Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

oczekująca1 Ja nie miałam żadnych właśnie a było to 4 lata temu. Teraz wprowadzili ograniczenia.. Kandydaci do służby w Policji mają takie same szanse jak i ci z niby znajomościami.

Ja co prawda jestem po administarcji publicznej na uniwerku wrocławskim-ale niestety nie po krajowej szkole -która jest wymagana :-_ Ale powiem wam ,ze mam znajoma i teraz stara się ale w podlaskim-mówi ze nie jest lekko ;-( Ameretat.... to ze wzystko zdasz nie znaczy ze cię zatrudnia prawda....znajomości trza miec ;-)

oczekująca1 No coś Ty:D Akt o niekaralności wyiągasz piszesz podanie, CV i osobiśie przychodzisz do MNie:) na komendę...

ja nawet ostatnio rozmawialam z jakim przemilym paniem z komendy miejskiej w szczecinie, czy nie maja wolnych miejsc na pracownika cywilnego... powiedzial mi, ze z przykroscia musi mi powiedziec, ze nie ma miejsc i zebym co jakis czas zagladala do biuletynu! aaa taka ciepla posadka panstwowa bylaby chyba najlepszym rozwiazaniem... ;) moj brat jest straznikiem granicznym i jest zachwycony..... co budzetowka to budzetowka! :)

Mój maz jest tez funkcjonariuszem- może kiedyś mnie wciśnie-a póki co .....popracuję tutaj- bo skoro mam 29 lat to musze starac się o dziecko a nie odwlekać -a takie staranie się do służb mundurowych zabiera duzo czasu i energi--- ja tam wolę ja inaczej spożytkować ;-)

agna29 jeśli chodzi o przeprowadzaną rekrutację to liczą się tylko i wyłącznie punkty zdobyte przez ciebie. Na 5/6 etapów rekrutacji musisz przejść wszystkie i otrzymać jak największą liczbę punktów. Wtedy dostajesz się!

Ameretat- ale powiem ci ,ze tak szczerze to trochę dałaś mi do myslenia ;-)

ale jak juz sie dostanę to co dostaję jakieś marne grosiki na początek co nie ////??? a wtedy nie dam rady utrzymać się w warszawie-wynajmujemy mieszkanie więc kupa kasy idzie

oczekująca1 Płacisz 50zł otrzymujesz od ręki w Krajowym Rejestrze Karnym

agna29 jak dostaniesz się wysyłają cię na 6 miesieczny kurs/akademia policyjna:) Szczytno,Legionowo A tutaj zależy od ciebie i od zdanych egzaminów przez Ciebie. Specjalizacji jest kupa!! Wiadomo, że na poczatku nie będziesz pewnie zachwycona, ale jeżeli pokochasz prace w policji bedziesz oddana i co ważne osiągniesz bardzo dobrre wyniki z egzaminów awansujesz od razu!

oczekująca1 interesuje Cie pracownik cywilny?? 1/15 każdego miesiąca... Musisz jednak dzwonić na komende zerkać do internetu w celu upewnienia sie czy sa wolne miejsca.

chcę miec karolinko -młodzik jestes ja jestem z marca ;-)

oczekująca1 Oj tak najlepiej się poddawać!!! Ja zawsze wiem wcześniej czy przyjmujemy kogoś do cywilnego, więc tak ciiiii:) będę dawała znać!

Ameretat jeszcze jedno ...trzeba miec meldunek w warszawie ja niestety nie mam ;-(

Ameretat a na cywilnego pracownika zameldowanie potrzebne ?????

agna29 No, ale Ja teraz cały czas mówię o Stołecznej i Głównej w Warszawie.. Przecież w twoim mieście też są komendy :)

Witam was wszystkie. A więc zrobiłam dziś badanie beta. Wyszło poniżej 1. Więc nie jestem w ciąży. Kochałam się w dni płodne- a tu nic. Więc starania zacznę znowu od tego miesiąca. Myslałm, że będe mamuśką już tak sie nie mogę doczekać aż beczeć mi się chce kiedy widzę gówniary na ulicy z brzuchami. I zastanawiam się czemu one są a ja nie? Czy jest taka możliwość że to po odstawieniu tabletek. Odsatwiłam je dwa miesiące temu.Ale mój gin powiedział, że to nie jest powód ażebym nie mogła zająść. Co ja mam robić? Jestem już chyba troszkę załamana. Pozdrawiam i gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom.

tak kochana sa ale ja mieszkam tu w warszawie i mąz ma stałą prace tutaj jako fukncjonariusz-więc ja nie wybieram się do siebie na mazury przez najbliżesze lata ;-)