Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xiks

MAMY KTORE RODZILY W 1999 roku dzielmy sie sukcesami pociech

Polecane posty

Gość xiks

HEJ!!! mam 28 lat i 6,5letniego synka.postanowilam zalorzyc topik abysmy mogly dzielic sie sukcesami naszych milusinskich ,abysmy mogli polecac sobie szkoly (nasze maluchy zaczynaja wkoncu we wrzesniu 2006 prawdziwy rok szkolny,1klasa) a ponatto mozemy dzielic sie wszystkimi problemami dorastajacych bakow.ZAPRASZAM

Gość xiks
ja jestem z wawy ,rodzilam w lipcu na madalinskiego mam 6,5 letniego syna, ktory chodzi do zerowki 🌼

Gość kasiaka
Hej, ja tez mam synka z tego rocznika w niedzielę ma urodziny- poważny wiek 7 lat.....ma naturę artysty, w tej chwili jest na zajęciach plastycznych, uwielbia rysować. Zaczął tez grać na organach i chyba sprawia mu to frajdę- a mi uszy puchną , na razie.......A co lubi Twój synek????

Gość Jaksa
dobrze, moge sie podzielić...Moja corka w marcu skonczyła 7 lat i wychowywanie jej to przyjemnośc. W porownaniu z synem jest aniołem, może nieco humorzastym ale o niebo lepsza. W zerówce radzi sobie świetnie, zbiera same pochwały i nauka ją interesuje. Przynajmniej na razie. ma bzika na punkcie ortografii i zawsze pyta sie o zasady ortograficzne jakby to było w tym wieku bardzo ważne. Jest nieco zwariowana i impulsywna ale to chyba zaleta . uczy sie tańca towarzyskiego już drugi rok i lubi to. uczestniczy w szkolnych konkursach. i to jest fajne. może komus się wyda że za bardzo sie nią chwalę ale tak nie jest. po prostu mam nastoletniego syna i on jest paskudnym leniuchem ktory nie wykorzystuje swoich możliwości. ale i tak go kocham. a co u Was?

Gość kasiaka
No tak, ja tez mam starszego, ale różnica wieku to tylko 2,5 roku...Uwielbiam ich obu, chociaż czasem dają mi popalić.....nadchodzi taka chwila, że mówię....telefon do dziadków na weekend odpoczynek no i jadą sobie pomęczyć dzaidków a ja wtedy odreagowuję, i po jednym dniu już strasznie tęsknie......

Gość xiks
WITAM!!! moj maly chodzi na zajecia teatralne i plastyczne ,oprucz tego ma 2 razy w tygodniu angielski bo mieszkalismy w angli przez 4,5 roku tam chodzil do szkoly i mozna powiedziec ze to jego 2 jezyk (zal to zmarnowac skoro to lubi) ,a tak poza tym jest strasznym lobuziakiem ,ktory ma swoje przyslowiowe 5 groszy do dodania na kazdy temat ,i kluci sie o komputer z tata ,uwielbia jezdzic na rowerze i plywac . POZDRAWIAM NAPISZCIE SKAT JESTESCIE I ILE MACIE LAT 🌼

Gość xiks
DO Kasiaka!!! NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA MALUCHA Z OKAZI URODZIN

ja urodzilam synka 9.9.1999:) zdolny zerowkowicz z wawy:) pozdrawiam

Gość kasiaka
Dzięki za życzenia! Mam 34 lata i jestem ze Śląska...

Gość xiks
O jak milo corazwiecej nas :)

Gość kasiaka
Pracujecie?

ja udaje ze pracuje:) no wawa tak jak pisalam i mam jeszcze zdolniejsza od syna starsza corke:)

Gość xiks
Tak pracuje jstem architektem wiec mam wolny zawod wiec moge sporo przebywc w domu🌼

Gość xiks
isa !!! z jakiej dzielnicy jestes ? bo ja z ursynowa i gdzie rodzilas ?

Gość kasiaka
No można by pomyśleć te dzieci takie zdolne po zdolnych mamusiach.....

Ursynow:)!!!!!!!!! a rodzilam w Instytucie Matki i Dziecka

kasiaka a nie wiesz ze inteligencje po matkach sie dziedziczy;):D?

Gość kasiaka
No i właśnie dlatego tak napisałam, jesteśmy super matki i w dodatku takie inteligentne......to może napiszecie, jakie macie kłopociki z dzieciaczkami??/

ale ja nie mam:D chociaz... no pewnie bym cos znalazla:D ale naprawde mam super dzieciaki:D

Gość xiks
moj jest strasznym uparciuchem ,ktory nie chetnie sie uczyl czytac (mylilo mu sie z angielskim niestety) ale opanowalismy i juz jest ok .a co do inteligecji to zgadzam sie ze po MAMUSIACH :)

Gość xiks
Czy wasze pociechy chodza do zerówki w szkole czy w przeczkolu i czy wybralyscie juz szkole?:)

moj syn chodzi do zerowki w przedszkolu - jest ich w zerowce cala trojka:) a szkola ... wybor byl latwy - tam gdzie siostra:) i blisko domu, jestem cholernym leniwcem i nie chcialoby mi sie jezdzic przez pol miasta zeby do innej szkoly wozic

Gość kasiaka
Mój to typowy przedszkolak zarówkowicz, stale by się bawił, nie cierpi czytać, uwielbia liczyć- to cech wspólna z bratem, bawią sie liczbami, wielkościami...Siedzi w przedszkolu do około 14 i w zasadzie wychodzi, bo musi...

Gość kasiaka
Oj gdzie taka 3 osobowa zerówka????

Gość xiks
moj chodzi do szkoly na kabatach i tam juz zostaje ,ma fajna klase i my rodzice sie lubimy ,i maja z zerowki utworzyc pierwsza klase

Gość kasiaka
To prywatne przedszkole?

cale przedszkole to 20 osob:) poszlo rozpedem bo corka tam chodzila, bylo fajnie , nie bylo na co narzekac, zreszta mam jedna prymuske to licze na to ze i prymusa wychowaja:) ale szkola juz zupelnie normalna:)

zmykam, przyszly prymus chce www.cartoonnetwork.pl;) moge mu troche pozwolic milego wieczoru

Gość kasiaka
Mój właśnie zjadł wędzone udo rozmiarXXL, ogląda Tabalugę i juz pada ze zmęczenia, jeszcze godzinka i spać!

Gość xiks
isa milego wieczoru do jutra:)