Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny z wyboru

mam 14-sto cm penisa, czy to oznacza ze mam zrezygnowac z sexu

Polecane posty

Gość ja z nieduzym
samotny no wiec wlasnie chociazby dlatego twoj/nasz rozmiar jest wystarczjaacy do tego zeby zaspokoic kobiete nawet jesli miala wieksze sprzety wczesniej !!! moze sprboj tak, pomysl jakie to przyjemne a jak jzu zacnziesz i zoabczysz jakie to przyjemne to raczej bedziesz mial w tylku co ona mysli o rozmiarze twojego przyjaciela :)

Jasny fuck zaraz zaczne kląć sigi trzymaj mnie ..........ani nie mam gigant penisa ani kasy, ani nie jestem przystojny...........mam za to kochajacą kobietę dla której całuski w ciągu dnia i drobne przycierki i moje wieczne pożądanie w oczach sa dużo warte .............Sigi muszą nam z NFOZ zapłacic za porady..............

Dobra, zaczernilem sie juz, ale czy to znaczy, ze jestem prawdziwym sigim? Wszak to internet:> Ale ad rem: splynelo tu na ciebie tyle wiedzy o zwiazkach, jakiej nie nabyles przez 21 lat, inaczej bys tu nie wlazil ludzie ci pisza z dobrej woli i raczej nie klamia, bo po co mieliby to robic? masz wiec gwarancje pewnosci tej wiedzy wiec albo podejmij kontstruktywna dyskusje, co i jak, albo idz napelnij swoja sikawke woda i zmykaj rano polewac nia ludzi w realu, a od VR odpocznij i przemysl to, co tu zostalo napisane

Gość ja z nieduzym
samotny czy ty przypakdiem nie szukasz wzoru na seks ? nei wiem jakiego komputera bys p-otrzebowal zeby poradzil sobie z takimi ukladami rownian z tak wielka iloscia zmiennych :D - kobiety nieobliczysz, wystarczy ze bedziesz ja chcial pozrec :)

ok, ja spadam tez, jeszcze raz wszystkim dzieki za pomoc i sobie to jeszcze raz rozwaze, moze gdzies blad wczesniej zrobilem i tak sie to teraz z nim ciagnie. Moze znajde te blad i go wyeliminuje i bedzie git.

Gość ja z nieduzym
samotny, no wiec jzu ci moowilem ze nie jestem wysportowanym mista lova, kasy tez nie mam za wiele i jezdze starym polonezem :)

Gość ja z nieduzym
no ciezki ciezki pewnie chlopak jakis uklad rownan na to ulozy :)

Jeszcze jedna rzecz jestes młody zdrowy, a penis jest to Twój największy w tej chwili problem. A każdy ma problem na własną miarę i życzę Ci by był to Twój jedyny problem. Jak przychodzi choroba wszystko inne staje się wtedy nieważne. Idź do miejsca gdzie małe dzieci umierają na raka, a nie zaznały ćwierci tego co ty masz co mógłbyś im powiedzieć?. A one mimo wszystko bawią i śmieją się.................... i żyja tym życiem które im pozostało...........

Gość ...... n/c
Nie rozumiem po co odpowidacie na te posty. Koleś czerpie przyjemność z użalania się nad sobą i nic nie chce zmienic. Nie ma zielonego pojęcia o seksie więc jak może się na ten temat wypowiadać? Niech najpierw zrobi to a potem mówi czy spodobało sie partnerce czy nie. A nie wiem czy wieksza przyjemność jest jak partner z kutasem kingsize spuszcza sie po 5 minutach i idze spac czy lepiej troche krótrzy a godzina seksu w którym nie tylko chodzi o "pchanie w dziurke"?

poczytałam sobie pobieżnie ten topic, i stwierdzam że co niektórzy faceci są durni bo widzą swiat przez pryzmat swojego fiutka!!! (mówię o autorze topicu oczywiscie). po prostu wyć się chce. Dla kobiety sam stosunek nie jest najważniejszy na świecie, ważniejszych jest tysiąc innych rzeczy, o których faceci zapominają... czułość, bliskość, uczucie, pieszczoty... a oni wolą mierzyć sobie ptaka ekierką czy czym tam go mierzycie :-D Autorze topicu - skup się na tym co ważne i nie pisz takich głupot. Te Twoje 14 cm to średnia krajowa, i grubo przesadzasz ze swoimi teoriami. pozdrowionka:-D

Gość a ja mam
kutasa od tąd..........................................................................................................................do tąd. Może być?

Gość ja mierzyłem..
linijką.. Należy zauważyć przeto, że podziałka nie zaczyna się na samym początku linijki, tylko po około 5 mm - dokładnie nie wiem. Należałoby je dodać do pomiaru, ale biorąc pod uwagę fakt, że podczas mierzenia istnieje tendencja do dociskania linijki (autopsja) w celu "wydłużenia" penisa, dla wiarygodności pomiaru odradzałbym dodawanie tego... A z innej beczki.. Czy to co napisałem ma jakiś sens? Otóż nie. Jeszcze z innej beczki... Jedna z polskich partii politycznych przygotowuje właśnie projekt ustawy, której celem jest zakazanie uciech cielesnych właścicielom 14 cm penisów... I słusznie, to dobra inicjatywa. Acha, byłbym zapomniał.. Ekierką też można, metrówką, taśmą - czymkolwiek... Co do obwodu, to nie mierzyłem, jakoś nie przyszło mi to do głowy, ale jak tylko mi stanie, to zmierzę, obiecuję.. Głupi post napisałem, powiecie. Cóż, głupi temat... Przyznacie?

Gość nikki1
przestańcie z tą wielkością w końcu... kobieta potrzebuje miłości... czemu na tym świecie jest jej tak mało...?

Jak narazie to myslalem ze raczej wielkosci a nie milosci, ale moze sie mylilem. Co do tego ze to srednia rozmiaru w polsce- nie wiem jaka jest srednia zarobkow w polsce ale pewnie nie wiecej niz 700zl- i czy jest to duzo. To ze to jest tam sredni rozmiar do mnie nie przemawia, ja sie zastanawiam nad tym czy to wystarczy czy nie, czy sprawie komus zawod czy dam pelna satysfakcje.

Gość ejfacet
weź młotek, uderz się w główkę... albo nie, powiększ go sobie, są na to ćwiczenia, dla takich kretynów jak ty w sam raz

Samotny z wyboru wrocil; przespal sie, ale dalej trapia go te same apokaliptyczne mysli o \"satysfakcji\". Zanim jednak przejdziemy do cudzej, w twoim wypadku kobiecej satysfakcji, satysfakcji erotycznej, zastanowmy sie nad satysfakcja w ogole. Np. nad satysfakcja z zycia, twoja wlasna. Otoz zdaje mi sie, ze rozkminy, jakie masz, w znaczacy sposob obnizaja Twoja satysfakcje z zycia. Proponuje jeszcze raz przeczytac ten topik i przemyslec, co napisali ludzie dobrej woli. Poza tym miales zamilknac, dopoki sobie nie poradzisz.

Gość zwykły bolek
Ja pierdizele, co za popierdoleniu ludzie zakładają takie tematy.... Kobiete zaspokoić można nawet małym palcem u nogi.... a wy sie chcecie wieszać z powodu NORMALNEGO penisa.... Wyjdzicie z domu, a nie siedzicie na tym pojebanym forum, gdzie normalnych ludzi można policzyc na palcach..... Poza tym każda kobieta jest inna. Jedne mażą o murzyńskiej pycie, i 20 cm to im mało, inne nawet sie nigdy nie onanizowały i 12 cm to dla nich bardzo dużo... Zamiast użalać sie nad soba zrobcie cokolwiek ze swoim zasranym życiem... I nie czytajcie tych popierdolonych tematów o penisach a zacznijcie działać !!! Facet ktory ząłozył ten temat, nawet jak by miał 3 cm wiecej miał by te same problemy, bo popadł w maksymalne kompleksy i to po przeczytaniu kilku debilnych postów na tym forum..... Masz normalnego kutasa debilu ale za to zerowe poczucie własnej wartości, bedziesz miał ciezko w zyciu ale napewno nie ze wzgledu na penisa... musisz sie tego wyzbyć !!

Gość agusia35
witam !!zwykly bolek podzielam Twoja opinie w calosci szkoda tu jego czasu.jestem kobieta i mowie z doswiadczenia nie jest zle!!!jest tyle sposobow i technik sexualnych by sobie a zarazem partnerce sprawic rozkosz ze wielkosc penisa nie ma znaczenia.grunt bys poznal cielkawa wartosciowa dziewczyne i naprawde bedzie ok,tylko musisz sie przelamac.Madre kobiety doceniaja w mezczyznie inne walory niz wielkosc penisa

Gość nikki1
kolejna osoba którą popieram... :) coraz lepiej :) pozdrówki

Nie odpisujcie bo on zakłada n-ty topik i chyba jak ktoś wcześniej sprawia mu to masochistyczną przyjemność użalanie się nad sobą........

Gość FearNot
Jaaa...Czym ty sie przejmujesz autorze postu!? kompletnie nie rozumiem tych rankingow na wielkosc penisa! Mam 22 lata, 14cm czlonek...i nigdy ale to nigdy nie zastanawialem sie nad jego dlugoscia(czy za krotki czy za dlugi..ech), zwyczajnie nie interesuje mnie! Kobiety ktore zdecydowaly sie isc ze mna do lozka zrobily to z checi spedzenia nocy ZE MNA a nie z moim peniskiem:) Co wiecej, moze w koncu spojrzalbys na problem z drugiej strony? Myslisz, ze panie sa pozbawione kompleksow? Pomijam wiekszosc tych tutaj, ktore samotne w swoich pustych domach z kotem pod reka i laczem internetowym staja sie kreatorkami erotycznych trendow swojego pokolenia... Moje 14cm bylo na tyle odpowiednie, ze SAM z czasem dowiadywalem sie od partnerek o ich rozterkach...obawialy sie np. ze ilosc ich sokow jest zbyt obfita, co mozgloby powodowac u mnie zniesmaczenie(a bylo oczywiscie normalnie)...rozumiesz co chce powiedziec? kazdy z nas jest zakompleksionym bydleciem, ktore w obawie przed osmieszeniem nie podejmuje odpowiednich krokow...JA TY ON...KOBIETA MEZCZYZNA...wszyscy! pozbadz sie tego smiesznego kompleksu a dosiwadczysz piekna lozkowego zycia...nie stawiaj na ilosc lecz na jakosc! i nie sluchaj tych durnych bab...jak im sie marzy 20cm to do spozywczaka po ogorki!