Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka średnia

wczoraj widziałam tak piękną dziewczynę ,ze az mi dech zaparło

Polecane posty

Gość wiesz kochana ja sie załoze
ze byla sliczna ale nie tak sliczna jak adriana lima...

jeszcze pytanie jak byla ubrana ?bo najbardziej facetów przyciaga to co nieszare wiec napewno miala krótką miniówe i byla skapo ubrana oraz miala zafarbowane włosy bo sorry ale jakby byla łądna ale szara i niezrobiona to by sie nie rzucala w oczy ..uwierz mi!

Gość kokakola
napisałam, że nie jest piękna, ale jest to moje subiektywne odczucie, zresztą ciężko jest wpisać piękno w jakikolwiek kanon. ona jest interesująca, magnetyczna, niepokojąca, ale piękna nie jest.

oczywiscie to pytanuie do takiej średniej jest ..napisz jeszcze jak bedziesz czy byla opalona vo to tez ważne?

gdzie taka srednia jest?

hej moi mili :) ja Wam powiem, że też jak gdzieś wchodze to cisza i wszystkie spojrzenia na mnie. Na początku mnie to tak peszyło, że prawie sobie nogi łamałam :D ale teraz..jest to przyjemne.. :) Dziś urwałam się z pracy i poszłam na zakupy.. na tzw. targ :D Nie mogłam się odlepić od tych spojrzeń.. miło.. :) Pozdrawiam wszystkie piekne pane, bo podobno nie ma brzydkich kobiet ;)

Gość taka średnia
hm,pytacie jak wyglądała,długo z nią rozmawiałam,co do ubioru to dokładnie nie pamiętam,na pewno spodnie,a nie mini. no ,ale mnie i ludzi w koło urzekła twarz(przecież później były komentarze),,żadna aktorka mi na myśl nie przychodzi,to była twarz raczej jak mają modelki,twarz szczupła,z zaznaczonymi kośćmi policzkowymi,cera troszke oliwkowa,bez najmniejszej skazy,,bardzo długie rzęsy,oczy piwne,,no naprawde trudno opisać,jak się na nią patrzyło ,to myśl tylko jedna -jaka ty jesteś piękna,faceci gadali,ze bardzo erotyczny wygląd,a dziewczyna naprawde bez zadnego makijazu(chyba troszku błyszczyku) i tyle

Gość mi sie na przykład
salma hayek nie podoba (sztuczne cycki do tego) i uwazam ze ma przeciętna urode i jest odpicowywana do sesji zdjeciowych do filmów a tak na coidzien to zwykła kobieta, a juz w ogole nie potrafie zrozumiec fascynacji liv tyler dla mnie ona ma końską twarz i mówe to co czuje nie z jakijs tam zazdrości. za to uwielbiam patrzec na zete-jones bo jest naprawde ładna naturalna kobietą. podobne odczucia mam wocec sharon stone choc ostatbnio i ona zawodzi ...ale kiedys to była naprawde zjawiskowo piękna kobieta.

Gość a ja mam na odwrót
Salma jest dla mnie zjawiskowo piękna, a zeta-Jones zupełnie nie robi na mnie wrażenia w ogóle dziwne to jest, nie? że jednemu ktoś się podoba, a na drugim ta sama osoba zupełnie nie robi wrażenia

Gość do taka srednia
a w jakim to miescie ta pieknosc ?bo widzialam dzisiaj taka pieknosc i jakos mi tak do Twojego opisu pasuje powiedz koniecznie bom ciekawa:)

Gość do taka srednia
powiedz prosze gdzie ja widzialas

Gość sexikotka
"Im bardziej Puchatek zaglądał do srodka, tym bardziej prosiaczka tam nie było"

Gość taka średnia
Rybnik

Gość ramtamtamsa
taka średnia ta laska ze zdjecia widac hehe

Gość asaddf
jestes taka średnia?

Gość rzeczywiście ładne
pewnie to była dziewczyna rybaka !

Gość Blada Knaga
ja tez widzialam tak atrakcyjna dziewczyne ze stringi zrobily mi sie mokre na sam widok

Gość hihihihihihi
no ja,wypisz wymaluj :)

Gość pytanie do takiej sredniej
kochana ale ta babka na zdjeciu (jej twarz jest brzydka jak dla mnie )wiec jesli ta dziewczyna byla choć troche podobna do niej to nie byla piękna raczej!ale to me osobiste odczucia!

Gość pytanie do takiej sredniej
mam do ciebie pytanie czy ta dziewczyna jakbys miala szczezre powiedziec nam byla ladniejsza od tej na obrazku?prosze o szczerość bo ciekawa jestem bardzo : http://esumlu.madoka.be/web/HQ-adriana_lima.jpg

Gość no moim zdaniem dziewczyna
ze zdjęcia jest jak najbardziej przecietna i nie zwróciłabym na nią na pewno uwagi na ulicy

Gość a może to byla kwestia włosów
moze miala czarne długie i geste włosy bo to zawsze sie rzuca w oczy u dziewczyn...

Gość Agniewicz
Ja znam dziewczynę, która jest ładniejsza od Adriany Limy:) ale ma ten sam typ urody - wysoka, szczupła, długie (do pasa) naturalne, ciemne włosy i zielone oczy. Moim zdaniem ideał:) i jest młodsza od Adriany Limy o 3 lata:)

Gość a może to byla kwestia włosów
wiesz ciekawe jest to ze niekazdemu ta dziewczyna która widziala taka srednia by sie podobala ...kwestia gustu przecież!

A najfajniejsze jest to,że prawie każda dziewczyna może być niezwykłą pięknościa,na widok,której dech zapiera.. Podstawa to: -ładna cera -ladne zęby -ładne włosy -ładna figura -ładne rysy twarzy Resztę mozna dopracować ...i wyeksponować swoja oryginalność,nieprzeciętność,mocne atuty swojej urody i seksapil.. Najważniejsze w tym wszystkim to posiadać to \"coś\".Taki jakby magnetyzm,który przyciaga innych.Nie da się tego wyjasnić słowami.Po prostu chodzi o sposób bycia i osobowość... Ja znam z widzenia tylko jedną zjawiskowo piękną dziewczyne.Sama nie wiem,co decyduje o jej pięknie.Moze osobowość,może sposób bycia,a może oryginalność,bo naprawdę się wyróżnia.No i trzeba mieć na uwadze,żejednemu może się podobac dana osoba,a innemu już nie. Te dziewczyny na zdjęciach,których linki powklejałyście-zadna nie jest jakąś pięknością(wdłg mnie).

Gość dgsdfzgfg
taka srednia ma zły gust poprostu!

Gość taka średnia
no,a ze mną ileś tam osób ,bo wszystkim gały wyłaziły