Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcia ***

ciezarne Polki w Anglii.....odezwijie sie!-

Polecane posty

no dziewczyny ja ide na spacerek.... jakies skurcze mam ale trzeba chyba sie poruszac moze niunius bedzie chcial w koncu wyjsc :] zajrze jak wroce :]

karina- musisz sie zalogowac i tak jak pisze loboszek- w preferencjach- pozniej ta stronke wpiszesz w swojej stopce🌼 🌼 Wrocilam niedawno ze skalepu i po drodze oczywiscie zlapal nas deszczyk:P:P a teraz juz nie pada:D:D Dobrze , ze do sklepu mam tylko 5min:D

Gość karina82
nie wiem jak to zaczernic kurde..

Gość karina82
zalogowalam sie i co? gdzie te preferencje?

Karina--Zobacz na gore forum- tam masz czarne napisy:D . Potem wejdz w preferencje- wpiszs woj nik i haslo- zatwierdz- i bedziesz miala 2 duze ramki to w ta na dole---w Stopce wpisz swoje zdjecie To jest naprawde proste:D

nie wiem czy dobrze zrobilam weszlam na preferencje i tam dodalam zobaczymy dzieki dziewczyny za pomoc

:D:D:D Karina udalo sie:D:D:D zdjecia sie normalnie wlaczaja. Ta stopka kolegi jest super :D:D:D

O jakie wy ladniutkie kobietki jestescie❤️ ❤️ ❤️ Ale Ninka jest slodziutka. 🌼 🌼 Dopiero Olcia byla mala a to juz takie \"babsko\" mi wyroslo a ma zaledwie 3 latka. Jak te nasze pociechy szybko rosna. Jeszcze sie nie obejrzymy a te drugie juz beda takie duze:)

Loboszek- bo przeciez kobiety w ciazy sa najseksowniejsze:D:D:D:D Mam takiego kumpla- znamy sie od przedszkola- on po prostu uwielbia kobitki w ciazy. Zawsze mi mowil , ze to jest najbardziej podniecajacy widok dla niego- kobieta z brzuszkiem🌼 🌼

te moje zdjecia byly robione pol roku temu teraz troszke przytylam i to jeszcze z piwkiem sobie siedzialam hehe i dodaje jeszcze dzidz mialo wtedy 13 tygodni i szlalo w moim brzuszku

Karina- to zdjecie maluszka naprawde fajnie wyszlo❤️ ❤️❤️

dzieki to robione komorka ze skanu takze niewyrazne troszke...ale milo ze ci sie podoba chcialabym takie nagranie niewiecie czy mozna zrobic to panstwowo czy trzeba prywatnie?

laboszek piękna córcia i piękne miejsce gdzie to bylo?

Zdjecie na pewno mozna dostac w szpitalu ale co nagrania na plytke to musisz sie dowiedziec w recepcji. Ale chyba raczej takie cos robia prywatnie🌼

od pierwszego wejrzenia się zakochałam kiedy w mym brzuszku ciebie ujrzałam twe bicie serca twe pierwsze tchnienie takie malutkie niewinne istnienie symbolem miłości z dwojga nas stworzony juz przez nas kochany już przez nas wielbiony jeszcze imienia ci nie nadałam a już tak mocno cię pokochałam pomogłeś odbudować mą miłość straconą zwróciłeś mą przyszłość piękną wyśnioną czekam z utęsknieniem na ciebie i bardzo dziękuje za ciebie w niebie bo to on nam ciebie stworzył cudem Boskim nagle obdarzył....

loboszek- to kup takie specjalne przescieradlo z folii, na tym jest warstwa bawelny. Nie mam pojecia gdzies takiego mozna kupic- bo ja takich pare dostalam od ciotki z Wloch- ale zapytaj sie w aptece. Ja z Ola akurat nie mialam takiego problemu. Pampersa jej odstawilismy dokladnie rok temu. Do tej poru zdazylo jej sie tylko 4 razy obsiusiac lozko. Pamietaj zeby jak najczesciej ja teraz wysadzac na nocnik i nie dawaj na noc duzo picia. Po paru tygodniach Nina przyzwyczaji sie do zmiany i bedzie kontrolowala siusiu:D:D:D

No to faktycznie wesolo. Ale na poczatku zawsze jest trudno. U nas Ola juz zaczynala siusiac do nocniczka jak poszla do zlobka czyli 16mies. ale kupke robila w majty i pampersa hahhaha. W miedzyczasie zakladalismy jej pampersa i oczywiscie zawsze na noc. Teraz jak bedzie cieplo i macie ogrodek to puszczaj Ja bez majteczek w samej spodniczce.🌼 Na pewno Ninka niedlugo sie nauczy kontrolowania swoich siuskow❤️ ❤️ ale nie krzycz na nia jak obsiusia dywan tylko dlumacz ile sie da , ze od tego jest toaleta.❤️ Zycze powodzenia🌼 🌼 🌼

Gość wendyyy
aneczka?????????????Boze to ty !!poznałam cie ojojojoj jak sie zmieniłas jaki ten swiata...i internet mały :D człowiek z człowiekiem sie znajdzie nawet tu musze poczytac tu co u ciebie słychac coprawda jest tu troche stronek do czytanie a wiec nocke chyba mam z głowy ale własnym oczom nie wierzyłam jak patrzyłam na twoje foteczki pozdrawiam

Gość wendyyy
twoja kolezanka z podstawówki:D

?? z podstawowki???? zartujesz???? tylko ktora??? sporo ich bylo..... :]

Aneczka- znow sobie ktos zabawe robi. Ale nie warto takimi sobie golwe zaprzatac. Pewnie to nasza stala pomaranczowa bywalczyni-:)

nie sadze.... a jesli juz to nie ta sama bo z tamta juz uzgodnilysmy ze zakopujemy topor wojenny .... mam nadzieje.... mam wrazenie ze to tylko nieporozumienie :]

aneczkammsl@poczta.onet.pl wendyy to sa fajne dziewczyny.. poprstu tyle tutaj sie nam zawierusza pomaranczowych zlosnic ze teraz jestesmy ostrozniejsze :]

Aneczka- Miejmy nadzieje.:D Wendyyy- sorki ,ale to ty ni z gruszki nie z piertuszki wpadlas tutaj:P:P:P:P wiec sie nie dziw. Bo juz tutaj mielismy czasami taka co potrafila humor zepsuc:D wiec moja reakcja byla normalna:D:D:D

eeee d....a to nie ja zrobilam spacje... samo sie tak robi jak wpisuje adres email :| nie wiem czemu