Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_24

jakie tabletki po Diane35?

Polecane posty

MAm pytanko na jakie tabletki anty przerzucić się po Dianie? Bralam je rok i cera mi sie duzo poprawila.Wiem, ze czesto po odstawieniu diane wraca tradzik, wiec chce sie przerzucic na cos slabszego od diane ale tez skutecznego na tradzik, co moze zapobiegnie wysypowi.Co polecacie???

podnosze.oczywiscie wybieram sie do ginekologa, ale chcialam poznac wczesniej opinie dziewczyn, ktore juz przestawily sie z Diane na inne tabletki.poradzcie cos.

Gość _PiĘkna Cera_
czy koniecznie chcesz truć organizm hormonami z powodu trądziku.Spróbuj po odstawieniu brac zastrzyki ovarium composito.Mimo że są to zatrzyki homeopatyczne to są na recepte ale są naprawde skuteczne.W trakcie jescze za czym rzucisz zażywaj krople Hormelll super regulują gospodarkę hormonalną i wpływają zbawiennie na cere.Mi wyregulowały okres jak w zegarku i przyczyniły sie do tego ze mam świetną cere .Bo zażywanie hormonów na trądzik to błędne koło.Pozdrawiam

Stosuje tabletki rownież jako zabezpieczenie przed ciąża, wiec nie zrezygnuje z nich. Chce tylko przerzucić sie na coś \"lżejszego\" łaskawszego dla organizmu, a co ma podobne dzialanie do Diane.Dlatego tez pytam o rade.Nie mam zamiaru brac zadnych zastrzykow, ani kropelek.prosze o rade w sprawie tabletek!