Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka_111

Odmowa sexu, a reakcja parnera.

Polecane posty

Gość Julka_111

Zasatanawiam sie dlaczego mezczyzni tak ciezko i trudna znosza fakt, ze partnerka nie chce sie z nimi kochac. Staram sie to zrozumiec. Dzisiaj, kiedy widzialam sie z chlopakiem, on chcial, a ja jakos nie mialam ochoty.Poprostu nie mialam. Jego reakcja bylo obrazenie sie na mnie, nie chcial za bardzo gadac, nawet jak mu wyjasnilam, ze najzwyczajniej w swiecie dzisiaj nie mam ochoty. Moze oni traktuja to jak osobista porazke...nie wiem...reakcja wrecz dramatyczna...smutek, niechec, odsuniecie sie... Zdarzylo mi sie to pierwszy raz, nie wykrecam sie notorycznie, ale jego reakcja moze sprawic, ze bede sie czula winna za jego zle samopoczucie w razie kolejnej odmowy.

Gość moj tez sie obraził kilka
razy...heh prawie miałam wyrzuty sumienia - ale to co to za sex kiedy sie niechce??:)

Gość sama nie wiem już
mój się tez obraża jak ja nie chcę ale jak on zadowoli tylko siebie bo nie zdąży mnie to już nieważne:(

Gość Julka_111
nie jestem do konca pewna, czy tylko dla sexu, ale moze rzeczywiscie nie znam mezczyzn.Pozatym gdyby byl ze mna tylko dlatego nie planowal by wspolnej przyszlosci, tak mi sie wydaje. No wlasnie, co to za przyjemnosc kiedy robi sie cos na sile, powiedzialam mu o tym i stwierdzil,ze mam racje, ale ta mina...jakbym mu wielka krzywde wyrzadzila... czasem brak mi cierpliwosci do tej naszej milosci, ale wiem tez ze nadmierne idealizowanie jak pieknie to byc powinno, tez nie jest dobre.

Mój miś tez tak ma niestety:( on chcialby sie kochac codziennie a mi wystarczy 3, 4 razy w tygodniu! Czasem lezymy sobie w lozku noca on mowi ze chce seksu-ja na to ze zmeczona jetem i ze chce pogadac, on na to ze tez zmeczony i odwraca sie i idzie spac! a rano wypominki, niby to tylko w zartach ale ja juz wiem swoje...

Gość tak se pisze
hmmmm... na mojego partnera ja sie obrazam gdy on nie ma ochoty, az sie boje ze zmuszam go do czegos

Gość Moj sie obrazal a potem karal
mnie tym, ze nie chcial kiedy ja chcialam. Juz z nim nie jestem.

Gość facettttt
dla mężczyzny seks jest czymś naprawdę ważnym też ciężko znosze ciągle odmowy wszczególnosci gdy to jest 2 lub 3 z rzędu a ja jestem napalony. np wczoraj byliśmy na weselu dużo czułości namiętności a po zmeczona i ma mnie gdzies następnego dnia to samo czuję się odrzucony zniechęcony i zdolowany facetom brak cierpliwości w tych sprawach czasem to dla nich tortura. a takie sytuacje budzą dużo wątpliwości. sex jest oznaką miłości bliskości uczucia a to podstawa związku nie torturujcie swoich facetów tylko dla tego że nie bardzo wam się chce bo w trakcie zawsze wam się ''zachciewa'' i niemal nigdy nie załujecie że jednak pozwoliłyscie bez seksu związek się rozpada a bez poświęcenia obu stron ktoś zawsze cierpi