Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość gość
zeby ciebie ktos nie usunal cymbale

Gość gość
polscy meżczyzni to podludzie. nadaja sie tylko do roboty i dawania pieniedzy... niestety nie sa potrzebni do niczego innego.

Gość gość
oj boli mózgomacica krowę oj boli....co ? tatóś w pegieerze dymał jałówki a ciebie zrobił przez pomyłkę bo mamósia się nachyliła jak ścierała podłoge w waszym chlewie?

Gość gość
nie gości. poprostu stwierdzam fakty. a prawda w oczy kole? jestescie nic nie warci. pijecie, swinie grube jestescie, nie macie empati w sobie nic... tylko wojny klotnie. swiat bez mezczyzn bylby bez wojen przynajmniej.

Gość gość
faceci to zwierzeta

Gość gość
...miałaś chóujowe doświadczenia bo jesteś jego skotkiem....zawsze wybierzesz zwieżę...kóp sobie pekińczyka ...chińczycy je chodowali do minety dla swych dam

Gość Ashkymm
Cecegim i Simit zagladacie tu jeszcze ?

Gość gość
cecegim & simit pewnie daja d**y ciapatym wiec nie maja czasu.

Gość gość
Gościu powyżej- a skąd wiesz? Tylko bardzo proszę, nie pisz, że jeżeli któraś Polka nie udziela się na tym forum , to dlatego że akurat uprawia sex z innokolorowcem.

Gość gość
Poleczka powyżej...boli dupa?

Gość gość
no dalej dalej....rozwijajcie się:-)

Gość gość
Polki dla Turków i Niemców a nie dla polaczków!

Gość gość
Polaczki dla nikogo.....

Gość gość
moze porozmawıamy na jakıs przyjemny temat dzıewczynkı? ıdıotyczne wpısy proponuje ıgnorowac moze ma ktoras pomysl na temat

Gość gość
turcy sa najlepsi a polaczki to swinie.

Gość gość
tórek ogórek kiełbasa i sznórek

Gość gość
Dziwna ta konwersacja?

Gość gość
Polaczek = Podarte Gacie i Śmierdząca Morda!

Gość gość
Drogi Gościu powyżej -rozumiem, że ten wpis sporządziłeś , patrząc w lustro- no, nic dodać, nic ująć, tylko czy jest się czym chwalić?

Gość gość
Gosc powyzej...ty tez masz podarte gacie i smierdzaca morde? o.O

Gość gość
Hmmmm, a skąd wiesz, jaki jest stan moich gaci, i jak pachnie mi z buzi????? Oczekuję jakieś inteligentnej odpowiedzi, pewnej finezji w złośliwości , a nie tylko znęcania się na tymi "gaciami" , że w nich dziury.Gościu, stań na wysokości zadania!!!!, żeby Turcy się za ciebie nie musieli wstydzić. Oni też chcieli by mieć adoratorów i wielbicieli z "wyższej półki".

Gość gość
Oni są pełni optymizmu(niezależnie od tego, co się wydarza) i aż chce się z nimi przebywać, są pogodni, uśmiechnięci..., a Polacy naburmuszeni, nabuczeni, chłodni, bez emocji i namiętności....ble

Gość gość
Nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka, Polacy za granicą też są bee, więc czy to znaczy, że wszyscy są tacy sami? Ja nie mówię, że Polacy to brudasy i świnie, bo nie wszyscy są tacy, Polacy też potrafią być dobrzy, czyści, itp, więc Turków też nie należy oceniać po opowieściach kilku osób, którym się nie trafiło na dobrego mężczyznę. Są dobrzy i są źli. Tak samo Polacy są dobrzy i są źli. Zawsze chciałam Polaka, obcokrajowcy mnie nie interesowali. Zawsze byłam ostrożna w wyborze partnera, więc i doświadczenie mam niewielkie. Ale poznałam Turka, muzułmanina, mieszkającego i pracującego w Polsce, mówiącego po polsku. Naczytałam się tego forum, gdy jeszcze słabo go znałam i chciałam zrezygnować, bo się wystraszyłam, ale jednak zaryzykowałam i jak do tej pory to jest bardzo miły, słodki, pomocny, sam mówi, że ludzie są różni i Turcy też są różni, on też sam potrzebuje czasu, aby mi zaufać, sam nie chce nic na szybko, chce powoli, wiele co tutaj wyczytałam okazało się nieprawdą... On mnie bardzo dobrze traktuje, bardzo mnie szanuje, moje decyzje, są bardzo czyści, po kolacji od razu myje naczynia, nie odstawia na później jak to często u Nas bywa :) gdyby zobaczył jaki ja nieraz mam bałagan w pokoju :D załamałby się chłopak gdyby go zobaczył :D Traktuje mnie jak księżniczkę, nosi na rękach, nie pozwala za nic płacić, sam to robi, idzie też na ustępstwa, czyli robi coś do czego nie jest przyzwyczajony, ale robi to dla mnie, zdecydowałam się jednak na związek z nim, bo jeszcze żaden mężczyzna tak dobrze mnie nie traktował jak on :) i nie, nie dałam mu jeszcze du*py, wie, że musi zaczekać, że to tak szybko nie będzie i to akceptuje, do niczego mnie nie namawia, będzie czekał, aż ja będę gotowa na ten krok.

Gość gość
Moja poprzedniczko, skąd jesteś??Może się spotkamy i wymienimy spostrzeżenia??

Gość gość
Hej Gościu z 23.49- fajny wpis , mam wrażenie, że jest szczery, dużo w nim ciepła.Napisałaś, że dużo rzeczy, które wyczytałaś na forum to nieprawda- czy to znaczy, że nie maja one nic wspólnego z zachowaniami twojego chłopaka, który jest Turkiem,i nie znalazły potwierdzenia w tym konkretnym wypadku, czy po prostu wiesz, że komuś "pracuje wyobraźnia" ?

Gość gość
Wypowiadałam się tylko o moim przypadku. Nie wiem jacy są inny Turkowie, sam mi powiedział, że ludzie są różni, tak samo jak i Turcy są różni. Chciałam tylko pokazać z tego co sama zauważyłam, że nie wszyscy są tacy sami, że nie dowiemy się jeśli Turka nie poznamy. Poznać i się przekonać nie zaszkodzi, ślubu przecież od razu brać nie trzeba. Jak poznam go jeszcze bardziej to jeśli nie zapomnę to się znów wypowiem czy się coś zmienił, itp. O wiele go pytam, nie chce go zamęczać pytaniami nie wiadomo ile czasu. Wszystko w swoim czasie. W jego przypadku kobieta nie musi być dziewicą przed ślubem. Miał w Turcji dziewczynę 2 lata, jakoś nie musiał brać z nią ślubu i nadal ona żyje :) chustki na włosach też nie trzeba nosić - widziałam zdjęcia gdzie jego siostry były bez chusty, bluzeczki na ramiączkach i spodenki, po ślubie można mieć koleżanki, a nawet kolegów, więc nie tylko z samą rodziną spędza się czas. Jego rodzice są po rozwodzie, ma jeszcze siostrę, która jeszcze jest wolna i siostra jest z mamą. Jego tato jest teraz u niego i jest dla mnie bardzo miły, ale nie mówi po polsku, dużo się uśmiecha do mnie. Poznałam jeszcze jego wujka, który też mieszka i pracuje w Polsce i też jest miły dla mnie. Aaa i jeszcze wyczytałam, że przy rodzinie Turek Cię już gorzej traktuje. W moim przypadku, mój zachowuje się tak samo, chce mnie przytulać przy wszystkich, trochę się wstydzę, ale jest to miłe :)

Gość gość
A co do tego czy twierdzę, że komuś "pracuje wyobraźnia" to tak nie uważam, wierzę w te przypadki, ale wierzę też w te ze szczęśliwym zakończeniem. Traktuję go tak samo jakby był Polakiem. Jeśli dostanę po dup*ie to ok, stanę się silniejsza i tyle, tak jak zrobiłam to gdy dostałam po dup*ie od Polaka. Znam złych i dobrych Polaków, więc pewnie są też źli i dobrzy Turkowie.

Gość gość
Koleżanko powyżej , no to powodzenia i dużo szczęścia , i pozdrowienia dla twojej tureckiej sympatii.

Gość gość
Oni podobno wyczuwają dokładnie, czego Europejka potrzebuje i wspaniale się kamuflują,a po ślubie już jest gorzej, ale tak jak wypowiedzi powyżej - nie można generalizować i wrzucać wszystkich do jednego wora.Niech wypowie się jakaś kobieta, która jest po ślubie z Turkiem i mieszka na stałe w Turcji może...