Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość elif
DO İ CO dalej dzieki za te posty jest sie z czego posmaic. to jak tak ladnie ocenilas narod turecki i islam moze teraz pooceniaj polkow i katolicyzm. czekam z niecierpliwoscia. Selamlar !

Gość sarisin
kiz, i dobrze, ja też wychodzę z założenia, że musimy się same przekonać lepiej tak, niż sobie potem pluć w brodę, tak przynajmniej nie będziemy mogły sobie wyrzucać, że nie próbowałyśmy i dałyśmy spokój bo ktoś przyszedł i pomarudził, a my uwierzyłyśmy... czarna :) moja rodzina nie może się doczekać aż go pozna, jego rodzina chyba mnie polubiła :D na tym tle chwilowo zero problemów (no i pewnie tak zostanie, żadna ze stron nie jest fanatycznie religijna ani ksenofobiczna, więc jest ok) a jak poznałaś swojego Turka? i w ogóle, skąd jesteście, ile macie lat...? jak długo jesteście razem? i przepraszam za mnóstwo pytań ;)

Gość Omotana
Witajcie:) Chyba dobrze ze znalazlam to forum...bo mam problem wlasnie z Turkiem..a wiec..poznalam go w te wakacje w pracy w niemczech.Malymi kroczkami najnormalniej mnie omotal i oczarowal...no ale nic by w tym nie bylo gdyby nie to ze on ma dziewczyne!!!!niemke i ja znalam.Po powrocie do polski on do mnie dzwoni i uparcie nalega ze mnie odwiedzi a ja staram sie wymigiwac...no tak ale co z tamta dziewczyna????Jeju nie wiem co jest grane...czy to normalne u nich ze nie sa uczuciowo zwiazani z jedna kobieta....???Mam zaje...wyrzyty sumienia...bo wkoncu On zdradzil tamata dziewczyne ze mna...jakas paranoja normalnie.Mam nadzieje ze pomozecie mi i poradzcie cos,napiszcie cokolwiek o tym...Pzdr

Gość prawda12
znasz przyslowie zdrajca pozostanie zdrajca na zawsze. Jesli on zdradzil ja to i ciebie zdradzi. Poza tym nie swiadczy dobrze o Tobie ze wiecej iz ma dziewczyne pozwolilas na podejscie do ciebie blizej. Ja wierze w powracajaca fale czyli jesli ty kogos skrzywdzisz to to wroci do ciebie z podwojna sila. pozdrawiam

Salem kobitki ! :D Hmmm.. jest tu wogole ktoś ? ? Omotana:No niestety to co powiedziała Prawda12 to moim zdaniem też prawda ....Nie powinnaś sobie na to pozwalać... a z 2 strony : NIe miałabym zaufania do tego chłopaka , bo zdradził ją i może też zdradzić Ciebie ...

Ehmmm... I co będzie dalej : No przyznam , że z początku się przeraziłam tym co mowisz ale jednak uważam , że miłość nie ma żadnych granic... Tyle , że jednak chciałabym żeby moje dziecko wychowało się w mojej religi

Gość omotana
wiem wiem dokladnie zdaje sobie sprawe na co pozwolilam,i teraz dopiero teraz wiem ze bylam poprostu glupia i dalam sie omotac jak dziecko!!!!nie wiem co turcy maja w sobie takiego ze tak potrafia omotac...a jemu sie wlasnie udalo...co mnie dziwi ze jednak dzwoni i chce mnie odwiedzic...czyli chyba nie wykorzystal...jezeli utrzymuje kontakt bynajmniej chce ale ja niebardzo...zle sie z tym czuje...bo tak naprawde nie wiem czy jest dalej z ta dziewczyna czy jak...jestem totalnie omotana...:(

Ohhh ... Mieszkam kolo NIemiec i wiekszość , tam jest dużo turkow i są bardzo spoko .... ale TY chyba trafiłaś na złego....i tu nie chodzi o to czy to jest turek czy ppolak ....Kazdy chłopak może taki być .... A więc głowa do góry ....Hmm a co Ci serduszko mówi ?

Gość kiz88
witajcie dziewczyny :-))) faktycznie cos tu cichutko :-))))))))))))))))))))))))))) co tam Edunia u Ciebie???????

Gość kiz88
ooooooooo Turk Kizi jak minal dzionek???

Hey kiz 88 : U mnie Good tyle że ta nauka Ehhhh ..Masakra tak Nas mecza w szkole .... Mam jush dosć a to dopiero pierwszy miesioc : D A co u Ciebie ?

Gość omotana
EDUNIA:co mi mowi serduszko?????zeby dac sobie spokoj bo wiem ze zle zrobilam...tylko ciezko mi tak poprostu zamilknac i zapomniec...bo swietny facet...kurde tak sie dac omotac...masakra...

Gość kiz88
no leci jakos ja mam szkole w sobote tez mi sie nie bardzo chce tam isc.........no alemusimy byc madre dziewuszki nie? a co do mojego to suuuuuuuper czekamy na niedziele

Gość kiz88
omotana wiesz co jakbym ja tak pomyslala w jakich okolicznosciach ja sie z moim zaczynalam spotykac to masakra tyle ze ta ja bylam ta zla w tym wydaniu a mimo wszystko zaufal mi i dalej jest ze mna a to juz rok, nie powiem o co chodzilo bo to prywatne bardzo ale ja powiem tak ze gdyby on byl wtedy w mojej sytuacji nawet bym sie zanim nie obejrzala serio i jemu tez to mowilam a on mi zaufal bardziej niz ja sama sobie zreszta nie ma co ''Zycia nie przewidzisz trzeba go przezyc''

A nic kiz ;) wlasnie jakos niedawno do domu wrocilam z budy .. czekam na mojego .. w ogole jak to wszystko czytam to watpie coraz bardziej :(

Omotana : W sumie już nie wiem ...co Ci doradzić ... Może mu się tak podobasz że zdradził tamtą ? Ale musisz się dowiedzieć czy są razem ? A kochasz go ? Kiz 88 : No jasne że mądre musimy isc .. A ile bd sie widziec z Twoim? :d

Gość kiz88
wiesz co Turk Kizi a ja czym wiecej czytam tym bardziej mam to w d...e bo niektore rzeczy sie kupy nie trzymaja doslownie a ja dziekuje Bogu ze my z turkami anie arabami czy irakijczykami bo o nich to dopiero glosno:-)))))))))))

Gość kiz88
Edunia; krociutko tylko 3 dni ale niestety napiety grafik nie da sie dluzej:-((((((((((((((9

Gość kiz88
nom i tak wlasnie mysle ale zawsze to cosik nie

Gość kiz88
nicccccccc w sumie jestem chora to sie obijam nie ma co robic zwlaszcza w taka pogode:-((((((((((((((((((((

kiz 88 : co Wy a raczej My wszystcy z ta choroba? ? Tur Kizi polozyła się bo ja coś wzielo.... Ja jestem przeziebiona i chodze do sql tylko dlatego ze wazne sprawdziany są ....U nas połowa sql chora ... Moja przyjaciółka tydzien chora Ehhh ;** :D

Wiesz kiz 88 : JA juz chyba lece ... Musze się wkoncu pouczyć .... Bo jak nie wyłace kompa to się pewnie do nauki nie wezmę ! hehe

Gość kiz88
ok Iyi geceler ja tez spadam sie pouczy no racje masz trzeba kompa wylaczyc inaczej nie da sie nic pouczyc buziaki