Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolka

Dziewczyny po 30-które siedzą w domku

Polecane posty

tak oolciu to moja Marti fajna no nie ale jestem z niej zadowolona,żeby tylko mniej rozrabiała.ale tak ją kocham.......mocno mocno życze Wam z całego serca takiego szkrabka papapapa

ja spadam bo mam podobnie jak ewka głowe nie wiem gdzie włozyć od 18 mi nawala że nie wiem już co robic papa

Batlanku Twoja Marti jest piękniutka:) dziewczynki musza być troszeczke niegrzeczne:):)

:D Normalnie Oolka masz szczescie zes tak daleko... ZNOW nam rozjechalas stronke???!!!!!!! Ty żmijo!!!!!:D No batlanku jeszce raz powiem Ci ze ulzylo mi po tej diagnozie lekarza. Oolciu nie mam pojecia co jest z Monia....nawet na gg sie wogole niepokazuje... Nie wiem czy chcialo Ci sie czytac topik wstecz ale ostatnio znow chyba nie bylo u niej za rozowo.....zadko pisywala.....

a zebys batlanku wiedziala ze ja wstalam dzis dobrze kolo 10.Musialam odespac te dwa zwariowane zdni i jeszce Olke mam w domku a ta wstala kolo 11 .....no a kompa mam u niej w pokoju. Wiec teraz miedzy sprzatankiem a obiadkeim cos tu rzucam okiem od czasu do czasu...

Hejka:) ja tez dziś pospałam,alez te łóżko jakieś jest nie wygodne,wielkie ale czułam spreżyny,chyba musze kupić jakiś gruby koc. Zaraz wybieram sie do tesco na zakupy,jak dobrze ,ze sa supermarkety:) bez jezyka moge kupić co chce ale nie ukrywam ,ze kazde moje wyjscie jak narazie jest stresujące :( olinku----przeczytałam wszystko,ale z pewnościa nie które zeczy mi umknęły. Martwie sie o Monie ---pisałam do niej na gg i nic!!!! skaypa tez ma wyłączonego,tak jakby w ogóle ich nie było. Moncia-----odezwij sie proszę. Jak uda mi sie tu kupić jakies drozdze to jutro zrobie pizze ala\"olinek :D:D ....do usłyszonka. olinku napisz mi cos wiecej o tym waszym mieszkanku:)

Oolciu Mieszkanko mnie bardzo cieszy Bedzie naprawde przyslowiowy \"rzut beretem\" od obecnego. To na plus oczywiscie bo okolica mi sie wcale nie zmieni a mnie to bardzo odpowiada. To bedzie taki apartamentowiec 4 pietrowy. nasze mieszkanie bedzie na 3p. 104 m2 wiec w porownaniu z obecnymi 53 m to naprawde duze. Dopiero zaczynaja budowe wiec to jeszce potrwa.... Ale czas tak leci.... Mysle ze kolo lata 2008 powinni juz oddac. Jak narazie nam sie tu dobrze mieszka tak ze noza na gardle nie ma... No co innego jakby sie rodzinka powiekszyla. Wtedy bedzie jak z nieba... ładne niebo za ktore trzeba slone raty placic... No to tyle tak pokrotce:) Z racji tego ze zima nas olewa. Wybieramy sie dzis na rodzinny spacerek.

Aha napisalam tak w kolumnie.... Zeby łatwiej bylo czytac....;) Z wiadomych przyczyn......:D

ale tu ruch.....jak na marszałkowskiej:) a ja godzinke temu sciągnełam do domku,zrobiłam małe zakupki,poszukiwałam drżdzy na ta pizze na jutro i miałam na kartce zapisane jak sie nazywają,ale za cholere nie mogłam znależć wiec wyjełam kartke i pokazałam babie te nazwe,i ona zaczeła szukac była dla mnie bardzo miła,ale ja pierwsza znalazłam,hihihi sa to suszone drozdze bo innych nie ma:( rozejrzałam sie spokojniutko po sklepie,wszystko tu jest ja uwazałam ze w polsce jest duzy wybór ale tu jest jeszcze wiecej kobiety tu maja wszystko ułatwione ,nawet marchewka tu jest obrana i pokrojona albo w talarki albo paseczki.Ale ida na łatwizne. Dlatego takie sa grube:):) dzisiaj zauważyłam ,ze kilku panów spojzało sie na mnie:)tylko nie wiem czy dlatego,ze jestem ładna,hihihi:):):) czy odrazu mnie poznac ,ze ja nie tutejsza:):) generalnie tu ludzie nie zwracaja na siebie uwagi:) kasjerka cos przy kasie do mnie zaczeła gadać więc ja ,odpowiedziałam ze nie znam angielskiego wiec sie tylko usmiechała.zauwazyłam jedynie,ze tu ludzie,kasjerki sa uśmiechnieci--to mi sie bardzo podoba:) olinku ---ale wam zazdroszcze,my tu własnie za kasa na mieszkanko:)i nie napewno taki metraż:) a ile kosztuje m2 ???czy to zamkniete osiedle??? dziewczyny ---nasz topik jest nudny---zmieńmy to jakos!!!!!!!!!!!!! niech kazda z nas zrobi jakiś \"biznes plan\"

Oolciu wiesz ze ja mieszkam w city wiec metr waha sie roznie ale to 7,5 tys zł....:( na wyzszych pietrach nawet ponad 10.tys za metr:O..niestety.w Krakowie mieszkania schodza jak bulki... Ale wiesz...to nie za gotowke:D..kredyt mamy wziety na 20 lat moja droga..... Dasz sobie tam swietnie Myszko rade. Zobaczysz.A angileski tez zlapiesz raz dwa..... A mowilam mowilam :):):);).... byloby juz duzo łatwiej gdybys potrafila choc na podsawowym poziomie sie dogadac..... No ale ... Nadrobisz wszystko. Jeszce jak złapiesz prace to juz wogole.. Ale trudno napewno tak bez jezyka znalezc jakas dobra prace. No niestety.Masz racje. Nasz topik cos zdycha.. Ja jestem codziennie -ale czasem zadko pisze.Bo monologu przecierz nie bede prowadzila...nie?:D Dobrze ze wrocilas....Naprawde.....👄

No pewnie,cieszymy się że wróciła nasza oolcia czekamy na reszte może też wrócą a może uciekły gdzie pieprz rośnie. ja dzisiaj jeździłam cały dzień rano byłam u koleżanki na kawie z małą a po obiedzie pojechałam do mamy i wrociłam dopiero o 18.30 bo sie wkurzyłam na mojego M ględzi jak stara baba coś mu sie stało albo wstał lewa nogą. Jutro jedzie cos pozałatwiac więc będziemy z marti same może wezme sie za szycie w końcu. Dzisiaj na obiad zrobiłam knedle z gulaszem ale wyszło super pysznie wiecie od czasu do czasu cos innego niz ziemniaki to dobry pomysł,mam jeszcze na jutro także wolne popłudnie. pójdziemy na spacerek i nie wiem co dalej u nas panuje ospa więc trzeba uważac mam nadzieje że mała nie złapie.

mówiłaś olinku-mówiłaś ale ja tępa jestem jak burak :(:( no to faktycznie mieszkania drozsze niż w wawce.Ale moze póżniej sprzedacie to mieszkanko w którym mieszkacie i spłacicie chociaz cześć kredytu-co? ale tu dni mijaja o rany!

batlanek jeszcze jest wierna temu topikowi-na szczescie.Ale kochaniutka nic nie mów o knedlach,bo ja przepadam za takim zarciem:):) Tak Ci zazdroszcze,ze mozesz czesto widywac swoja mamę zreszta olinek też.Macie duze szczęscie dziołchy:):) ja dzis wysłałam przez neta do mojej mamci chyba z 15 esemesów. chociaz ona wie jak tu u mnie:) batlanku podeslij jeszcze zdjatka swojej małej oczywiscie i siebie:)

Aaa zobaczymy jak to wszystko sie pouklada z tym mieszkaniem. Jak nie bedzie z kasa na raty zle to nie bedziemy sprzedawali bo lepiej trzymac jak taka koniunktura w gore.... No tak Oolciu masz racje Batlanek zawsze wiernie zaglada. codziennie stara sie cos skrobnac. Ewcia tez w miare mozliwosci. a co z Monia? nie mam pojecia... nawet nie pamietam ktorego pisla ostatniego posta.. mam tylko nadzieje ze nic powaznego sie niestalo u niej... Ale mamy tez nowa fajna dziewczynke Izao i tez cos ostatnio milczy...wiem ze miala remony jakies.....

Dziewczynki ja mam nadzieje że sie w końcu dorobimy małego domku może być na kurzej nóżce :):):)

tutaj jest 21.14 :) a u was godzina póżniej:) wiec w końcu moze ja teraz będe zawsze pierwsza rano,hihi

hahahah Oolciu no to własnie chyba jeszce gorzej dla Ciebie spiochu jeden... Bo jak tu bedzie 8 to u Ciebie dopiero 7 ...hahahaha...no chyba ze wstajesz tam bladym switem????

życze Wam dziewczynki dobrej nocki:) izao i ewcia----chociaz Wy sie odezwijcie❤️ ciepła---a co u ciebie skarbeńku???

hhahahah... No własnie... Gdzie ta co miala byc dzis pierwsza??????? Jeju nie wiem jak tam Oolka u Was ale u nas zima przegina na maxa.TZn. wcale jej nie ma.Np. dzis u mnie jest 12 stopni...:D

Hej! Wrocilam! :-) Mialam problemy z netem. Teraz juz chyba bedzie ok. Poczytam Was teraz troszke.

hej u nas też 12 stopni ale tak wieje,że aż strach wychodzić więc z małą tylko do sklepu żeby się przewietrzyła.obiad mam więc na luzach dzisiaj olinku mi się własnie @ zakończyła więc ten guz to pewnie też dlatego mnie bolał bo dzisiaj dużo lepiej. mój M wróci dopiero ok 15--16 więc pozaglądam tu dzisiaj troche. jutro moja koleżanka jedzie w dolomity na narty ale ma fajnie klikałam z nią na gg wczoraj to własnie zaczynała się pakować. Monia ciesze się,że jesteś martwiłyśmy się o Ciebie wczoraj mój kuzyn leciał do irlandii zostawił żone i 3 letnie dziecko oj było mu ciężko napewno a wróci dopiero w maju. to ja zmykam do sklepu będe póxniej papapa

Witajcie:) Monia---jak miło,ze żyjesz:):):):)smutno było tu bez Ciebie,nie rób tego wiecej!!!!!!!!!!!!! ja od rana buszuje po necie i sprawdzam jakię kursy języka badż szkoły.Marnie mi to idzie. Pogoda??????pada sobie tutaj od samego rana tak równiutko:):),ze az nie mam ochoty z domu wychodzić:(:(ale za to wiatru nie ma. Co tam dziewczynki dziś porabiacie???????????bo ja odliczam dni do soboty:D:D

czesc Wam! \\Monia,juz sie martwilysmy o Ciebie:) ja mam migrenowe dni i dlatego nie siedze przed kompem,bo patrzenie w ekran nie robi mi dobrze:(to jest taki stan na granicy bolu i migotanie ekranu wywoluje nowy atak migreny,dlatego melduje sie ze zyje i uciekam,postaram sie pozniej zajrzec znow

No ja własnie wrocilam z zakopow...spozywczych..Tak mi sie nie chce dzis nic Raz ze @ przyszla....jednak...:(W sobote musze skoczyc i zrobic caly pnale zaleconych badan.A wyobrazcie sobie ze podzwonilam w kilka miejsc bio chcialam sie dowiedziec gdzie w sobote moge zrobic...To np, w jednym szpitalu notabene bardzo blisko mnie licza sobie o 50% drozej w weekend kazde badanie...no to jak ja mam ich 5 to dzieki.....Pojade gdzie indziej A dwa cos mnie gardlo pobolewac zaczyna....ehhhh... Jakos smutny ten dzionek....

byłyśmy na małym spacerku mało nas nie porwało......a teraz kawka i bajeczka dla małej troche sie nudze rzeczywiście