Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

kiz dawaj po garach bo widze ze wyszczekana jestes! Zgnoic dupka z wiszacym flakiem !!! A ja dzisiaj tak go wydy.... mojego '' brudaska " ze hej juz mi slinka leci mmmmmmmmm !

Gość kiz
Proboj kochanie wszystkiego i miej w dupie to zyjesz tylko raz nie zyjesz dla ludzi tylko dla siebie... a raz tylko zyjesz... i nei jestes zadna dziwka skoro robisz to ze swoim facetem.... A ty polski ogorasie kiszony widzisz kazda jedna niestety bidulu woli tureckiego chuja niz twojego.... ale ci sie dzisiaj dostalo hihi az sie mi glupio zrobilo ze bylam tak wlgarna w stosunku do ciebie bo tak naprawde to bidak z ciebie wszystkie tylko turcy arabi i tak dale ------ ty szmaciarzu jebany SMIERDZACA FUJARA ZMIEN SE NA TAKI SWOJ NICK LEPIEJ PASUJE DO POLAKA HEHEH

Gość Arafatka22
Weryp, a moze fotkami sie zamienimy i zobaczymy kto brzydszy, czy czy ja;) Na brak zainteresowania nigdy nie nazekałam a wy dziewczyny, arabowie nie chodzą z byle kim, kobieta jest ich wizytówką, a z toba to by mój pies się wstydził w parku pokazać:P

Gość Bumer
No problem właściwie polega na tym, że on nie jest moim facetem :-/ On ma dziewczynę! Również Polkę. Czyli jednak jestem dziwką? Nie mogłam oprzeć się jego urokowi. Jednak fizjologia jest silniejsza aniżeli szkielet moralny :-/

Grube i nieatrakcyjne to dla Ciebie Wertyp tylko to pozostaje znasz to pewnie z autopsji hehe ! Jestem tak piekna ze az mi dech zapiera jak na siebie patrze mmmmmmm sama bym sie schrupala !

Gość kiz
CELULIT kurwa powiedz mi smierdzaca fujaro gdzie ty u polek celulit widziales jestesmy kurwa najpieknioejsze mamy w chuj sexapilu dlatego tak wlasnie wspolgramy z goracymi i sexownymi mulzumanami.... nie to co ty ....wez ogol najpierw ten busz bo napewno nie widac w tych krzaczorach twojej smiedzoncej fujary... pewnie juz masz lustrzyce od zlopania browara musisz te malutkie woreczki w lusterku ogladac a penety wymioeniasz co miesiac bo tak czest nia se kurwa wali i wogole jestes nudny wogole przestan ze mna polemizowac bo musze isc zaczac sie kompac bo wieczorem turek przyjdzie mi myszke lizAC OHHHHHH az mnie dreszcz przeszedl moze mu loda zrobie czy to za szybok po 2 miesiacach =????

Gość kiz
nie jestes dziwka jebiesz sie z 6 dzienie nie z jednym .... masz potrzebe jak kazdy i ja zaspokajasz to tyle kochaniutka przestan sie przejmowac... musisz byc lepsza niz ona heheh ale z niego hojrak ze dwie obskoczy uhuhu =)

Bumer przestan jak Ty o sobie mowisz ? Faceci bzykaja na prawo i lewo a my nie mozemy hm? Kiz tak jak mowisz raz sie zyje a jak nie ten to inny moze czegos nowego naucze sie hi ! To ja wybieram a nie oni mnie i tyle a komu zal du... sciska to raczki pod kolderke jahahah !

Gość Arafatka22
On ma laske, nie, nie, nie, oczy bym mu wydrapała za taki numer.... Spraw by był tylko Twój, nie dziel się :p

Gość kiz
boze ja tez bym sama ze soba sie bzyknela nie no jak patrze na siebie to oj oj wiem ze jestem zajebista heheh a wiec miriam rozumiem cie kochanienka wierze ze jestes super bomba... a moze zostawi tamta dla ciebie hmmm

nasz Kasanowa cos ucichl pewnie wali gruche !

Gość Bumer
Dzięki za miłe słowa Kiz :-) Ja się zastanawiam czy on ma tylko mnie i swoją dziewczynę :-/ Dziewczyna mi nie przeszkadza, bowiem od początku umawialiśmy się na seks, ale myśli o drugiej kochance nie zniosę :-/ A jeszcze żeby dodać pikanterii, to ja mam chłopaka od 4 lat :-/ Jest beznadziejny w łózku. Jedyne co ma dobre to serce. Turek jest natomiast pozbawiony jakichkolwiek ludzkich odruchów.

Gość kasia_turek____
kiz co za szybko 2 miesiące! dziewczyno po 2 miesiącach to juz sex ze ho ho! my polki jestesmy the best i zaden polaczek-wiesniaczek nie ma szans z naszymi facetami-TURKAMI rzecz jasna! pozdrawiam ciebie i twojego turka!

ooooooo jest nasz wielbiciel mmmmmmmm musi naprawde byc goracym byczkiem jahajaha!

Gość Bumer
Kłaniam się również w stronę Miriem :-*

Bumer to Twoj wybor ale to bym olala takiego faceta to oni sa dla nas a nie odwrotnie !

Gość Bumer
Raz/dwa razy w tygodniu. Tak więc nie za często. Romans trwa od 1,5 miesiąca.

Gość kiz
Dobra to dzisiaj tureckiego chuja w mordzie bede miec hehehe takiego czysciutkiego i gladkiego mnia mnia.....kurwa wertyp to fujar na nana kolo chuja nam lataja te twoje opinie polski smiedzaca fujaro ich wyparz w garze goracej wody tego smerdziucha bo az mi tu zalatuje ,,,, moze podzielimy sie jakims nowosciami dziewczyny czym zaskoczyc turka w lozku i co zrobic zeby mu bylo jeszcze lepiej niz jest odkrylyscie to???? to pisac chetnie z korzystam i podziele sie swoimi doswiadczeniami =)

Gość Bumer
Jeśli chodzi o mnie, to po związkach z Polakami dopiero poznaję świat seksu i to dzięki właśnie Turkowi. Raczej jestem seksualnym niemowlakiem. Raczkuję, tak więc z ogromną przyjemnością posłucham Waszych rad. Ogromne wrażenie zrobiła na mnie sztuka robienia przysłowiowego loda. Ten delikatny ślizg z gardełka do policzka, taki rytmiczny i płynny - delicje rozpływające się w ustach. mniam!

Gość Bumer
Wiem, że grzeszę i bluźnię ale dwóch partnerów-Polaków nie dało mi tej rozkoszy. Nie nauczyli mnie niczego. Raczej troszczyli się o siebie. Dopiero Turek odkrywa przede mną magię świata seksu :-) Yuppppiiii!

co za cyborg z tego polaczka ! Co powiesz Kiz na sex analny?Lubisz?

Gość kiz
cos cudownego nie ..... a wiesz jak najlepjeij zrobic mu loda ??? ja doszlam do tego po 3 latach wprawy =P bo na poczatku nie wiedzialam jak sie za to zabrac taki bez skorki co ja mialam z reka zrobic hihiih ale teraz to juz nie problem

Gość kiz
Jakos nie jestem przekonana do sexu analnego nie mam wogole w tym doswiadczenia nie uprawialam

Gość Bumer
to co z tą ręką? Bo moja ociera się o jego łydkę :-)

Gość Arafatka22
Anal ałłłłł odpada:D:D:D u mnie przynajmniej;) A pozatym wracajac do doswiadczenia z polakiem, moj byly facet konczyl zanim ja zaczelam :/ a mój arabek, czeka na mnie, bardzo cierpliwie, i daje mi przynajmniej 5 orgazmów, pozniej spocona i rozpalona padam na pościel a on leży na mnie i całuje mnie po plecach i po karku...;)

Gość Bumer
moja się ociera o jego łydkę, kiedy ustka i gardełko pracują ;-)

Gość kiz
a jak wyglada to u ciebie z tym analnym kochana

Gość Arafatka22
Dostałam olśnienia, wiedziałam że czegoś mi brakowało:D:D:D na jego penisie:) :D:D:D:D

Bylam w zwiazku kilka dobrych lat z arabem loda mam opanowanego do perfekcji !Nic latwiejszego i przynajmniej nic Ci sie nie paleta w ustach jak w przypadku smierdzuchow naszych kochanych polaczkow ! Jak wiesz to co bede rozprawiac haha !Sex analny to jest cos wyjatkowego i naprawde bbbbbbbbbbbbardzo przyjemnego ! Polecam!