Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaaa

Why przyciągam takich facetów jak to zmienić????

Polecane posty

Gość jurgen mały
pociagasz ewnie innych, takim dajesz szanse, a to znaczna różnica...

heh malutka - nie tylko Ty masz niezłego zgryza i bijesz się z myślami - ja dzisiaj już nie mogę od ich natłoku wtrzymać - tylko cholera nie ma jak uciec. A radzić Ci nic dzisiaj nie porardzę, bo samemu sobie nie potrafię tego zrobić. Tylo gdzie by tu uciec? Dzisiaj marze o Tym by całe życie jak Forrest Gump - kosić trawę... Heh ale bredzę...

hello:) jurgen mały jezeli ta wypowiedz była skierowana do mnie mógłbyś ją rozwinąć.....

hej hej..ja jestem na chwilke.. zastanowila mnie wypowiedz jurgena..moze faktycznie cos w tym jest,ze dajemy szanse nieodpowiednim facetom?

hej malutka widzę Cię na swoim forum ale jakoś nie było okazji pogadać;) hmm...no fakt coś w tym jest co mówi jurgen ale chciałabym żeby rozwinął swoją wypowiedź

Gość julak
a gdzie moje gołąbeczki

Gość julak
coś nam się gołąbki rozproszyły albo gruchają gdzieś sobie po cichu:) a ja nie mam co czytać

Gość julak
tylko niewiem bo tytuł topiku raczej nie dotyczy mnie wiec na ten temat nie mam zbyt wiele do powiedzenia a ty?

Gość julak
a jak myślisz? nie drugą połówkę zgubiłeś;)

Gość julak
miałobyć gdzie

julak no ja juz sie wypowiedzialam :P i to nie raz :) a teraz mam nowa filozofie.. mam gdzies wszystkich facetow...jest mi dobrze samej! ba! nawet bardzo dobrze! :)

malutka - i to jest teraz właściwe podejście do szukania faceta - sprawdzi się to ok - nie sprawdzi się - tylko jego strata

Gość julak
ale sie wymigałeś od odpowiedzi dreamer2006

Dreamer..wlasnie sobie tak pomyslałam :) mam to gdzies...jak mi sie napatoczy jakis fajny to ok..nie..to tez ok :) ktos kiedys powiedzial..im bardziej gonisz za miloscia tym bardziej ona przed toba ucieka :) no...ja juz wykapana..lece do biblioteki :) macie cos do polecenia? jakas fajna ksiazke? tylko zadnych romansidel..plizz!

Tak przynajmniej uważa autorka książku o której już tu gadałem tzn. \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?\" i generalnie sądzę, że ma racje (mimo, że momentami przesadnie robi z facetów wręcz pustych orangutanów - ale to inna bajka). Z książek mogę spokojnie polecić Whartona - \"W księżycową jasną noc\" - świetne, ale mało \"babskie\". Albo np. \"Tato\", \"Opowieści z Moulin du Bruit\"

Dzięki...pierwsze czytalam..ale tego drugiego nie :P pani z biblioteki powiedziala mi,ze moje zdjecie jest w jakiejs ksiazke :P ale nie pamieta jakiej ..ale sie usmialam :D

Gość maluka
oj..chyba nie chcialbym byc slawna! oj nie!

od rana bylam na takim spotkaniu biznesowym...taka glodna jestem..nawet nie mialam czasu..byla tylko jedna przerwa..15 minut... a dzisiaj imprezka u mnie :)