Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaaaaaa

co sie dzieje z moją torbą w szpitalu???

Polecane posty

Gość polaaaaaaa

wiem wiem, alupie pytwnie, ale zastanawia mnie co się dzieje stanie z moją torbą w szpitalu , kiedy ja będę rodzic dziecko? tyle pakowania.... czy ona może gdzies zaginąć? a czy mogę wziąć torbe podróżną?

TORBE ZE SOBA NA PORODOWKE BIERZESZ :) A CZY PODROZNA- PEWNIE !!!!!!!! TYLKOPODROZNA!!!!!!!!!! :)

Torba stoi pod łóżkiem i czeka, aż urodzisz, a wtedy jedzie z tobą na położnictwo. Oczywiście, ze torba podróżna, chcesz mieć reklamówkę z ciuchami pod łóżkiem?

Gość polaaaaaaa
dzięki dziewczyny. moja mama po prostu wyraziła wątpliwość czy mozna z taka torbą do szpitala:) Rozumiem, ze można i nie zginie:) Boje sie tylko trochę, ze będę tak zaaferowana tym wszystkim (tzn trwającym porodem, co jest chyba naruralne), że ja gdzies zostawię.. No, niby nie będę tam sama, wiec mam nadzieję, że jakoś to będzie. Myslę juz o takich pierdołach, bo dzień porodu zbliża się (właściwie to może być w każdej chwili) i nie jestem w stanie myśleć o niczym innym...

Gość 11111111
nie martw się to połozne Ci położą torbę na Twoim łóżku jak już będziesz jechała na położnictwo,Ty nie musisz zawracać sobie głowy takimi głupotkami ;) a torba jak już wspomniały poprzedniczki stoi pod Twoim łóżkiem i napewno nie zginie :)