Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten zły

zdradzilem dziewczyne

Polecane posty

Gość *tajemnica*
oj można, można- niektóre babki wiedzą jak wygląda sytuacja, np. koleś ma dziewczynę/żonę, do tej drugiej nic nie czuje- jasno stawia sprawe, a jednk są takie dziewczyny, które zgodzą się na taka sytuację... pinezzka---- co do poglądu o ukrywaniu zdrady- nie zgadzam się. ja bym chciała wiedziec wszystko. kiedy, z kim, dlaczego...ale ja to chyba jednak jakaś masochistka jestem:(

Gość no tak ale
pinezkaaa---ło matko jedyno kochano..Ty o tym kolesiu z mojej opowiesci tak?...wiesz, powiem jej tak: nie przejmuj się tym skurwialym tchórzem :P..albo nie ona się teraz zastanawia, jak mogła się zauroczyć takim głupkiem, bo mowi, ze facet oprocz dobrego bajeru to nie sobą nie reprezentuje

wiem zdziwionaaaa.... ale tak naprwde nie wiemy co jemu w duszy gra, ja przynajmniej bylam szczera... do moralizatorki: jestem jaka jestem, nie tobie mnie osadzac :P

Gość *tajemnica*
oj można, można- niektóre babki wiedzą jak wygląda sytuacja, np. koleś ma dziewczynę/żonę, do tej drugiej nic nie czuje- jasno stawia sprawe, a jednk są takie dziewczyny, które zgodzą się na taka sytuację... pinezzka---- co do poglądu o ukrywaniu zdrady- nie zgadzam się. ja bym chciała wiedziec wszystko. kiedy, z kim, dlaczego...ale ja to chyba jednak jakaś masochistka jestem:(

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa... no w sumie to fakt, nie wiemy... ale z drugiej strony... po co miałby tutaj kłamać?? :O *tajemnica* eh, ja też kiedyś myślałam tak jak Ty. Że gdyby coś, to bym chciała wiedzieć. A potem się dowiedziałam i... czasami sobie myślę że jednak wolałabym nie wiedzieć :( Może nie bolałoby aż tak bardzo...

*tajemnica* ja kiedyś myślalam tak jak ty ale teraz nie chcioalabym wiedziec:( co do budowania szczęścia na cudzym nieszczesciu to biorąc pod uwagę fakt ile każdy z nas mial związków i ile się rozpadło mało kto jest z tym pierwszym i ostatnim więc siłą rzeczy zawsze znajdzie się ktoś kto cierpi bo się rozstał i to budowanie szczęścia zawsze jest kosztem kogoś kto cierpi idąc tym tokiem rozumowania mam się nie wiązać z panem ix bo w nim się kocha pani ygrek i ja ją tym unieszczęśliwie ?!!!

Gość no tak ale
niektore babki wiedzą jak wygląda sytuacja, ale tam bylo tak, że dziewczynie akurat zmarl ojciec i stracila prace a koles z tego skorzystal..malo tego powiedzial, ze wlasnie sie rozwiódł i zalil się na caly swiat

Gość no tak ale
generalnie chodzi jedynie o to "cześć", podobno nic sobie nie obiecywali ...rzecz w tym, ze to jakis cham jeszcze laska uslyszala, jak mowi do tamtej, ze 'on nie wie, kto to jest" dorosly facio:o

Gość no tak ale
no nie o to

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa a z jakiego Ty okręgu?? ;) Bo ja na tą wódkę się piszę ;);) Albo może raczej na jakieś piwko albo drinka ;)

Gość można można
się godzić na bycie zabawką, coś wiem o tym chociaż jak cześć nie odpowiada to już przesada :P

Gość do ten zły
mam do ciebie ogromną prożbę i naprawdę nie robię tego złośliwie lecz jestem w podobnej sytuacji mój facet po pięciu latach mieszkania ze sobą prwie odszedł do innej i twierdzi że dopiero gdy się dowiedziałam o tamtej dotarło do niego jak bardzo mnie kocha jak to możliwe botrudno mi uwieżyć zmagam się z tym już pół roku i nie wiem czy mam wierzyć jemu czy roządkowi

Gość SynUlicy
Ee tam Mordeczko. Czego oczy nie widza tego sercu nie zal . Ja caly czas z innymi sypiam ;] ;] a mam swoja panienke i jest git. Nie przyznawaj sie . -Nie przyznasz sie . + moze sie nie dowie . ; o i jest git . - dowie sie i zerwie. -Przyznasz sie - Zerwie - Dowie sie . Proste. Lepiej sie nie przyznawac. jest Jakis pLUS ze sie nie dowie. Proste:D ELo :D

Gość SynUlicy
JA JESTEM Z MAZOWSZA BRÓDNO-TARGÓWEK WARSZAWA@@@@ ZAPRASZAM PINEZKA;D

Gość puchaczuchacz
Byłeś glupi, że zdradziles, jesteś glupszy bo sie przyznales, trzeba bylo siedziec cicho ale zerwac z dziewczyna, a nie teraz plakac i przepraszac, zaliczyles panne i badz z tego dumny.