Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****Świtezianka****

Dziewczyny, jakie macie fryzury? Długie czy krótkie włosy?

Polecane posty

Gość ****Świtezianka****

Gość jakie macie fryzury
Ja mam krótkie właśnie niedawno obcięłam

Gość a ja mam krótsze
własnie wczoraj obcięłam z tyłu krótkie na boba z przodu nieco dłuższe super i krzywa grzywka ( do tej poru miałam proste długie pocieniowane z prostę grzywką ale wszyscy teraz tak mają więc się wycofałam)

Gość a ja mam dłuuuugie kręcone

ja mam czarne do szyji lekko postawione i z grzywka opadajaca na parwe oko:P

Magdooosia-> masz krecone i grzywke?? jak to zrobilas?! to moje marzenie ( ta grzywka) ale przy moich wlosach (kreconych wlasnie) to zupelnie niemozliwe :( a teraz mam mocno wycieniowane wlosy w sumie prawie do lopatek (prawie robi roznice :( ) i czekam az odrosna bo mi sie nie podoba, co mi fryzjer zrobil... kolor- popielaty (malo) braz. generalnie zapuszczam a potem jak zwykle pobiegne i obetne (ale minimum do ramion musza byc!)

Mam dobrą fryzjerkę ;) Naturalnie mam proste, ale robię trwałą. Wszyscy mi mówią, że w kręconych lepiej wyglądam :)

mam proste bardzo bardzo bardzo ciemnobrązowe włosy - prawie czarne - ale full natural:)sięgają mi poniżej ramion...i wszytsko było by git, gdyby tak nie wypadały:( aha i zapuszczam grzywkę, bo nie lubię wyglądać jak pół miasta:classic_cool:

Gość Kasztanowa =
A ja mam włoski kasztanowe =) Wlasnie sie dzisiaj obciełam =) Teraz mam włosy tak do polowy łopatki i wycienowane troche nad ramiona , a z przodu mam pazurki i rozbi sie z nich taka dluuga grzywka na prawej polowie twarzy :P

Gość ---LOL---------
-za ramiona -ciemny braz na tym troche ciemno rudych pasemek -krecone lub proste - w zaleznosci od tego czy mi sie chce je prostowac danego dnia. Wiecj grzechow nie pamietam :-)

za ramiona, proste gładkie, ładnie wycieniowane (przez moją rewelacyjną fryzjerkę :) ) i od niedawna z prościutką grzywką :) naturalny brąz

Gość magda dajer
ja mam woski do ramion, z grzyweczka do polowy rude a do polowy blond(odrosty, ale wedlug mnie sa sexxxy)

ciemne, za ramiona, dłuższe z tyłu. z przodu wycieniowane. z grzywką zachodzącą na lewe oko ;)

Gość emi P
ja mam dlugie,ciemne wlosy(naturalnie krecone ale maltretuje je prostownica-wiec sa zupelnie gladkie i proste) ,obciete w szpic-wiec te z przodu, ktore sa najktrotsze siegaja mi ledwo do brody a potem to coraz dluzsze :P najdluzsze siegaja do pasa. Sa dosyc mocno wycieniowane :) i mam gesta, grzywke od polowy glowy, gladka, polokragla -siega ponizej lini brwi :) uwielbiem dlugie wlosy:D

Gość kurdea
ja mam irokeza !!!!!!!!

Gość ddsdsfdf
mam długie. Bardzo podobająmi się krótkie. Powinnam mieć krótkie bo mam cienkie. Źle się czuję w krótkich i starzej wyglądam. Mam 25 lat.

Gość grzywkaczynie
mam włosy do połowy łopatek, ciemnobrązowe, lekko falowane. nie mam grzywki, ale kiedyś miałam i teraz chcę ą znowu sobie obciąć. Chcę aby moja grzywka była prościutka i równo scięta, z lekkim łukiem na śordku. Bardzo mi się takie grzywki podobają, bo moja kolezanka ma taka i bardzo łądnie wygląda. Problem w tym, że miałam kiedyś grzywkę, ale zbyt gęstą i napuszoną, bo mam bardzo geste włosy. Co mam robić? czy taki yp grzywki da się zrobić u moich puszystych, falowanych włosów? Help

Brazowe , proste, lekko wycieniowane, prawie do lopatek lol, grzywki juz nie mam [moze sobie znowu zrobie;)]. Cos wolno mi te wlosy rosna:o:D