Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość karin zaszokowana
na to wyglada,ale jakos nie moge w to wszystko uwierzyc.ja stara baba,zeby sie zakochac? to sie wszystko dzieje naprawde? wczesniej czytalam o takich plomiennych uczuciach w powiesciach i kolorowych czasopismach.

Gość ohhhhhhhhooooooooo
o matko to im cale zycie to bajerowanie nie miaj?

no mój akurat nie bajerował ;) karin- zakochać sie można w każdym wieku i wcale nie jesteś stara baba ;) ale dzisiaj cicho na tym forum

Gość Ilayda
ja wlasnie przyszlam, witam

Gość Niqa32
Już od jakiegoś czasu czytam wasze wypowiedzi , bardzo się cieszę że odnalazłyście szczęście :) Ja też tak myslałam że będzie kolorowa, bo zakochałam się po uszy. Niestety nie ma szans na to by mój M przyleciał do Polski bo nie ma kasy, on chce bym to ja poleciała do Turcji . A ja mam w Polsce i prace i studia więc sytuacja jest po prostu bez wyjścia. Wiem , nie ma na to rady, pisze by się po prostu wyżalić , wiem że szans nie ma na to byśmy byli razem. Ot i taka sobie smutna historia :(

Gość Ilayda
Sibelll, jak tam twoj turecki? Rozumiesz juz wszystko? Jak dlugo sie uczylas, zanim zaczelas rozumiec, co do ciebie mowia?

i jak ci idzie sibelllle? bo mi ni w cholere nie idzie rzucenie:/

U mnie nic ciekawego , mam 1 tyg wolnego to sobie odpoczne.. a co do rzucania tez rzucam ale marnie mi to idzie;D

no to ja sie pozale: moj turek jest mocno zestresowany. wyslalam zaproszenie poleconym priorytetem tydzien temu i jeszcze nie doszlo, martwi sie, ze mozemy nie zdazyc przed terminem zaproszenia na polowe listopada. ale najgorsza sprawa z biletami lotniczymi. recesja odbila sie takze na tureckiej gospodarce, 2 tygodnie temu euro kosztowalo 1,7 lira, teraz 2,2:/ wszystko drozeje:/

Gość teresa1234
nie martw sie bedzie dobrze, jak to sie mowi milosc moze wszystko. Bedzie dobrze trzymam kciuki

Gość Madzia1980
Polskie kobiety sa naprawde naiwne. Czemu turczynki nie sa z poakami????

Dlatego,ze nie ktorzy Polacy sa daremni .. kiedys moja kolezanka (Turczynka) mi powiedziala,ze Polacy sie jej w ogole nie podobaja ani z charakteru a co dopiero z wygladu ;D

Nie znam zadnej Turczynki, ktora by chodzila z Polakiem, ale znam duzo ktore nie sa z turkami .. ;-) Takze to nie jest tak,ze to tylko My Polki mamy kogos innego ;)

Gość Madzia1980
@Kizi: Zawsze sie widzi cudze....Hyba za malo znasz Turki.... Sorry ale smieszna ta wypowiedz... Poczekajcie jeszcze troche ......

\"Czemu turczynki nie sa z poakami????\" zastanawiam sie tylko, czy wobec powyzszego mam szerokim lukiem omijac turkow, czy tez moze raczej polakow:)

Gość sprawiedliwa
ja jeszcze nie spie;) widze ze wszystkie rzucacie palenie:) ja rowniez:) staram sie jak moge bo moj H. przeciez nie pali w ogole, wiec az glupio przy nim palic:) jakos ostatnio nie mialam czasu tu zagladac, jestem strasznie zabiegana... co tam u Was? ciekawa jestem co tam u pozostalych dziewczyn, ktore kiedys tu zagladaly, bo ostatnio faktycznie tak tu cicho...

strasznie np elif ucichła niestety i nie ma mnie kto motywować do nauki tureckiego i straszyć obiadami z bakłażanem ;) mój mąż nie wie że pale, bo jak już zaznaczałam będąc z nim nie paliłam. no ale jakoś rozłąka mi działa na nerwy, że aż musze zapalić czasami :/

Gość sprawiedliwa
ojejciu ja jak juz czytam cos takiego to mysle sobie: bla bla bla:D nie wiem czemu niektorzy tak uparcie wtracaja sie w nie swoje sprawy, ja jakos tak nie mam...

Gość teresa1234
ojej ojej, patrzcie ta Polka spotyka sie z kims o ciemniejszym kolorze skory, straszne. ;) proszeee to jest po prostu dramatycznie ograniczone podejscie do zycia.