Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdania sa podzielone

jak to jest jak odchodza wody?trzeba miec podpaske?usiasc na kibelku?ile to trwa

Polecane posty

Gość zdania sa podzielone

mogą się sączyć powolutku i wtedy wystarczy podpaska, mogą też chlusnąć znienacka i zachlapać wszystko...

gruby misiu 🌻 :) mi przy pierwszych ciążach wody odeszły tuż przed porodem,przy ostatnim-w domu chlusnęło jednorazowo tak,ze prześcieradło było mokre a później juz nic nie leciało :)

Gość dracenka
mi wodey odeszly jak wstalam od stolu w pizzerni. wyszlam na ulice i zrobilo mi sie cieplo miedzy nogami. a ze bylo goroo, mialam sukienke i poplynelo mi po nogach. 8 godz pozniej tulilam swojego synka.

A mnie lecialo non stop tak jak podczas okresu,przez kilka godzin.Nie mialam skurczy,wymienialam duze podpaski.

Gość gość
U mnie na początku poszła odrobina wód z krwią (koło 23), do szpitala ruszyliśmy po północy, po drodze dostałam regularnych skurczy co 4 minuty, byłam badana po 1 w nocy, podczas badania poszła reszta wód, potem zaczęły się hardcorowe skurcze i o 5 było po wszystkim :) także różnie bywa, jak wody tylko się sączą to wystarczy podkład porodowy (dobrze jest mieć tez pod ręka taki duży podkład żeby moc usiąść i nic nie pobrudzić). Natomiast jak wody odchodzą wszystkie chlustem to nie jesteś w stanie zrobić nic oprócz zbierania szczęki z podłogi :) powodzenia!