Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalkka

POMOCY BO SIE POGUBILAM Z TA OWULACJIA 30,31 dni

Polecane posty

Gość Szalkka

Blagam bo juz sie pogubilam jak mam wyliczyc kiedy nastepuje owulacja skoro mam okres co 30, 31 dni . Napiszcie bo zazwyczaj sa tu info o cyklu 28 dni :(

Gość Wanka
Ja też tak mam i owulacja jest ok.17 dnia cyklu.

Gość szalkka
Dzieki wanka bo ja juz sie pogubilam a staramy sie o dzidziusia i chciala bym dziewczynke,a ponoc najlepiej 2 dni przed owulacja tylko jak to dokladnie obliczyc

szalka,owulacja nastepuje zawsze 14 dni przed okresem ,czyli jesli ty masz o 2,3 dni dluzsze cykle to owulacja tez przesowa sie o te dni i nie jest w 14 tylko w 16-17 dniu cyklu,czyli na dziewczynke najlepiej wspolzyc u ciebie w 15 dniu cyklu.Jeden warunek powodzenia to taki, ze twoj maz musi miec 50% na 50% plemnikow X i Y,bo czasem sie zdaza ze ktorys z nich jest zdecydowanie wiecej i wtedy nici z planoiwania płci.No ale warto sprobowac.Mysmy planowali obie dziewczynki i sie udalo.A ja podobnie jak ty mam 31-dniowe cykle.Powodzenia!!!!!!!!!

Gość Wanka
Ja też się staram i niedługo się okaże czy będzie bobo.

Gość linki
www.npr.pl www.lmm.pl

Gość szalkka
Dieki VIKI2 .bede dzialac i napewno powiadomie o rezultatach hihi :) Mam juz 7 letniego synka i teraz chciala bym dziewunie :)

Moja corcia ma 2 latka-Wiktoria,A za 3 dni urodze drugą corcie -Oliwię

Gość szalkka
WANKA trzymam kciuki i mam nadzieje ze sie uda i niedlugo spotkamy sie na jakims topiku hi hi :) juz jako pszyszlemamusie czego i tobie i sobie zycze pozdrawiam i do nastepnego napisania:) PS. a slyszalas ,bo podobno sa jakies specjalne pozycje na "zrobienie" dziewczynki ?

Gość szalkka
DO VIKI2 moj syn ma naimie Olivier :) a pszyszla dzidzia jesli sie uda to: Julia ,albo Laura,Klaudia (maz przystaje przy Juli ):)