Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość kiz
daj swoj nummer to ci filmik przesle jak to robie heheheh, REKA MUSS LATAC TYLKO ROBISZ TAKI OTWOREK I OBKRECASZ JA Z GORY NA DOLL KURWA NIE UMIEM CI WYJASNIC hmmm nie naciagasz tej skory bo jej nie ma musi byc tez sliski zeby ci sie reka obcierala nie bo tam nic nie ciagniesz tylko jhmmm rozumiesz wogole ???=)

Tylko powoli i bez pospiechu bez stresu i oczywiscie z poslizgiem spodoba sie napewno ! Nie gwarantuje za pierwszym razem ale sprobuj!

Gość kiz
analnego ??

Gość kiz
reka muss pracowac pysiorek muss byc dobrze nasliniony jak trza to spluncie --.... a powiedzcie robia wam minetki ???

hahah mowie o analnym tak tak a ten przyglup moze sie odczepi haha ! Smacznego spaslaku !

Gość Bumer
Ale jak go jeszcze podkręcić? Mój ma ogromne doświadczenie (wole nie wiedzieć skąd) co mnie przeraża. Czuję się speszona i nie potrafię go zaskoczyć. A tak bardzo bym chciała. On chyba traktuje nasze relacje raczej na zasadzie mistrz - uczeń.

Gość 1768902234799
dziewczyny dajcie juz spokoj nie jestescie lepsze od niego przyganial kociol garnkowi

zawsze bez tego to ani rusz jahahah maja te jezory cholery jedne wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość kiz
HMMM to ciezko bedzie go zaskoczyc wiesz odpierdol mu jakis stripstizik potem caluj go raz w pysiorka raz w sutka raz w szyje tak na przemian potem wskocz na niego jak wyluzdana suka i ujerzdzaj tak by to on sie czul jednorazowo wykorzystany pokarz mu jak ci na jego pale jest dobrze nie przejmuj sie tym ze on na ciebie patrzy wiem ze to peszy ale to ich podnieca wlasnie jak to ty go wykorzystasz nawet jak bedziesz speszona i nie bedziesz mogla dojsc na nim to udawaj i pokaz jak ci to jest fantastycznie

skoro tak sadzisz to ucz sie dziewczyno ucz !Jak wszystkim wiadomo sex jest bardzo wazny w naszym zyciu i tylko od Ciebie zalezy na co sobie mozesz pozwoli nie zmuszaj sie do niczego obserwuj i jeszcze raz powiem ucz sie od mistrza ! przyda Ci sie na 1000%moze wlasnie jego to kreci ?

jasne sloneczko a jutro na kolanach do Czestochowy ! Poplakalam sie ze smiechu !

Gość kiz
o mano jaka burza a u was tez ???

Gość kiz
eheh dobre dobra a gdzie jestes w jakim kraju ze tak goraco terz?

Gość kiz
deutschland =)

ale tez cos sie zanosi na deszczyk a moze nawet burze mmmmmmmmmmmm

Gość Obywatel DE
No nie, ale wojna! O widze, ze jest tu dziewczyna z DE... wstyd. ja corce w zyciu bym nie pozwolil na Turka. To ludzie z innej kultury i bardzo falszywi. Oby ich w koncu zaczeli deportowac. I te glupie polki tez przy okazji.

Gość kiz
niop i dobrze bo jakos duczno juz bylo ostatnio =)

Gość kiz
hmmm dziewczyny czy nalezalo by to jakos skomenotowac czy zostawic no koment =???

nastepny do kolekcji popatrz Kiz jak oni wszyscy sie o nam martwia a zajeli by sie swoimi zonkami coreczkami bo nigdy nie wiadomo co teraz robia lub robily !

Gość kiz
noooo ja nie wiem czy znowu druga burze mam rozpetac czy zostawic bez komentarza hmmm .... moze wpadl by nasz przyjaciel smiedzaca fujara i by sie jakos dogadali nieee

hahahah to mnie ubawilas smierdzaca fujara a placze pewnie do poduszki bo mu znowu nie stanal!

zostawmy lepiej te zaczepki nie dajmy sie sprowokowac!

Gość kiz
heheh a co mu mialo tam stanon przestan =)

Gość kiz
miriem kochanie masz racje ,,,, badzmy rozsadnymi kobietami turkow =)

Gość Obywatel DE
A nie wstyd wam? Tutaj krzywa patrza na kazda biala, czy to niemke, czy polke, ktora chodzi za reke z turkiem.

prosze Pana z calym szacunkiem ale mnie nie obchodzi co inni mysla i ja nie mowie ze jest Pan glupi bo rasista !