Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość zona dla zuchwalych
no ale te powroty do siebie :] tesknota zostanie ci wynagrodzona po stokroc :D

no ciężko jest nie ma co ukrywać. ale słyszałam że takie rozstania dobrze robią bo pomagają zrozumieć jak bardzo sie kochamy i jak bardzo chcemy być ze sobą...

Powroty... Czekanie... Łzy... Życie na lotnisku od spotkania do spotkania... Dziewczyny ja mogę tylko powiedzieć, że pierwszy raz w życiu tak kocham, pierwszy raz w życiu jestem tak kochana i pierwszy raz w życiu tak strasznie cierpię...

nocka, rozumiem, ze tez zyjesz na walizkach i, o ile pamietam, jestes zareczona (tak?) "Gdybym wiedziała, że tak będzie nie wchodziłabym w to, naprawdę... Miłość jest wielka i ma ogromną siłę, ale tęsknota...jest chyba silniejsza..." czyli , z perspektywy czasu, wybralabys latwiejszy zwiazek tu na miejscu?

Gość zona dla zuchwalych
lotniska i te inne ,to wierz mi,nikt takiego nie ma życia jak ja .... od urodzenia nie mam swojego konta na swiecie....ale od jakis 5 lat doszlm do wiosku,ze moj dom jest tam gdzie ja jestem,tylko ode mnie zalezy jaki on bedzie ....ale byloby razniej mieć z kim tak sie po swiecie przemieszczac :| tyle ,ze nie kazdy facet jest na takie tempo chetny

Tak, jestem zaręczona i jestem naprawdę szczęśliwa, ale chyba jeszcze bardziej jestem nieszczęśliwa... Nie chodzi o to, że wybrałabym łatwiejszy związek - chodzi o to, że ja Go potrzebuję, że nie mogę bez Niego żyć, że nie mam czym oddychać a niestety nie mamy narazie szans na bycie razem... Nie wiem jak to powiedzieć - gdzieś podświadomie czuję złość, złość na Niego, On o tym dobrze wie... Powiedział mi dziś: wiem, że czasami patrzysz na moje zdjęcie i krzyczysz: dlaczego mnie pokochałeś ?!?!?! Dokładnie tak jest... Potem dotykam pierścionka zaręczynowego i myślę: dziękuję Ci za to, że pokazałeś mi czym jest prawdziwa miłość...

Gość zona dla zuchwalych
ale dziewczyne wzielo :]

nocka, glowa do gory! podobno zwiazki, ktore zmagaja sie z wieloma problemami, i wychodza z nich zwycieskie, sa duzo bardziej trwale, a ludzie bardziej doceniaja milosc, jaka ich polaczyla:) w sumie ma to sens: kto by sie na zaboj klocil o pierdoly, po tym, jak walczyl z calym swiatem o ukochana osobe. ja jestem rozdarta, jak pisalam juz wczesniej. nie wiem co bedzie za kilka miesiecy, ale wiem jedno - jesli sie w pewnym momencie wycofam, to go strasznie skrzywdze. on nie jest facetem, ktory wyrywa panienki, latwo sie zakochuje, i latwo dochodzi do siebie. banalnie to zabrzmi, ale wiem, jak duzo dla niego znacze, i wiem, ile wysilku kosztuje go zorganizowanie kolejnego przyjazdu do polski. arrrrrgh do dupy z tym wszystkim

Gość sprawiedliwa
niestety odległość to największy problem:( jest bardzo ciezko... ja nigdy nie przypuszczalam ze bede w stanie czekac na kogos tyle czasu, naprawde sama nie znalam siebie z tej strony...i tymbardziej nie przypuszczalam ze ktos bedzie chcial na mnie czekac ja z moim H. to chyba najkrocej sie znamy z tego towarzystwa:)

Daza ja wiem - wszystko co piękne rodzi się w bólu, ale prawda jest taka, że za naszą miłość płacimy bardzo wysoką cenę... Tak teraz zastanowiłam się nad tym, o co mnie zapytałaś - czy z perspektywy czasu wybrałabym łatwiejszą miłość tu na miejscu... Powiem Ci: wybrałabym miłość równie wielką, ale tak - tu na miejscu... To troszkę jak: czy lepiej być bogatym i zdrowym czy biedym i chorym... Są sytuacje, w których baaaardzo potrzebujemy naszych mężczyzn a nie tylko słów, które do nas mówią, choćby najpiękniejszych i wtedy boli... Ostatnio byłam bardzo chora, miałam ponad 40 stopni gorączki, byłam sama, bez leków, bez pomocy... Dwa dni praktycznie nie miałam siły żeby wstać z łóżka... Wróciła moja córka i mi pomogła, ale...chyba wiecie o czym mówię...

Gość zona dla zuchwalych
rozwin ...bo ja nie rozumiem...

No chodzi mi o to, że gdyby był bliżej to wystarczyłby telefon: Askim potrzebuję Cię, przyjedź... No i by był... A tak... A tak mogę sobie dzwonić i płakać Mu w słuchawkę, ale po co? On się zdenerwuje, że ja cierpię, że nie może mi pomóc i nic z tego nie wyniknie... Udaję twardą, nie chcę aby się martwił że sobie nie radzę, ale myślę, że i tak wie wszystko... Dobrze że mam córkę, pomaga mi przetrwać najcięższe dni, ale to inny rodzaj miłości - kobieta potrzebuje mężczyzny, swojego mężczyzny blisko siebie...

Gość zona dla zuchwalych
aaaaaaa....jase,bo nie zapomnialam,ze wy z daleka :]

Narazie nie Sibel... Ja nie zostawię Polski, bo tu mam córkę a Ona ma szkołę a Hasan ma tam świetną pracę a poza tym jest jeszcze dużo innych okoliczności także nasze bycie razem jest na dzień dzisiejszy awykonalne...

nocka, ja doskonale rozumiem. stad te wszystkie moje watpliwosci:/ kiedy zgodzilam sie wejsc w ten uklad, bralam pod uwage ewentualny rok na walizkach - oboje jestesmy na ostatnim roku studiow. a i taka perspektywa lekko mnie przeraza. 3 lat bym na pewno nie wytrzymala:/ ale wam sie udaje, gratulacje:) poza tym, skoro jestescie zareczeni, to chyba juz nie dlugo bedziecie osobno, co?

Czas pokaże jak to będzie - to że jesteśmy zaręczeni wcale nie oznacza szybkiego ślubu... Ja już mam za sobą 11-letni związek z wieloma problemami i nie tęsknię jakoś wyjątkowo za papierkiem...

ciesze sie, że mnie nic nigdzie nie trzymało. wszystko było takie nieważne wobec tego co nas połączyło... chociaż nie było różowo i nadal nie jest, oboje mamy trudne charaktery i najczęściej musimy sie zadowolić przyzwyczajeniem do jakichś zachowań niż liczyć na to że partner sie zmieni ;p oczywiście mówie o drobnych rzeczach, bo jeśli chodzi o ważne cechy to nasze charaktery są zgrane. no ale np ja sie musiałam przyzwyczaić do tego że on lubi krzyczeć jak ogląda tv i sie czymś ekscytuje ;p nieraz mnie przestraszył, no ale to silniejsze od niego ;) ja natomiast zamęczam go milionem pytań o bzdury, takie na zasadzie 5cio latka który poznaje świat ;p no i nic nie może z tym zrobić, tylko sie śmieje i mówi 'silly kocham cie but stop f*cking my mind' ;) tak na swój sposób to kocham to nasze 'niedopasowanie' bo czasami naprawde jest sie z czego pośmiać :)

no ja wcale nie przypuszczałam że wezme ślub tak szybko :) w zasadzie to przypuszczałam że wcale nie wyjde za mąż, bo jakoś papierek nie był mi do szczęścia potrzebny. naprawde człowiek potrafi zmienić swoje podejście drastycznie :)

Hahahahahaha - uśmiałam się serdecznie :) Brawo - i tak trzymaj Sibel :) Opuszczam Was teraz dziewczynki - buziaczki na calutką noc i kolorowych snów :) Iyi geceler...

Gość a ja sie odkochalam
chyba.........

Gość Ilayda
Merhaba Elif, iyiyim:) Sen nasilsin? turecki jest piekny!

şöyle böyle çunku bugün hava çok güzel değil . İnşallah yarın hava daha güzel.