Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Elu, najpierw nas spijasz, potem uciekasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja niedlugo tez zmykam poplywac, o ile dojade na basen (dla wtajemniczonych - Inflancka :-) )

Inflancka:) Ja jak basen to na Kasprzaka... kiedyś ze szkoły chodziliśmny na ten basen ii tak mi zostało :D

Do chce mieć karolinkę. Hej. Ja to mam normalne krwawienie. Nie mam żadnych plamień? Wytłumacz mi jakie ty miałaś plamienie? Godzinkę przed dostaniem miałam jakiś zółty śluz? Miesięczka pojawiła się w 30 dniu cyklu. Tak jak pisałam byłby to sam początek 3 tygodnia od zapłodnienia. Więc nie wiem, co mam myśleć? np. w niedzielę odrzucały mnie jakieś zapachy które dotąd bardzo lubiłam. np. zapach saszłyka. Byłam ze znajomymi na grilu. Musiałam odejść od nich bo myślałam, że się zerzygam Proszę o radę

Nie no to było normalne plamienie/brązowe plamki krwii. One były troszkę ciemniejsze niż normalne zabarwienie miesiączki i mniej intensywne:)

Gość TABELKA...
Lp. Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek.....Data okresu 1) Ania20.............Ania............Wawa............20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin........ 26.............7.08 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen............29.............08.08. 4) hb.................Hania...........Lębork............26..............brak 5) Jade...............Asia.............Winnipeg........23..............????? 6) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........16.06.2006 7) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 8) myszulka06......magda...........k-ow..............27.......29.05.2006 9) Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 10) Rosa............Bozena.........Rybnik..............28...........10.07 11) Anika79.........ania............Wawa...............27...........18.07 12) agna29.......Agnieszka........Wawa...............29...........16.06 14) Vall................................Kraków.............27........... 1.07 15)oczekująca........Marta..........W-wa...........28........21.06.2007 16)AniaM...........Ania.......... Lomza.............27........23.06.06 Lp. Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek.....Data porodu kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 Mazowszanka.......Ania............Wawa.............28........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ...........25........17.01.2007 Jonka.................Asia...........Wrocław...........28.........22.02. Ewapit...............Ewa..........Częstochowa........27...... 08.03.2007 mathylda..............................Opole...............29.............? Agunia33............Agnieszka....Leszno...............33........15.03.2007

Lp. Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek.....Data okresu 1) Ania20.............Ania............Wawa............20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin........ 26.............7.08 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen............29.............08.08. 4) hb.................Hania...........Lębork............26..............brak 5) Jade...............Asia.............Winnipeg........23..............????? 6) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........16.06.2006 7) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 8) myszulka06......magda...........k-ow..............27.......29.05.2006 9) Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 10) Rosa............Bozena.........Rybnik..............28...........10.07 11) Anika79.........ania............Wawa...............27...........18.07 12) agna29.......Agnieszka........Wawa...............29...........16.06 14) Vall................................Kraków.............27........... 1.07 15)oczekująca........Marta..........W-wa...........28........21.06.2007 16)AniaM...........Ania.......... Lomza.............27........23.06.06 Lp. Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek.....Data porodu kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 Mazowszanka.......Ania............Wawa.............28........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ...........25........17.01.2007 Jonka.................Asia...........Wrocław...........28.........22.02. Ewapit...............Ewa..........Częstochowa........27...... 08.03.2007 mathylda..............................Opole...............29.............? Agunia33............Agnieszka....Leszno...............33........15.03.2007 Ameretat...........Judyta.......Wawa.................24........12.03.2007

Witaj Ameretat. Mój gin zabronił mi kupować testów z apteki. Dlatego wybiorę się jutro na badanie beta. Obawiają mnie bóle podbrzusza. Teraz mam dość mocne i odczuwam jakby mi się coś w nim rozchodziło. A może to rozciąganie macicy?

Gość
hej dziewczyny jak zobaczylam ile mam do czytania to omalo co ze stolka nie spadlam :);) witam nowe dziewczyny :)i gratulujem nowym mamiusiom🌼 olka z twoich kawalow to usmialkam sie ze hejjjjjjjjj dobre a nawet bardzo dobre... ciekawa jestem ktora wymazala mi date kolejnej @:) ciekawe ?? dziewczyny poslijcie mi fotki :)

Gość
Lp. Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek.....Data okresu 1) Ania20.............Ania............Wawa............20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin........ 26.............7.08 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen............29.............08.08. 4) hb.................Hania...........Lębork............26..............brak 5) Jade...............Asia.............Winnipeg........23..............????? 6) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........16.06.2006 7) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 8) myszulka06......magda...........k-ow..............27.......29.05.2006 9) Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 10) Rosa............Bozena.........Rybnik..............28...........07.08 11) Anika79.........ania............Wawa...............27...........18.07 12) agna29.......Agnieszka........Wawa...............29...........16.06 14) Vall................................Kraków.............27........... 1.07 15)oczekująca........Marta..........W-wa...........28........21.06.2007 16)AniaM...........Ania.......... Lomza.............27........23.06.06 Lp. Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek.....Data porodu kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 Mazowszanka.......Ania............Wawa.............28........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ...........25........17.01.2007 Jonka.................Asia...........Wrocław...........28.........22.02. Ewapit...............Ewa..........Częstochowa........27...... 08.03.2007 mathylda..............................Opole...............29.............? Agunia33............Agnieszka....Leszno...............33........15.03.2007 Ameretat...........Judyta.......Wawa.................24........12.03.2007

alez dzisiaj nastukalyscie.... mam niezla lekture ale nie obiecuje ze dotrwam do konca :D Wrocilam z warszawy pelna radosci bo okazalo sie ze cori nic nie jest. Bylismy u profesora, ordynatora neurochirurgii z centrum zdrowia dziecka i diagnoza brzmiala wszystko ok, malo sie ze szczesciea nie poplakalam do stoLYcy w prawdzie mamy ok 135 km ale bywamy tam bardzo rzadko wiec dzisiaj trzeba bylo to zakupowo wykorzystac, wydalismy tyle kasy ze do konca miesiaca bedziemy zyc tylko miloscia i chlebem ze smalcem :) wczoraj kiepsko sie czulam, bole brzucha mdlosci, na dodatek cala noc nie spalam, myslalam ze to ze stresu ale rano wstalam ze strasznym bolem podbrzusza. Nospa forte razy 3 nie bardzo dzialala wzielam nurofen jeszcze i dopiero po tym odeszlo. Bol typowy jajnika, taki ciagnacy i wrecz paralizujacy... zaczelam liczyc i sie okazalo ze mam dzisiaj jajeczkowe dni. maz stwierdzil ze jakos poprzednio i jeszcze wczesniej tez tak bylo wiec widac matka natura sie upomina o swoje ;) dzisiaj juz jestesmy padnieci wiec nie zdzialamy cudow ;) ale jutro trzeba poprobowac :D

jestem na stronie 65 i napisze co do tej pory przemyslalam :) moze do ostatniej tj 69str nic sie nie pozmienialo o te osoby :D Ameretat Kandida- GRATULACJE!!!!! teraz tylko dbaj o siebie i za kilka miesiecy pewien malenki czlowieczek wynagrodzi ci wszystkie trudy ciazy VaLL - ja to bym zapytala lekarza, pamietam ze w okresie spodziewanego zajscia w ciaze nie bralam zadnych lekow zeby sie wlasnie nie bac, a uloptki od tych czopkow nie masz? bo moze tam cos napisali o ciazy a jak nie to lap za telefon i dzwon lub do przychodni maszeruj Mathylda - lec do lekarza, nigdy nie mozna lekcewazyc nawet drobnych plamien, nie jestem z reguly panikara ale na bobasa trzeba dmuchac i huhac (jak to sie pisze???!!! ) Chce miec... no jasne ze bedzie cie tutaj brakowalo aleeee ja to zycze ci tego wyjazdu z calego serca bo wtedy bedzie wiadomo po pierwsze ze z twoim tata ok a po drugie... moze zmiana klimatu wplynie cos na plodnosc... sezon urlopowy zwlaszcza poza domem jest ponoc najlepszy na poczecie maluszka :) Asienka - ja mysle ze dlaciebie najlepszy bylby lekarz z podwojna specjalnoscia GINEKOLOG -ENDOKRYNOLOG, bo u ciebie to wlasnie kwestia hormonow jest, a przy okresie co 3 miesiace to bardzo ciezko o plodnosc wiec mysle ze wizyta tym bardziej jest pilnie potrzebna. a jesli idzie o wage - nie narzekaj nie wazysz az tak duzo. 3mam kciuki za znalezienie madrego i odpowiedzialnego lekarza

do wszystkich juz zaciazonych - na wymitoy w razie zcego polecam kropelki homeopatyczne VoMITU HEEL (chyba tak sie to pisze) butelka cos ok 20zl zazywac wg przepisu na ulotce, ja wymiotowalam od 4 tyg ciazy do5 miesiaca codziennie, pozniej juz tak co ktorys dzien ale ostatecznie to nawet na porodowce wymitoowalam, tyle ze kropelki lagodzily wymioty na tyle ze z poczatkowych kilkunastu razy dziennie konczylo sie na kilku razach, polecil mi je profesor z pataologii ciazy w bialymstoku, wielu dziewczynom znajomym pomogly do tego stopnia ze w ogole przestaly wymiotowac czego i wam zycze :) Olka - swietne te kawaly, juz poszly dalej :P Mazowszanka skoro lubiusz pilke nozna to tutaj link specjalnie dla Ciebie o nieudolnosci roznych pilkarzy nie tylko naszych rodzimych :P http://www.youtube.com/watch?v=vaFm47lsL2g Mozolinka - no juz glowa do gory, to co ja mam powiedziec? tyle podejsc i ciagle nic??? ale nie rezygnuje, zreszta ja ciagle powatarzam ze TEN tam na gorze wie co robi i kiedy pewne rzeczy sie dzieja.. nie jestem jakas tam super wierzac ale jesli idzie o los i przeznaczenie to MU ufam :) mam pytanie - czy luteine moze przepisac rodzinny? nie chce mi sie biec do ginekologa i placic 70zl za recepte bo pare miesiecy temu bylam i kazal przyjsc jak zaciazymy... moze tak rodzinny by mi recepte machnal?? jak myslicie???

doczytalam, odpowiedzialam i .... mam nadzieje ze was swoim gderaniem nie zanudzilam :) nie szukajcie szampana, spilam resztki i butelke wyrzucilam ;) dobrej nocy i do jutra

witam....nie macie kaca! chyba mnie niezla impreza ominela! dzisiaj znowu zaczelo sie z rana - tak jakbym miala dostac @ - mala plamka na wkladce... czekam jeszcze i lece sprawdzic czy sie powiekszyla.... wiem wiem ze marudze z samego rana ;) ale co sadzicie o testach owulayjnych, przymierzam sie do kupna w tym miesiacu.... ech dzisiaj zapowiada sie chlodniejszy dzien - tylko 28 stopni w cieniu! buzka

Ja juz na nogach od 2 godzin, od pol godziny siedzi spec od TV i nic nie moze zrobic :( moja mala prawie juz zalamana bo na wieczorynke do babci chodzic musi a rano nie ma jak jedyneczki obejrzec... moral z tego taki - trzeba kupic drugi TV mozolinka - testy owulacyjne mysle ze sa ok, na tej stronie co podawalam linka (starania) mozna wlasnie kupic i widzialam ze dziewczyny tam pisaly o nich calkiem pozytywne opinie, poszperaj i poczytaj jeszcze zeby kasy nie wydac bo to sporo wychodzi chce miec karolinke - no iwezs powinnas sie cieszyc z ektos posprzatal ;) a ja nie wiem co ze mna jest, myslalam ze wczorajszy i przedwczorajszy bol to od jajeczkowania ale nie mam sluzu, zadnego tak na prawde... jestem chyba jakas lewa czy co... w poniedzialek bylo 13 dni przed miesiaczka wiec cos okolo jajeczkowania byc powinno brawda??? dajcie mi jeszcze raz wskazowki jak wy te dni plodne liczycie bo moze ja cos zle robie milego dzionka u nas juz 30 stppni w cieniu, w dzien ma byc 36 szkoda ze boje sie jezdzic bo bym mala nad wode zabrala chociaz...

kURCZE ALE SIĘ ROZPISAŁYŚCIE - :-) JA TEŻ JESTEMZ W-WY MIESZKAM NA URSYNOWIE ;-) a TAK POZA TYM TO MAM OKRESOWE OBJAWY-TYPOWE....PIERSI MI SIE POWIĘKSZAJĄ -UMIARKOWANIE WRAZLIWE I WIERCI MI W PODBRZUSZU- NORMALKA! aLE NASTĘPNA OWULACJA POSTARAM SIĘ BY BYŁA DOBRZE WYKORZYSTANA ;-) a TAK WOGÓLE TO MUSI SIĘ OCHŁODZIĆ ,BO CAŁY CZAS CZŁOWIEK CHODZI KLEJĄCY I POWIEM SZCZERZE ,ZE I NA SEX MAM MNIEJ OCHOTY-SKORO YU ODDYCHAC NIE MOŻNA TAK GORĄCO... MAM NADZIEJĘ ,ZE TROCHĘ SIĘ OCHŁODZI ,BO INACZEJ NIE WIEM CZY PRZEKONAM MĘZUSIA DO PRZYTULANEK.... ZRESZTA SAMA NIE MAM TAKICH CHĘCI ;-) MACIE TAK KOBIETKI ???