Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekjjh

Zmuszają do małłżeństwa

Polecane posty

Gość każdy ma prawo wyboru
ty przedkładasz dziwidztwo... nad osobowość dziewczyny... cóż... wszystko ma swoje plusy i minusy jak to w życiu 25 latnia dziwczyna, która nie miała żadnego związku... hmmm moim zdaniem, duże prawdopodobieństwo, że po prostu do związku się nie nadaje... małolata... cóż, różnica pokoleń zrobi swoje, nie będzie za bardzo o czym pogadać...chyba, że robisz maturę wieczorowo :) no i po kilku latach, może zmienić zdanie co do związku z tobą, bo dojrzeje... no ale oczywiście, każdy ma prawo osobiście decydować o tym co dla niego jest w życiu najważniejsze.... jak mówi staropolskie przysłowie "ja sobie pościelesz tak się się wyśpisz"

Gość co sie dajcie podpuszczac
dziewczyny? Widac na perwszy rzut oka, ze pisze idiota :P Najpewniej jakis 17 latek, ktory onanizuje sie ogladajac panienki w sieci:D

Gość Też facet
Jak miałem 17 lat to raczej unikałem dziewic. W tym wieku szuka się lasek które dają dupy

Gość Też facet
Do każdy ma prawo wyboru Akurat studiuje ale nie ukrywam że podabają mi się dziewczyny w wieku 17 19 lat.

pewnie tak... ale czyta to inny 17 latek... i utwierdza się w przekonaniu, że to słuszne i tak rozprzestrzenia stereotyp, który nie ma nic wspólnego z prawdą, że "dziewczyna powinna być dziewicą, a facet powinien być doświadczony" dlatego warto odpisać

Gość Też facet
Zresztą jak widać nie tylko mi. Co mnie bardzo cieszy

zrozumiesz swój błąd w rozumowaniu, za kilka lat powodzenia

Gość szyszkownica
e , nie ma obaw , 17-latek też ma swój rozum - jak jest mądry , to sie popuka w czoło , jak jest głupi , to i tak nie ma dla niego ratunku hehehe

Gość Też facet
Błąd to byłby gdybym wziął sobie jakas wywłokę na żonę

no właśnie za kilka lat zrozumiesz... że dziwidztwo do budowy szczęśliwego związku ma się tak do siebie jak piernik do wiatraka...

Gość szyszkownica
ale przecież ty się nie chcesz żenić , na samym początku napisałeś

Gość Też facet
To akurat nie ja pisałem. Autor tematu zniknął. Zresztą nie każdy non stop musi siedzieć przed kompruterem

też facet----dziwię ci się,że idziesz z takimi\'\'szmatami\'\'do łóżka by zdobyc doświadczenie by potem być kogucikiem przy swojej dziewicy.Te \'szmaty\' nadają się wedłóg ciebie do trenowania a potem kopa w du... .Wielu zwas rozprawicza takie młódki,które wierzą w miłość i potem zostawiacie je by szukać następnej.Bo jak sami mówicie-trening czyni mistrza. Jesteś naprawdę żałosny ze swoim podejściem do kobiet.

Gość szyszkownica
a chyba że tak

Gość Też facet
Moim zdaniem dziewictwo ma duże znaczenie dla szczęścia związku. Nie byłbym szczęśliwy z jakąś używaną ścierą

Gość szyszkownica
no i dobrze , to szukaj dziewicy , przeciez nikt ci nie zabrania - powodzenia

Gość Też facet
Dzięki

gratulacje jak już tak generalizujemy to rozumiem, że ty pełnie szczęścia osiągniesz z poczwarą, krórej nikt nawet kijm nie chciał ruszyć przez 25 lat.... albo z głupiutką małolatą... no no... na wiele cię stać :)

Gość ten topik to prowokacja
:-o

Gość szyszkownica
nie no , są jeszcze dziewice , które są dziewicami z powodu mocnego życia religijnego albo z powodu nieśmiałości i strachu przed mężczyznami :)

Facet,myśl sobie co chcesz nikt ci nie broni.Żyj tak jak lubisz ale nie obrażaj nas.Nie musisz nas lubić,nieznasz nas,niewiesz za co kochają i szanują nas nasi panowie. Czytając twoje wypowiedzi,gdzie używas określeń-szmata ściera niechce mi się już z tobą gadać.To sprawia,że nie mogę cię tez szanować jako człowieka. No chyba,że sprawia ci przyjemność prowokowanie kobiet.Jeżeli tak to kończę swoją obecność na tym topiku.

Gość oj biednyfacecie
cóż Twoja żona dziewica może zechcieć posmakowac jak to jest z innym mężczyzną i wtedy zostaniesz rogaczem:D:D:D i tego z całego serca Ci życzę:) a Wy Drogie Panie i Normalni Panowie nie dajcie się więcej prowokować, bo nie ma przeciez dyskusji z osobą o jednocyfrowym IQ, toż t jak rozmowa z 3 latkiem... :D:D:D

Gość Też facet
Co do małolatek. Inteligencja nie ma nic wspólnego z wiekiem czy wykształcenie. Zresztą wolałbym dziewicę z maturą niż używaną z doktoratem

foleta no dokładnie jedyne co jeszcze można temu panu uświadomić to to, że skoro sam zadaje się, jego zdaniem, ze szmatami, to sam się zeszmacił... "bo kto z kim przestaje..." i również jego przyszła żona... po rozdziewiczeniu będzie dla jego kolegów o podobnych poglądach wstrętną używaną szmatą!

Gość Też facet
żona dziewica może zechcieć posmakowac jak to jest z innym mężczyzną i wtedy zostaniesz rogaczem NIC MĄDRZEJSZEGO NIE POTRAFISZ NAPISAC. I UWAŻASZ SIEBIE ZA INTELIGENTNĄ OSOBĘ

Gość Też facet
Co za durna teoria. Jak kobieta puszczała się przed ślubem to i po ślubie będzie jej łatwiej zdradzać

co do inteligencji... chłopie, inteligentna 17 latka, zajmuje się nauką i ewentualnie umówi się z kolegą z klasy na randkę... bo wie, że nauka to przyszłość... i ma jeszcze czas cna poważne związki. w związki z 25-30 latkami pakują się głównie głupie kozy, które mają pusto w głowie. tak prawda

Gość Też facet
Zawsze mi się wydawało że to jest najlepszy czas aby się bawić. A nie uczyć. Można się uczyć w klasie maturalnej. Zresztą chyba nie jesteś najmłodszą osobą bo nie wiesz co piszesz

i dlaczego zakładasz "puszczała się przed ślubem to i po ślubie będzie jej łatwiej zdradzać"... upraszczasz maksymalnie... jak 15-latek w życiu różnie bywa... puszczalską nazwiesz dziewczynę, która wcześniej była z facetem 5 lat i ten ją zostawił... albo rozstali się, bo im się nie układało... puszczalską nazwiesz dziewczynę krórej narzeczony zginą w wypadku, puszczalską nazwiesz dziwczynę która została zgwałcona... idź się chłopie mocno walnij w łeb... może pomoże...

"Można się uczyć w klasie maturalnej" no to zależy od tego, kto chce wspiąć się na jaki poziom... jak dla ciebie wystarczy skończyć byle jakie studia, na które nie ma egzaminów... to i owszem