Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość Reat
cd. ETAP I to str. 72. Nicka 123 - jeżeli jeszcze czasami tu zaglądasz , to nie gniewaj się , że, nie pytając o zgodę , skorzystałam z twoich praw autorskich do tych wpisów, kopiując je- ale są one naprawdę na czasie. Mam nadzieję, ze ułożyłaś sobie jakoś życie, a od tego sukinsyna odeszłaś. Serdecznie Cię pozdrawiam. Również pozdrowienia dla Pozostałych z "naszego obozu", pozdrawianie fanek turków czy też ich nałożnic byłoby hipokryzją.

Gość polki
No Simit i Cicegem zabierzcie glos na nasze posty

Gość turas z hamburgera hamburg heh
http://pokazywarka.pl/ru8tt5/ Darling.I Lowe.Ju... http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym"

Gość gierłoż
Nie lepiej wybrać jakiegoś kulturalnego, szarmanckiego, odpowiedzialnego, porządnego, kochającego, wiernego polska? Tri,je jest takich w naszym kraju.

Gość gierłoż
Nie lepiej wybrać jakiegoś kulturalnego, szarmanckiego, odpowiedzialnego, porządnego, kochającego, wiernego polska? Tri,je jest takich w naszym kraju.

Gość Cicegim
Oh, Simit nie mogę znależć sobie żadnego turka, to straszne, Siostro może mi swojego na jakiś czas odstąpisz, obiecuję obsłuże go nalezycie, wróci zadowolny. blagam, zycie bez turka nie ma sensu.

Gość Linki
Reat takich historii jaką przytoczyłaś jest pełno na różnych forach. Dlatego ja nawet nie biorę pod uwagę kobiet które wypowiadają się o związkach z muzułmanami które trwają zwykle od 0,5 do 3 lat (nawet do 5 lat) albo takich które nie są formalnie zawarte. polki a co mają powiedzieć? Przecież one na bank czytały ten wątek, ale jak się nie ma co powiedzieć to się udaje, że go nie ma. One się nigdy nie ustosunkują. Zresztą Reat to już wcześniej tłumaczyła. Cicegim pisanie o obsługiwaniu jakiegokolwiek faceta brzmi żałośnie i przedmiotowo. Wiem miało być ironicznie i z żartem ale wyszło tragicznie. Niestety posługiwanie się formą ironii jak widać też trzeba umieć.

Gość fan anitki
LINKI jakby miala troche wiecej IQ to na pewno nie trzymylaby turka za jajca :) Tylko ubogie rozumem sa z nimi.

Gość Kebab34
tfgf

Gość Cicegim
Linki: "Niestety posługiwanie się formą ironii jak widać też trzeba umieć" - miało być chyba: "Niestety , POSŁUGIWAĆ się formą ironii , jak widać, też trzeba umieć- zasady interpunkcji i gramatyki też trzeba, jak widać, znać, niestety. Simit: co z tym turkiem, jak swojego nie chcesz dać, to może zaproponujesz mi innego, wiesz, doszłam do wniosku, że taka znajomość na odległość to rzeczywiście bez sensu, wolałabym coś na miejscu , takie namacalne. A w ogóle mój poprzedni wpis to żart, chciałam te hieny podkręcić, udało się.

Gość polki
Do cicegem odwal ty sie od Linki bo nie dorastasz jej do piet. Hiena to ty jestes polujaca na ciapusow, i przeszczep sobie mozg bo ci zgnil. Lepiej napisz dlaczego chcez zasrac Polske i kto dal ci prawo do tego

Gość Linki
Cicegim Język polski na szczęście jest bardzo elastyczny. Można zbudować zdanie na różne sposoby. Rozumiem, że ty potrafisz tworzyć tylko takie z orzeczeniem w formie podstawowej. Równoważniki zdań są ci obce tak samo jak rzeczowniki odczasownikowe. Zabawne, że akurat doczepiłaś się tego. W ogóle nie zwróciłaś uwagi na to, że w poprzednim poście pokazałam jak zrobiłaś z siebie dziwkę i sprowadziłaś do roli przedmiotu. Ale najlepsze jest to, że swojej przyjaciółce musiałaś wytłumaczyć wcześniejszą wypowiedź. Ja wiem, że my was za zbytnio lotne intelektualnie nie mamy, ale nie sądziłam, że o sobie nawzajem myślicie podobnie. Jedyne co ci się udało, to zrobienie z siebie jeszcze większej idiotki. I naprawdę sięgnij do jakiegoś słownika bo posługujesz się pojęciami których nie rozumiesz. i polki dziękuję za obronę, ale pewni ludzie nie są w stanie mnie urazić :). A tak w ogóle to zaczęłam czytać „Córki Hańby Jasvinder Sanghera. Jest ona współzałożycielką organizacji Karma Nirvana. Organizacja pomaga kobietom muzułmańskim, które stały się ofiarami przemocy domowej (zamykanie w domu, bicie, zmuszanie do małżeństw, mordy honorowe). Niestety jestem dopiero na początku, ale jak przeczytam więcej to powiem czy warto po tą pozycję sięgnąć.

Gość Linki
Cicegim Język polski na szczęście jest bardzo elastyczny. Można zbudować zdanie na różne sposoby. Rozumiem, że ty potrafisz tworzyć tylko takie z orzeczeniem w formie podstawowej. Równoważniki zdań są ci obce tak samo jak rzeczowniki odczasownikowe. Zabawne, że akurat doczepiłaś się tego. W ogóle nie zwróciłaś uwagi na to, że w poprzednim poście pokazałam jak zrobiłaś z siebie dziwkę i sprowadziłaś do roli przedmiotu. Ale najlepsze jest to, że swojej przyjaciółce musiałaś wytłumaczyć wcześniejszą wypowiedź. Ja wiem, że my was za zbytnio lotne intelektualnie nie mamy, ale nie sądziłam, że o sobie nawzajem myślicie podobnie. Jedyne co ci się udało to zrobienie z siebie jeszcze większej idiotki. I naprawdę sięgnij do jakiegoś słownika bo posługujesz się pojęciami których nie rozumiesz. i polki dziękuję za obronę, ale pewni ludzie nie są w stanie mnie urazić :). A tak w ogóle to zaczęłam czytać „Córki Hańby Jasvinder Sanghera. Jest ona współzałożycielką organizacji Karma Nirvana. Organizacja pomaga kobietom muzułmańskim, które stały się ofiarami przemocy domowej. Niestety jestem dopiero na początku, ale jak przeczytam więcej to powiem czy warto po tą pozycję sięgnąć.

Gość Cicegim
Droga Linki: Twoja wypowiedź odnośnie języka polskiego jest na tyle bez sensu, że nie chce mi się nic tłumaczyć, sama się dokształć. Całkowicie zgadzam się z twoją opinią na twój temat, że nie można cię urazić, to nie z muzułmanami, a z tobą i tobie podobnymi nie ma dyskusji, wiesz, ludzie nie są ani biali ani czarni, w zależności od tego, czy są muzułmanami / wg twojej kategoryzacji biali czy nie (czarni), są w kratkę. Do czego tu się ustosunkowywać, ciebie interesują wypowiedzi rasistów czy kobiet pokrzywdzonych, a nie tych szczęśliwych, szukających różnych dróg, również z muzułmanami.Nadto kompletnie nie zrozumiałaś mojego pierwszego postu, jak myślisz, dla czego Simit nie odpowiedział ani na 1 ani 2 wpis, pomyśl, wg mnie odpowiedź jest bardzo prosta, a poza tym ten wpis nie był do niej , ale do was pełne tolerancji i miłości do bliźniego kobity.

Gość Roswell
To forum zrobiło się straszne, nawet nie chce mi się tu zaglądać, żeby czytać wypowiedzi i kłotni o to, która z was jest inteligentniejsza.

Gość Roswell
To forum zrobiło się straszne, nawet nie chce mi się tu zaglądać, żeby czytać wypowiedzi i kłotni o to, która z was jest inteligentniejsza.

Gość Linki
Cicegim Dziewczyno ja ci powiem tak. Jeśli nie potrafisz się bronić to nie atakuj. Ja już daruje sobie uszczypliwości bo widzę, że rzucasz się jak ryba wyrzucona na brzeg, ale osobiście nie zaatakowałabym nikogo w temacie z którego nie mam odpowiedniej wiedzy. O białych, czarnych, jakichś w kratkę (?), o nie przyjmowaniu wypowiedzi kobiet szczęśliwych nie będę już więcej pisać bo wypowiadałam się wcześniej na ten temat nie raz. Jak chcesz to sobie do tych postów wróć (a wróć bo nie wiesz o czym piszesz). Mam jednak jedno zastrzeżenie. Nie pisz, że się z nami nie da dyskutować skoro wy same milczycie od tygodni na każdy nasz argument. A jakakolwiek nasza wypowiedź jest od razu uważana za atak na was choć same nie pozostajecie święte.

Gość polki
Do cicegim jaka to ja niby mam miec millosc do Blizniego-islamskiego albo tolerancje, pytam jaka islamista ma milosc albo tolerancje do Katolika i dlaczego nie odpowiesz rzeczowo na posty ktore zostaly napisane wczesniej dlaczego nie bo co tylko odwracasz kota ogonem, juz raz ci napisalam ze ty LINKI nie dorastasz do piet to madra i rozwazna dziewczyna , ucz sie od nie bo masz czego. oto tolerancja twojego turasa do ciebie Post 02.05.12 17.14 A wogole wkurza mnie moj facet bardzo, bo mowi ze bycie z nim kosztuje, i on ma zasady, ktore jego partnerka MUSI przestrzegac. Post 02.05.12 21.59 Zastanawiam sie dlaczego w islamie wszystko kreci sie w okol seksu. Post 06.05 00:29 Nie chce mi sie dyskutowac nigdy chyba pojme kultury islamu. 29.0512 12.55 A ja mam ze swoim miesieczna przerwe. Sama nie wiem po co na to sie godze , w sensie to tak jakbym SKOMLALA o jego Uczucia beznadziejna sytuacja. Post 05.06 10.40 Wiecie co ja tez zaczynam coraz bardziej watpic w te, ich dobroc i uczciwosc. W moim turku najgorzej jednak boli mnie ze on potrafi SKRESLIC MNIE ZA ! MALY BLAD. I to jest twoim zdaniem tolerancja , gdy ty jak piesio skomlerz o jego uczucia, kiedy on skresla cie za 1 maly blad, wiesz biedna jestes po prostu mi ciebie zal.

Gość Cicegim
Polki - jak ty znasz materiał źródłowy, na wpisach z forum chcesz oprzeć doktorat? Łał....Że też niczego nie zauważacie.....Polemikę z wami kończę, szkoda czasu, buźka.

Gość Linki
Cicegim. Widzisz kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Przylazłaś tu po kilku tygodniach tylko po to aby nas sprowokować (twoje słowa), powyzywać od hien i ośmieszyć. A teraz jak przyszło co do czego to z podkulonym ogonkiem stąd spieprzasz. Niestety nawet rzucone na końcu puste maksymy, nie ukryją, że wcześniej zrobiłaś z siebie dziwkę, kretynkę i o ironio hipokrytkę. Jak widzisz w Internecie nic nie ginie. Niech to będzie dla ciebie nauczka pokory.

Gość Linki
polki podziwiam Cię za wytrwałość. Ale wytoczyłaś armatę :) myślałam, że z krzesła spadnę jak to przeczytałam. Sprawiała wrażenie jakby należała do tych "szczęśliwych" związków a tu masz taki zonk. Pewnie już dawno ją w dupala kopnął. To stąd ona taka nerwowa. Tylko po co zaczyna z innymi? Masochistka? I kogo ona broni? Człowieka, który całkowicie chciał ją pod siebie podporządkować, dla którego służyła tylko do zaspokajania jego potrzeb seksualnych? Ale przecież oni są tacy wylewni w uczuciach, tak kochają... To co z jej Turkiem jest nie tak? He he. Wcale mi nie jest jej żal. Dla mnie to żałosne!! Zarówno ona jak i jej zachowanie. Pozdrawiam Cię polki.

Gość polki
Linki jak mowi nasze Polskie przyslowie" DO WYTRWALYCH SWIAT NALEZY wiec troche pogrzebalam i ci nieco znalazlam, rowniez cie serdecznie pozdrawiam milego wieczorku .

Gość Cicegim
W każdym poście piszę, że nie zauważacie, nie widzicie, a wy nadal nie widzicie.Jak wy możecie w ogóle cokolwiek w realnym świecie zobaczyć i ocenić, ah. Pozdrowienia dla Cicegim (dawnej bebegim) od Cicegim, avatar prawie taki sam, ale prawie robi wielką różnicę, tak wam zołzowatość przysłoniła oczka, że nic, zabawa przednia, chyba szkła konataktowe pora zmienić i może ....lecytyna.

Gość polki
Idz i skamlaj o milosc do twojego ciapuska, bo cie jeszcze ciapiaty zostawi, najpierw wypisujesz a potem sie zapierasz, wpisy sa i kazdy moze sprawdzic i prosze oto 2 nastepne posty post 11.08.12 19: 37 Aksim ja tez chce przejsc na islam. 21.08.12 17:27 I on nie jest pewny czy chce ze mna byc bo mowi ze nie bede z nim szczesliwa. Poniz sie jeszcze bardzie przed ciapasem.

Gość Linki
Wyświetlają tu się jakieś avatary? U mnie nic nie widać. Chyba mam naprawdę problem ze wzrokiem. Ale chwila to przecież ta "polonistka" co używa pojęć nie znając ich znaczenia. Uff a już ogarnęła mnie panika. :] Cicegim Dziewczyno bądź konsekwentna i zamilcz. My żyjemy w realnym świecie i jesteśmy normalnymi ludźmi. Nie miej do nas pretensji, że nie rozumiemy twojego bełkotu. Nie żyjemy w twoim wyimaginowanym świecie. Nie wiem kim ty jesteś i iloma osobami. Ja nie widzę różnicy pomiędzy Cicegim a Cicegim (nie wiem świeci się u ciebie jedno?) za to widzę jakiś problem z głową u ciebie. Może idź do psychiatry? Oni dają silne leki. Z pozycji forum nikt ci nie pomoże. A urojenia zwykle są początkiem poważniejszej choroby.

Gość Cicegim
Ja nie dyskutuję, ja już tylko ślepych i głuchych informuję, i dobrze się bawię, avatar, w znaczeniu potocznym, to pseudonim w necie. Nadto Linki z pomocą Polki, dzielnego giermka, zwyciężyłyście, chwała, chwała, chwała wam, gdyby nie ja, nie byłoby zwycięstwa, pamiętajcie -wróg jest na cenę złota, trudno go teraz zdobyć, zwłaszcza wam, jak nie ma wroga , nie można poczuć smaku zwycięstwa, wroga trzeba szanować, więc mnie szanujcie, bo reszta was...olała. Teraz to już na poważnie kończę, może zgłosił się do mnie na fejsie jakiś słodki ciapek, Simit jest taka skąpa, ze swoim ciapkiem układ monogamiczny stworzyli, wyobrażacie sobie, skandal dziewczyny.

Gość polki
Ty cicegim kto kogo olal to sie jeszcze okaze a puki co idz podliz sie ciapowi bo cie oleje, puki co to bylam na stronie 428 jak sie nie myle ale ZERO PROBLEMU moge jeszcze czegos pikantnego poszukac.

Gość aschkym
Cicegim ,ja zaraz sie domyslilam ze to inna osoba pisze .

Gość Linki
polki ona jest jakaś niezrównoważona. Pisze pod różnymi nickami. Jak jest ten sam to udaje, że to nie ona. Tak będzie w kółko. Proponuje nie pisać do niej i jej podobnym (bo to pewnie ona) ani nawet o niej to może wreszcie zamilknie. Jakąś wojnę prowadzi teraz (może już dżihad zaczęła, cholera wie o co jej biega). Lepiej wróćmy do naszej dyskusji. Nie wiem czy zaglądałaś na tą stronę co Ci wcześniej podesłałam. Pojawił się tam teraz artykuł p.t. "Ajatollah w Egipcie zachęca do gwałcenia chrześcijanek"." Spytano mnie kiedyś czy pozwoliłbym chrześcijankom chodzić bez chust na głowach po ulicach. Odpowiedziałem wówczas, że jeśli chcą być zgwałcone, to mogą nie zakrywać głowy." Niech sobie nie powiem gdzie teraz wsadzą teksty o diamencie, który muszą ukrywać. Od dziecka u nas się uczy, że nie ma czegoś takiego jak prowokacja kobiety przez mężczyznę. Oczywiście nawet u nas jeszcze do niedawna dało się usłyszeć, że kobieta prowokowała zbyt ubogim strojem. Rozumiem, że u nich nawet kępka włosów wywołuje podniecenie. Gorzej jak u zwierząt. W krajach cywilizowanych istnieje też coś takiego jak gwałt w małżeństwie i normalnie podlega on karze. Oczywiście w islamie coś takiego nie ma miejsca bo jest jedynie obowiązkiem małżeńskim. W islamie nie ma nawet gwałtu na obcej kobiecie. Taka kobieta zwyczajnie zostaje oskarżona za utrzymywanie kontaktów pozamałżeńskich a potem wsadzona do więzienia. Czytałam kiedyś "Honor kobiety" Touria Tiouli. Tam właśnie autorka opisywała w jaki sposób w Zjednoczonych Emiratach Arabskich została zgwałcona przez 3 jegomościów a następnie oskarżona o rozpustę. Choć historia kobiety, która z nią siedziała była gorsza. Tamtą jeszcze próbowano zadźgać nożem. Polecam Ci tą książkę bo autorka sama jest muzułmanką (Marokanką ale wychowaną przez matkę we Francji). Zwraca uwagę na wiele takich faktów w ogóle związanych z islamem i traktowaniem kobiet. Opisuje np. tragedię podczas pożaru szkoły dla dziewcząt w Mekce w 2002 r. gdzie zginęło okrutną śmiercią 14 dziewczynek. Zostały one zapędzone przez policję religijną do płonącego budynku, gdyż nie założyły odpowiednich szat. Oczywiście zapędzone to lekkie słowa. Były bite przez strażaków aby wracały z powrotem. Wyobrażasz sobie? Ty walczysz o życie a jakiś pojeb daje ci po łbie bo nie masz na sobie odpowiedniego stroju. Ona przytacza wiele takich historii. Warto przeczytać. Książka nie jest długa choć opisy historyczne kto rządził itd. mogą nudzić. Podobało mi się natomiast stwierdzenie tej kobiety, że ci ludzie dopiero co jedno pokolenie przesiedli się z wielbłąda. A wracając do gwałtów to w Turcji nadal są podobno miejsca gdzie żona gardzi mężem, który choć raz nie zgwałcił chrześcijanki. Taki ich obyczaj. Niech oni trzymają się od naszego kraju z daleka. Żaden nie będzie mi tłumaczył, że zgwałcił kobietę bo to jego zwyczaj lub ta go prowokowała. Ciekawa jestem też ile takich turasów gwałci na legalu te nasze poleczki w związkach bo przecież im wszystko wolno. Ciekawa jestem też co będzie dalej jak prawo religijne w Egipcie teraz się zaostrzy a do tego dążą. Gdzie te roznegliżowane Europejki będą jeździły by jakiś habibi je przeleciał. Może jak parę takich trafi do więzienia albo zostaną brutalnie ukamienowane to wreszcie reszta się obudzi. Z drugiej strony czy Egipt może sobie na to pozwolić. Przecież z turystyki się utrzymują. Jak Europejczycy się wypną to i pieniążki się ukrócą. A wątpię aby im kasza manna z nieba leciała.

Gość Linki
Ja sobie nie życzę aby jakieś powaleńce mówiły mi w moim kraju i mieście kogo może ratować lekarz, kogo może zabrać karetka i co ma gasić straż pożarna a co nie. Jak mają chodzić kobiety i kto się powinien kształcić. A to się dzieje nie daleko w dzikich krajach tylko tutaj w naszych europejskich. I proszę mi nie pisać że to sami fanatycy tak robią. To robi dzicz, która przyjechała z dziczy. Pozwolę sobie zacytować "rok 1984" Orwella "Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." Niby odnosi się to do totalitaryzmu a jednak jest w tym coś ówcześnie niepokojącego.