Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość Zysia000
Elo! Poznalam niedawno turka... ale niestety po tym wszystkich opiniach od znajomych itp , nie moge mu zaufac..

tak tak a ci znajomi maja zapewne taka wiedze na temat turcji i turkow ze napewno warto ich sluchac. My god polska to dziwny narod . iyi geceler

Gość Zysia000
no tak .. i co ja mam zrboic?

Gość Zysia000
no, tak .. ale on ma pelno esow od jakies panienki .. i zadko ode mnie odbiera telefony a pisac to nie wspomne

no to zachowuje sie tak, jak moglby zachowywac sie jakikolwiek inny facet, z jakimkolwiek innym paszportem:)

No to nie pisz, że nie możesz Mu ufać, bo znajomi itp ... Chyba bardziej chodzi tu o to "itp" ....

Gość Ilayda
Czesc kobitki, co tam slychac? Moj M. poszedl wlasnie na noc do pracy, a ja jutro nie musze wczesnie sie do pracy zrywac, wiec wpadlam do was na pogawedke:) Jaki temat dzisiaj?

może dla odmiany porozmawiamy o Turkach? :P zysia no to albo mu nie ufasz bo jest d*pkiem albo mu nie ufasz bo Ci znajomi coś nagadali. zdecyduj sie.

Daza dziś jest troszkę lepiej - cały dzień przegadaliśmy, powkurzałam się na Niego, pokrzyczałam i mi ulżyło :)

no tak zazwyczaj wystarczy sie pokłócić żeby było ok :P a za ile planujecie zacząć wić gdzieś wspólne gniazdko? będziecie żyć w turcji czy w polsce?

Za ile to trudno powiedzieć, ale będzie to Polska napewno. On nie chce, żebym mieszkała w Turcji, zwłaszcza że to ta daleka Turcja, okolice Adany... Mówi, że to nie jest miejsce dla mnie...

Uciekam spać dziewczynki - jutro rano do pracy (jak mi się nie chce, o ludzie!). Kolorowych, tureckich snów :)

Gość zona da zuchwalych
no powiem wam szczerze ,ze rozleciala mi sie ta przyjazn z A ... chyba nawet nie chce jej ratowac po raz 2 ... nie umiem na odleglosc ...nie umiem

Gość zona da zuchwalych
heh zaczynam watpic czy ten pomysl nazone dla A to idea jego rodzicow czy wszedobylskich braci,ktorzy mu kochanke turecka znalezli....w ogole to chore dla mnie ,skoro jestesmy przyjaciolmi i nawet jak cos zaiskrzyo - to jakies zabawy dziecinne to nie dlal mnie ...albo to nieodbieranie aby pokazac sie,jak bardzo sie jest busy :| eee wale to w cholere uz mi nie zalezy....z dnia na dzien przeszywa mnie to uczucie...

Gość echeja
dziewczyny proszę Was, tyle jest wartościowych facetow w Polsce , w Europie, wychowanych w tej samej kulturze i wyznających ta samą religię. Dlaczego komplikujecie sobie życie wiążąc sie z Turkami??? Widzę, że tylko nielicznym kobietom udalo sie stworzyć poważny zwiazek, a większość z was cierpi, teskni, zastanawia się co ukochany porabia. Szkoda życia, naprawdę ...

zona, ale on zachowuje sie nie w porzadku. skoro jestescie przyjaciolmi, i wlasciwie nic miedzy wami do tej pory nie zaszlo, to przeciez nawet jesli on by sobie znalazl kogos tam na miejscu, moglibyscie nadal byc przyjaciolmi i normalnie rozmawiac - zwlaszcza, ze o ile pamietam, to pisalas, ze sama masz watpliwosci w jakim \'charakterze\' chcialabys miec go w swoim zyciu. to olewanie z jego strony juz troche trwa, moze daj sobie spokoj:/

Gość zona dla zuchwalych
no i dalam :]

żona- to przynajmniej o tyle dobrze że żadne deklaracje nie padły z Waszych stron, bo to zawsze łatwiej sie uwolnić z takiej \'niezdeklarowanej\' relacji. moim zdaniem podjełaś dobrą decyzje w dobrym momencie :)

Gość zona dla zuchwalych
nie odzywa sie,jak juz to zrobi to zalamany,ze mu rodzice zony szukaja,a potem znowu cisza,jak wy mowicie-nie sie wali ;p hehehe tylko nie wiem co mam zrobic jak znowu zadzwoni ...jka raz nie odebralam bo nie moglam(pamietacie -historia z dentysta) to dzonwil przez cala godzine 20 razy ...a mzoe odbiore i bede sucha kloda :] nie wiem jeszcze,ale ide na zakupy kupic sobie kurtalke :]

Gość karin zaszokowana
mam 46 lat.miesiac temu poznalam wspanialego mezczyzne .od 20 lat mieszka w norwegiija i ja tez tu mieszkam,ale jest turkiem.jestm nim oczarowana.obsypuje mnie prezentami,i jest kochany pod kazdym wzgledem.twierdzi ze sie zakochal we mnie od pierwszego wejrzenia.on ma 50 lat. powiedzcie ,prosze,czy to mozliwe,zeby okazal sie dupkiem o jakich tu piszecie.Nigdy wczesniej nie spotkalam mezczyzny ,zeby mnie tak adorowal,a znalam wielu.czy oni tak maja ,ze sa :w goracej wodzie kapani:)?

troche nie rozumiem jeden kwestii- czy coś jest z nim nie tak? piszesz że masz jakieś wątpliwości, ale nie napisałaś dlaczego, piszesz tylko o samych pozytywach...

Gość karin zaszokowana
nie jestem malolata,i wiele w zyciu przeszlam .on jest taki idealny pod kazdym wzgledem,ze zaczynam sie obawiac, gdzie jest hak.