Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

Wiecie, rozczarowalyscie mnie... W poniedzialek podzielilam sie z wami pewna informacja, bardzo dla mnie smutna... Liczylam na chociaz jedno slowo pocieszenia czy cos. Chociaz jedno. Bo wiadomo, ze nawet \"glupie, proste\" slowo potrafi zdzialac cuda i podniesc na duchu. A tu prosze: nawet pol slowa sie nie znalazlo... Myslalam, ze chociaz tu moge liczyc na czyjes wirtualne wsparcie. Ale jak widac przeliczylam sie... Widze, ze nie bez przyczyny mowia: \'Umiesz liczyc?? Licz na siebie\' Racje miala jedna osobka: tu nie ma co na kogos liczyc...

hanuś -----> przepraszam!!!!!! Wiem o co ci chodzi. Nie doczytałam chyba wtedy, nie zauważyłam. Naprawdę przepraszam cię bardzo. Nie wiem, co mam powiedzieć, bo masz prawo mieć do nas - do mnie pretensje, bo to dla ciebie ważne jest napewno, a ani ja ani, chyba nikt inny nie przeczytał pożądnie tamtego postu. Jeszcze raz bardzo cię przepraszam. 🌼 A co do tego co napisałaś w poniedziałek.... Nie wiem, co ci powiedzieć, mam pewne pojęcie o tym, co to oznacza i wiem, że to jest dla was ciężka sytuacja. Trudno też mówić, że będzie dobrze, bo to są przecież puste słowa. Ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Różne rzeczy się zdarzają... Co konkretnie się stało? To znaczy, napisz dokładniej, jakie są konsekwencje, czy jest bardzo źle... Przepraszam, hanuś jeszcze raz. Trzymaj się i nie zostawiaj nas. To nie prawda, że nie możesz na nas liczyć. Tym razem to była w każdym razie moja okropna wpadka... Nie powtórzy się więcej.

Jutro... Błagam was, trzymajcie za mnie kciukasy, bo bez drobnej pomocy sił metafizycznych będzie ze mną naprawdę źle... :( BOJĘ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć kobiety!!! przyszłam tylko życzyć kolorowych snów i mykam pod prysznic i do łóżku, mam tak tragiczny humor, że wolę iść spać, żeby kogoś nie obrazić :( pozdrawiam może do jutra mi przejdzie papapa 🖐️ 🌼 ❤️ 👄🖐️ 🌼 ❤️ 👄🖐️ 🌼 ❤️ 👄🖐️ 🌼 ❤️ 👄🖐️ 🌼 ❤️ 👄🖐️ 🌼 ❤️ 👄

Kanto -> :) Aneczka -> :) A ja kupilam kolejny sliczny komplecik dla Adrianka :) Pomaranczowy i mieciutki. Ide sobie maeczke rabna. Kupilam nowa, zobaczymy co to za cudo ;)

Dzień sądu !!! Spać mi się chce !!! Od paru dni nie sytpiam więcej niż 3-4 godziny i troszkę mi się oczy zamykają :) Ale dziś już koniec tej mordęgi. Albo wyjdzie, albo nie wyjdzie. Jak wyjdzie, to będzie to pierwszy krok do tego, by moje plany wakacyjne zostały zrealizowane. Jak nie wyjdzie, to w sumie zmienia tylko tyle, że przez następny miesiąc nie będę sypiała specjalnie więcej niż w ostatnim czasie :) Świat się nie zawali. Życie nie zniknie z niego. Tylko mi będzie odrobinkę trudniej zrobić to, co zaplanowałam. Ale cóż. Jak to stwierdziła jedna koleżakna: \"Będzie dobrze. Musi być. Prawda?\" I tego się będę trzymać :) Pozdrawiam wszystkich. 🌼 Chociaż widzę, że jakoś tak pustawo się zrobiło. Ale to chyba tylko efekt długiego łikendu, więc za niedługo wszyscy się pojawią spowrotem. :) mam nadzieję. Hanuś -----> :) 👄 🌼

Gość Emilia S
Kanto tez tak mówie jak Twoja kolezanka - będzie dobrze - musi być:) Daj znać co i jak:)

hanuś --ja tez przepraszam,Ty mnie pocieszalas a ja..ehh, Twoja wypowiedz dopiero od slawnego Babelka i przesadow przeczytalam:( Trzymaj sie cieplutko ❤️

No, to jedno do przodu... Teraz strach przed następnym... Nie no, żartuję, dam sobie ze dwa dni wolnego od strachu, ale potem to już widzę, jaką panikę znów będę odstawiać... Musicie mi to wybaczyć, tak już mam. :) A dziś... Dziś słodkie nieróbstwo bez myślenia o tym, co będzie dalej, i czy coś w ogóle. Po prostu zajmę się sobą... Rozflaczę się przed telewizorkiem, będę połykała garściami czipsy i nie będę się niczym przejmowała. A jutro to się chyba w łóżeczku będę byczyć do południa i nie będzie mnie nic poza tym interesować :) ... Miła perspektywa :) Gdzie się wszyscy podziali???!!! Siama, siama, siama... Mam tylko nadzieję, że wszyscy nie stwierdzili, że opuszczają ten topic... Odezwijcie się...

Ale mam nastrój... :-( Szkoda gadać (pisać)... Ide chyba spać... Może mi przejdzie do jutra...? Pozdrawiam wszystkie ciepło 🌼 i ❤️ Agucha ---> sprawdź maila

Poczęstowałabym Was jajecznicą, ale sama smażyłam, więc nie wiem czy któraś chce ryzykować :D viki25 🌼 dziękuję ślicznie, oczywiście też coś wyślę ;) Ale jutro Słonko, bo już dzisiaj padam :) hanuś 🌼 ja odniosłam się do poniedziałkowej sytuacji, ale na drugim topiku (przez pomyłkę) 🌼 🌼 🌼 za któciutki komentarz ;) 🌼 elvie 🌼 kanto 🌼 kallan 🌼 azja13 🌼 iriis 🌼 Lexy 🌼 Emilia S. 🌼 blondi-ania 🌼 Tigra21 🌼 Aneta_25 🌼 brązowooka_m 🌼 witaj ciepło :) 🌼 🌼 🌼 Do napisania jutro, bo już zmykam dzisiaj. Wawa spuszcza ze mnie energię :D idę odespać :D dobranoc 👄

Milego wekendu!! Ja sie ewakuuje. Wprawdzie jutro, ale nie wiem czy bede miala czas zeby tu zajrzec, wiec wole juz dzis pozyczyc wam udanegych dni wolnych :) Mam nadzieje, ze te dni wiele rozjasnia...

I nie lekajcie sie duszyczki, moja przedluzona nieobecnosc nie jest spowodowana niechceniem zagladania tu :P - jestem wyjechana az do czasu ukonczenia 24 lat :P

Witajcie Kochane! 🖐️ Ale pogoda... Przynajmniej u mnie-od wczoraj pada i pada i chyba tak szybko nie przestanie... :-( \"faaaajny\" weekend... W sumie to i tak nigdzie nie wyjeżdżam ale zawsze można by było na jakis spacerek gdzieś wyskoczyć, ale w taka pogodę? Mam tylko nadzieję, że do środy przejdzie? Wciąż nastrój mam \"słaby\" ale jest lepiej, niż wczoraj. Może moje kochanie mnie dziś troche rozweseli... hanuś ---> przeprazsam, że nie odniosłam się do Twojego wpisu z poniedziałku- bardzo mi przykro z tego powodu ale mam nadzieję, że babcia ma się już lepiej? A co z wujkiem? Trzymaj się dzielnie! I koniecznie napisz jak tam Bąbel mały! Aneta ---> :-( szkoda, że nic nie wyszło z Twoich planów :-( Tak to jest w tej naszej Polsce - masz chęci, żeby coś robić ale nie masz możliwości. Czy to się kiedyś zmieni??? kanto ---> nie stresuj sie tak bardzo! Bo nam osiwiejesz!!! ;-) Uciekam, już bo za niedługo wybywam na podbój sklepów-może tym razem uda mi się coś zakupić? Pozdrawiam Was gorąco, miłego weekendu!!! Dla każdej bez wyjątku 🌼 ❤️ i 👄 3majcie się! paaaaa

Wsiąkłam znowu w produkcję, a przy tym czas tak leci, że ojej :D hanuś 🌼 Słonko co u Ciebie nie tak?? Z Pablitem coś?? elvie 🌼 na jakich jesteś studiach?? viki 25 🌼 zdjęcia poszły :) A gdzie Ty mieszkasz, że u Ciebie pada?? Jak zakupy?? Ja ostatnio w Wawie też nie mogłam się oprzeć :D azja13 🌼 jak rozmowy o pracę?? Jest szansa na coś?? Aneta_25 🌼 żyjemy w kraju absurdu :( 🌼 🌼 🌼 każdej z osobna :)

no i lipa , wszystko się pogmatwało, nikt nie wie co zrobić z tymi szkoleniami wydzwaniałam chyba do wszystkich osób (łącznie z dyrektorami WUP-u) i nikt nie wie co z tym fantem dalej robić. Jak na złość zarejestrowałam się na bezrobociu i to był mój błąąd bo mam termin na 2.05. i na pewno dostanę ofertę pracy a tego nie chcę bo nie będę mogła nawet rozpocząć kursu a co dopiero go skończyć zwłaszcza że ma trwać 8 miesięcy ,a jeśli o pracę chodzi to wolę już robić to co teraz zwłaszcza że mam blisko i znam tę firmę bo pracuję w niej blisko 6 lat. Już mi się nic nie chce , gdzie tu jest szansa na nowe życie? człowiek chce coś ze sobą zrobić a tu tylko kłody pod nogi ci podkładają. Koniec smęcenia , nie będę już się użalać nad sobą i nie będę was tym męczyć, co ma być to będzie hanuś 🌼 agucha🌼 kanto🌼 i dla reszty, 🌼🌼🌼 któtych nie wymieniłam bo nie mogę zapamiętać ach ta skleroza ,starość nie radość :-)

Powinnam sie uczyc a tak mi sie nie chce,ze szok...;p bleh viki 25 -ciesz sie,ze masz brzydka pogode,tez bym tak chciala ;p moze wtedy chetniej bym nad ksiazkami posiedziala,a tak co chwile mnie rozpraszaja promyki slonca padajace na moj dziobek:D Musze siedzieć i już się do egzaminow szykowac,bo pozniej już nie będzie czasu ehhh Mam nadzieje,ze Ci się nastroj już poprawil 🌻 Agucha-ropucha- jestem na pedagogice spolecznej 🌻 Aneta_25- trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje,ze juz niedlugo sie wszystko wyjasni .Bedzie dobrze 🌻 Buziaki:)

🖐️ Agucha ---> fotki doszły- dziękuję :-) Na drugim zdjęciu (na tym, gdzie masz bardzo ładne okularki i gdybym ja musiała nosić, to wybrałabym właśnie takie), to przypominasz mi moja znajomą :-) Z zakupów znów nic nie wyszło-plany mi się pozmieniały :-( elvie ---> nastrój juz się poprawił, mimo, że nic nie kupiłam ;-) Aneta ---> głowa do góry-będzie dobrze! :-) pa pa pa ❤️

Rano, za oknem plucha :( Zamiast zasiąść do książek, postanowiłam doczytać do końca książkę, na którą polowałam od jakiegoś roku. Oczywiście jej nie zakupiłam, bo cena książek jest taka, że ostatnio to nawet nie wchodzę do księgarni, bo wyszłabym depresyjnie nastawiona do życia. Moją książeczkę znalazłam sobie w wersji elektronicznej i właśnie zasiadam do ostatnich 50 stron. :)

witam wdepnęłam tu by życzyć Wam kochane Kobietki miłego dzionka kanto--jaka to książka??? pozdrawiam 🌼👄❤️🖐️

Lexy -----> Orson Scott Card \"Teatr cieni\", 7 albo 8 część cyklu przygód Endera. Pewnie nie znasz, ale ja tą serię po prostu kocham :) Właśnie skończyłam czytać :) Pozdrowionka dla wszystkich. 🌼

Dzień dobry Paniom 🌼, produkcja wre :D zanim się oberzałam i mam prawie 16, oj i na spacer już nie pojadę, bo słonko zaszło :( A co u Was Kobiety?? Jak dzień mija?? lexy 🌼 jak nastrój?? Co się dzieje?? Kiepski dzień?? 👄 każdej z osobna :)

oj widzę że pogoda nam nie dopisuje bo nawet nie mamy ochoty na pisanie ale ja postanowiłam to przerwać i napisać że jeszcze żyję i mimo pogody i samych problemów trzeba się trochę rozerwać.W związku z długim wekendem(a mam wolne do czwartku)miałam plany związane ze słonkiem a tu ciemno zimno i wszędzie daleko... mam nadzieję że wy przynajmniej macie lepszą pogodę bo mnie chce się spać, ale znalazłam sposób na to , mianowicie obejżałam sobie Dirty Dancing 2 , wielu mi mówiło że to tandeta ale mnie się podoba i wam też polecam , na pewno nie będziecie się przy nim nudziły miłego wieczoru 🌼❤️👄

pustawo coś tutaj... tym lepiej doła mam maksymalnego i nie będę się wywnętrzać, żeby ludziom weekendu nie popsuć. Ale nadmieniam, że mam. Niestety...