyczka Ewa, to aż ociekała potem ze zmęczenia i emocji:)) Ale było fajowo:)) Potem kupiłam ten mikroskop Krzysiowi. Jadę jednak w sob.rano, a nie jutro. Jutro będę się pakować do przeprowadzki i pojadę z Mamą na obiad w Sopocie:) Ogólnie humor mam ok:)) Dziś nie czułam tab.:)) Super! Cmok!

zaraz zajrzę sobie na pocztę :) w zyciunie mialam woskowanych nóg, używałam zawsze depilatora, a syt.kryzysowych, gdy nie mam czasu,to zwędzam maszynkę do golenia mojego męża. Może powinnam woskować?? Wiem już, że w tym roku też będę miała \"akcję letnią\" nad morzem, wiec koniecznie musimy sie spotkać :)

Ja bym się bardzo chętnie spotkała nad morzem, ale od 18.06 będę w Anglii, więc jeśli chodzi o lato, to się nie spotkam z Wami:( Ale może jakoś w ciągu roku się uda:) Moniuś, mam nadzieję, że będzie Wam z Kasią super u T. rodziców:) Na pewno kilka smsów przefrunie w jedną i drugą stronę:):) Cmok! Baw się dobrze z Malutką:) papa

Brydziu wysłałam maila :) Szkoda, że latem się nie spotkamy, ale mam nadzieję, że może kiedyś... :)

Malinko,dopiero dotarł mail. Miałam jakieś problemy z netem. Dziękuję za tego maila:) Bardzo:) Fajnie, że jesteśmy:) Dziś ost.dzień pakowania się, bo jutro rano ruszam do Krakowa. Tata przez ten weekend przewiezie moje bambetle na Aleję-pod moją nieobecność. Potem już tylko przewózka mebli i osobistych drobiazgów 10.05. Dziś obiadek z Mamą na mieście, bo ona też w Sopocie finiszuje swoją przeprowadzkę:) Długi, ale przyjemny dzień mnie czeka:) Wam wszystkim też takiego miłego dnia życzę:) Buziaki!