Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolka

Dziewczyny po 30-które siedzą w domku

Polecane posty

Gość oolka
Moncia------->myślę ,że on wstydzi się to co zrobił,i zdaje sobie sprawę z tego jak Cię krzywdzi:) Przynajmniej wie!!!! mam wrażenie,że on ma problem z tym aby spokojnie porozmawiać,popatrz wysłał Ci esemeska że nie chce abyś została w kraju,dobrze,że cociaż w taki sposób,sądzę ,że nie może przełamać bariery sam ze sobą -woli coś napisać niż powiedzieć komuś w oczy. Może powinnaś z nim o tym porozmawiać,albo wypiszcie sobie na kartkach co jedno w drugim się wam nie podoba ,co byście chcieli zmienić?podać plusy i minusy...to jest jakieś rozwiązanie,kiedyś przerabiałm to z moim byłym partnerem. :) Myśl pozytywnie,a zobaczysz-uda się!!!może przechodzicie kryzys po 9 latach małżeństa,ja go przeszłam po 2 latach małżeństwa,wiesz ,że ...nie by ło łatwo.

olinek --> Dziekuje :-) Ja kocham. Ale nie jestem pewna czy on czuje tak samo, chociaz twierdzi, ze - owszem - kocha. (Chcialabym moc wejsc w ten jego mozdzek i zobaczyc co tak naprawde sie tam dzieje! ;-) ) Kiedy odeszlabym moze nie bylabym szczesliwa, ale uszczesliwilabym meza i syna, ktory widzi nasze malzenskie smutki. Ale walcze. Na razie. oolka --> :-) Widzisz jak zycie weryfikuje nasze poglady na zycie. Nawet moj maly czasem mowi: zycie to nie bajka. Bede zaraz na gg, teraz jeszcze krzatam sie po domu i troche sprzatam.

Noo tak dziewczynki sobie na gg gadu gadu do obiadu...a my se tu mozemy na jakies posty czekac:(.... oolcia-->watrobeczka bardzo zrdrowa.Duuzo zelaziwa.Ja mialam zrobic szpinak a szpinak okazal sie burakami (zamorozony hortex)tak wiec beda buraki:D Moncia-->rozumiem Cie bardzo dobrze.Tez jestem wsiekla na siebie jak zdazy nam sie chlapac jezorem a mala gdzies tam tego slucha.Nie jestem z tych co to przy dziecku \"dupa\" nie powiedza(uwazam ze powinno znac tez te strone zycia -oczywiscie w granicach)ale potem boli mnie ze sluchala jak sie sprzeczamy.Jedno czego sie niedopuszczam to to zeby na sibie wyklinac czy sie wyzywac.Owszesm klocimy sie czasem o racje ale nigdy nie uzywamy wyzwisk czy oskarzen.To juz bylaby katastrofa.Niemniej jednak nie jest yo pozytyw jak dziecko patrzy i uczy sie takiego rozwiazywania konfliktow. A OOlka ma racje chyba w tym ze Twoj ma jakis maly problem z rozmowa wprost,z powiedzeniam \"przepraszam\" wpraost.Ale najawzniejsze ze czuje sie winny pzred samym soba...

olinku! no nie gniewaj sie! Moj nr gg podalam tutaj wiec jest ogolnodostepny, zapraszam. ;-) A jesli siedze na gg to tutaj tez co chwile zagladam. Kurczaki... To chyba racja z tymi jego oporami przed rozmowa, chyba brak mu odwagi, a moze nie potrafi spojrzec mi w oczy. I bardzo mnie to dziwi bo kiedys nie mielismy najmniejszych problemow z porozumieniem, wlasciwie zaczelismy ze soba chodzic (jestem z nim od 16-tego roku zycia) bo swietnie nam sie rozmawialo. Ech... Czas wszystko potrafi zmienic.

Gość madam30
no tak-ci mężczyżni ja też miewam kłopot z moim nie zawsze dociera do jego mózgu że ja lubię porządek i jeśli posprzątam mieszkanie (ja akurat praciję codziennie od 7-16) i wieczorem jest ok,a przychodzę nastepnego dnia z pracy i cholery dostaję albo i gorzej-jest bałaganiarzem,mimo iż o siebie to dba,tzn.mycie,golenie czy czysta bielizna codziennie

Monia:) zartowalam...jasne ze sobie popytlujcie na gg;) Ja juz w weteranskim zwiazku jestem znamy sie juz od 15 lat teraz w listopadzie mamy 9 rocznice wiec tez polecialoooo... Teraz jest ok ale wiecie ze bylo u mnie malo rozowo a kto wie jak moze jeszcze byc:)Trzeba brac garc=sciami pozytywy z ycia i zyc pelna piersia -bo kto wie co przed nami?...Liczy sie tu i teraz;) A teraz na basen po malego plywaka. Dzis znow na angielski.Tak mi sie juz wieczorami nie chce wychodzic jak sie tak cieno robi ze Wam mowie...\' Wczoraj bylam wieczor na fitnesie-myslalam ze zejde .Po tym warszawskim lazeniu jakos nie moge dojsc do sibie:)

Witaj Madam:) Przylacz sie do naszego gronka;)..jesli masz tylko ochotke... Oolka niebawem Tobie pospiewamy sto lat:) Monis a potem Tobie :):):) Ze tez tylko 3 dni Was dziela....;) A potem mnie mnie mnie hurrrraaaa!!!!!bede jeszcze starsza:(

Gość madam30
ja z moim jestem od 12 lat ,a jako małżeństwo od 10 mamy synka 7 letniego więc już odsiedziałam w domciu swoje,choć gdy miał roczek-to do pracy mamusiu!takie czasy niech oni w tym rządzie nie namawiają na rodzenie dzieci bo kto im poświęci czas jeśli matki muszą pracować zawodowo-bo mało który chop na tyle zarobi by wystarczyło na całą rodzinkę

Gość madam30
bardzo mi miło-dzięki za przyjęcie chętnie poplotkuję z życzliwymi,bo ci faceci to niestety nigdy nas nie zrozumieją tak do końca

Gość madam30
olinek-skąd ty klikasz? bo ja ze śląskiego

Gość oolka
Wtaj MADAM30------>napisz coś -proszę o sobie?? Cieszymy się ,ze nas tu dorwałaś :)

NICK........WIEK.......URODZ........IMENI........MIASTO........DZIECI Olinek.......30..........26.11.........08.03(D.K)....Krakow.......1 Oolka........32 ..........03.11........01.07....okolice Warszawy..-.. Ewka wlkp.. 36........ .12.02.........24.12....okolice Poznania..3 Moncia...... 28..........06.11.......... .....Irlandia-Drogheda....1 Rojka........32 ..........20.10.........26.07.........Rzeszów......(w drodze) Batlan........31 ..........20.03............-............Pszczyn.....1 Czarnao.....31..........29.07 .........29.07 .....USA-Chicago....1 bergamotka.34 .........10.01 ..........08.03(D.K) ...Wrocław...2 Madam tu jest nasza tebeleczka kto skad:) Wpisuj sie smialo jesli masz ochote zagladac do Nas:) Niestety czarnao i brgamotka nie odzywaja sie juz od dawna ale nie kasujemy danych bo kto wie......:)

Gość oolka
Myślałm ,że pierwsza przywitam MADAM30----a tu OLNEK----->czy ty olinku nie miałaś prasować??? :) :)

Tabeleczke trzeba skopiowac i dopisac sie tak ot poprostu:)..jesli masz ochote.A jak nie to nic sie nie stanie .Masz tam poprostu kto skad:)

Gość oolka
no tak!!!! olinku------>tylko,że dopiero w te urodzinki będe miała 32 :( :( :(

madam --> Witojcie u nos! ;-) Milo, ze wpadlas, mam nadzieje, ze zostaniesz na dluzej. No po to tu jestesmy, by moc ze soba pogadac zyczliwie, czasem trzeba kogos wesprzec, wyrazic swoje zdanie... i jest lepiej, kiedy mozna z kims sie podzielic smutkami i radosciami. Ja obecnie przebywam w Irlandii, ale tez pochodze ze Slaska. olinek --> czyzby Twoja kondycja slabla? nie wierze!

Gość ewkawlkp
Witajcie! Madam,witamy w gronioe🖐️ olinek,a gdzie sprzedalas mi jedno dziecko?!bo mam 4 ,nie 3....:) a teraz znow spadam bo pralka mi zdechla,kupa smrodu,dymu,no to robie za mechanika rozbebeszylam i ide patrzec co sie spalilo,obstawiam silnik albo programator....:(

hej ale tu dzisiaj tłoczno fajnie!!!! ja wlaśnie uśpilam moje małe słońce i mam trochę czasu bo przecież gotuję już od 9 hihihihihi zaraz robię 3 kawę supcio mój M wczoraj mnie ochrzanil za te kawy i internet (on nie pije jej w ogóle-ale nuda)a ja z wami albo tv

u nas się rozpadało dobrze że wrócilam z małą wcześnij do domu. A za chwilę odpalam żelazko,koszule męża mi odpadną ufff bo z tą ręką w gipsie nie daje rady tak pięknie prasować tyle dobrego,że to już jutro mam nadzieję,że nie założą mi nowego.

aaa bo ja jestem taki Szybki Bill-zdazylam ipoprasowac i przywitac Madame.. Nie wiem dziewczynki skad niescislosci.Poprostu skopiowalam ostatnia tabeleke Taka juz najbardziej kompletna a tu widze jakies czary mary ....:) NICK........WIEK.......URODZ........IMENI........MIASTO........DZIECI Olinek.......30..........26.11.........08.03(D.K)....Krakow.......1 Oolka........31 ..........03.11........01.07....okolice Warszawy..-.. Ewka wlkp.. 36........ .12.02.........24.12....okolice Poznania..4 Moncia...... 28..........06.11.......... .....Irlandia-Drogheda....1 Rojka........32 ..........20.10.........26.07.........Rzeszów......(w drodze) Batlan........31 ..........20.03............-............Pszczyn.....1 ....................................................................................... Czarnao.....31..........29.07 .........29.07 .....USA-Chicago....1 bergamotka.34 .........10.01 ..........08.03(D.K) ...Wrocław...2 Mam nadzieje ze teraz juz \"szafa gra\":) Dziewczyny troche oddzielilam bo uparcie milcza.... Co do kondycji to rezcywiscie wczoraj cos slabo sie czulam na silach.Moze to jakies przesilenie jesienne ...sama nie wiem:) Zadzwonilam dzis do prywatnej kliniki tej w ktorej urodzila sie Ola i zarejestrowalam sie do mojego starego lekarza.Chyba musze temu szcesciu dopomoc a nie czekac tak jak jaka glupia.Jak znam goscia to stanie na glowie zebym to dziecko miala... Dobra juz koniec w tym temacie.To taka moja pieta achillesow i strasznie mnie wnerwia:)

Dziewczyna zmiana tematu co robicie w sylwestra może pójdą te wszystkie smutki,choroby i zepsute pralki sio sio daleko ......🌼