Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupotka1984

luszczacaa sie skora blee

Polecane posty

Gość glupotka1984

od jakiegos czasu skora wokol brwi luszczy mi sie i na powiekach w okolicy rzes tez :( nie wiem co robic i czym smarowac, jak bylam mlodsza to mialam podobny problem z tymi rzesami i lekarze przepisywali mi rozne masci (od alergii chyba) i nic nie pomagalo :( moze ktos ma jakis pomysl ....

Gość jessssica
Mam ten sam problem, do tego łuszczy mi sie rownież skóra wokół noska dermatolog polecił mi krem: firmy OCEANIC seria: Ocerin PTZ Krem zalecany do skóry łojotokowej i łuszczącej się Krem zawiera w swoim składzie pyrytion cynku(ptz) i kwas gamma-linolenowy(GLA) Przeznaczony jest do : -skóry łojotokowej -skóry ze skłonnością do łuszczenia się Krem nie zawiera konserwantów,substancji zapachowych,barwników Powiem Ci szczerze że próbowałam już wielu kremów, zmieniałam na nawilżające m.in z Garniera myśląc ,że będzie dla mnie dobry, ale za każdym razem wracałam do tego właśnie kremu. Od razu czuję że krem łagodzi objawy, wygładza naskórek i ogólnie poprawia się kondycja skóry :) krem kupisz w aptece -kosztuje ok.23zł,ale na początek zapytaj o próbki, bo nei wiadomo czy Twojhej skórze będzie odpowiadał pozdrawiam :)🌻

Gość glupotka1984
ok sproboje z tym kremem , a powieki mozna nim smarowac?

Gość problemytomojaspecjalnosc
kurcze tas luszczaca sie skora wokol brwi to grzyb???

Gość glupotka1984
nie moge dostac tego kremu w zadnej aptece :(

Gość glupotka1984
hmmm? kots mi pomoze czy nie :(