Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurek

A mówi sie ze faceci to dranie..

Polecane posty

Gość smutna anielica
;D to slodkich snow

czesc:) Oj, Ty Spioszku:) Ja od rana na WKU sie meczylem, nie uwierzysz ile tam musialem siedziec..od 9 do 15:/ Bylem w domu dopiero przed 16..koszmar! Mam bilet jednak na 21 sierpnia dopiero, bo na lipiec nie bylo miejsc. Troche blizej Ciebie, bo do Torunia:) jak dla mnie to i tak na drugim koncu Polski:) Jak dzionek?? Mam kutro kolokwium i troche sie ucze..ale bardziej to ogladam meczyk, jakos nie moge sie skupic;) Witam smutna anielice... 🌼 a czemu smutna??? buziolki:*

a czem tak długo? Nie mogli się zdecydować? bliżej? Hihi, Toruń, no dobra trochę tak :) a obijam się, ksiąa, spacer takie tam :) I chyba będę miała obronę 23, więc to już tuż tuż. Oj. jak samopoczucie? 👄

dlugo bo tak wyglada biurokracja:) oj, myslalem ze umre w tamtej poczekalni. Byla jeszcze Gdynia..ale ten Torun juz chyba lepszy:) Hmm..to niedlugo..wiec bede trzymal kciuki wtedy rzecz jasna:) Sampoczucie dzis dobre, nie mialem czasu myslec o glupotkach:) Tak sobie mysle, ze skoro jade dopiero w sierpniu, to mozemy sie spotkac juz gdzies w lipcu (jesli oczywiscie bedziesz miala ochote.. na wycieczke) :)

wiec bron sie predziutko..na piatke:) nie wiem co z reszta wakacji, nie mam planow..bede musial sobie jakies zajecie znalezc w domku:/ hmmm..superrr:) buziak:*

widzisz, ja też nie mam pomysłu. A w domu, łoeje, jak takie słonko i pogoda szkoda siedzieć, buuuu :( a co będzie jak się nie odkleję? Hmmm... 👄

Gość smutna anielica
a bo zycie daje troche popalic ...ale widze ze u was calkiem kolroowo plynie ;D p[ozdrawiam

aj tam słodko od razu, wspieramy się jak możemy. Trochę sobie romansujemy (👄 Chmurko), ale też dostaliśmy ostro po pupach od życia. Trzym się Kobieto 🌼

Gość smutna anielica
no ja ostatnio az za bardzo..wlasnie widze jak sobie romansujecie az milo popatrzec

anielica :) mniemam, chodzi o Pana? Ech... ja też już nie jedno przeszłam, po drodze znalazłam Chmurka 👄 i tak podnosi mnie na duchu :D i mam nadzieję że ja go też... Chociaż trochę... A Ty? Zabrzmi to absurdalnie, ale musisz być silna. Dasz radę. Podniesiesz się i pójdziesz dalej :). Ja już idę... ;)

jak to co??? bedziesz musiala wrocic ze mna;) Anielica--) nie tylko Tobie..zapewniam! Glowa do gory!

Gość smutna anielica
Latwo ci chmurek mowic... nic nieprzeszkadzam w flirtowaniu pozdarwiam

ja z Tobą?? A to ciekawe, może Ty ze mną, co?;) Hę, czyżybyś zapomniał kto ma większy dar przekonywania, hihi... 👄 Oj Chmuruśku słodziutki... 👄

Aniolku nie przeszkadzasz!! Jesli Ci to w jakis sposob pomoze to mozesz sie tu nam wyzalac... jesli dobrze pamietam to ja mam wiekszy czyz nie?:P

grr..to pewnie ta skleroza:) ale mi slodzisz :* ja juz wyprysznicowany jestem:) jutro o 10 mozesz trzymac kciuki, bo mam kolokwium:) zaraz pedze lulac, bo rano pobudka. Wpadniesz sie przytulic?;)

pewnie, pewnie, hihi :D bo ja taka słodka dziewczynka jestem 👄 a ja też :D Dobra, potrzymam :) Lecę myć ząbki i wskakuję do Ciebie :D dobranoc moja Chmurko 👄 śpij spokojnie i powodzenia jutro :)

Gość Smutna Anielica
Czesc :)

ale się utuptalam, ale tak ślicznie słonko świeci i tak cieplusi :D. Chmuruś zmęczony, bo widziałam, byłeś obok... Zamówiłam rozmiar S, ma jutro ponoć być, zobaczymy. A jak nie to będzie inna biała bluzka:P Jak nie ma tego co bym chciala, to będę chodziła w tym co wszyscy. Trudno :( 👄, poleniuchujemy pod gruszą, co?

czesc:) juz przytulam!!! ucze sie, bo jutro mam rano znowu kolokwium:/ oczywiscie ze poleniuchujemy..gdziekolwiek:) hmm.to pewnie jakas ladna bluzka, trzymam kciuki zeby jutro byla..podobno pieknym ludziom we wszystkim ladnie;) u mie tez slonko caly dzien..troche zbyt cieplo jak dla mnie:) buziolki:* pozdrawiam smutnego Aniolka...choc widze ze byl juz usmiech na dzien dobry :)

i od razu lepeij :D to ucz się ucz :) gdziekolwiek...hmmm... już się rozmarzyłam... na nasze gdziekolwiek... 👄 bluzka niepospolita, ale jak nie będzie to cóż, mówi się trudno ;) dziękuję za komplement, hihi 👄 a ja z importu jestem, więc uwielbiam taką pogodę :D Powyżej 20, miodzio :D