Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka średnia

wczoraj widziałam tak piękną dziewczynę ,ze az mi dech zaparło

Polecane posty

Gość Kate Moss jest zjawiskowo
beznadziejna, te oczy po bokach twarzy, krzywe zęby bleeeeeeeee

Gość Ana2
Tym pieknym wcale nie jest łatwo! Te przecietne maja o wiele wieksze szanse na poznanie nowych, ciekawych ludzi. Te ladniejsze sa traktowane przez inne kobiety z rezerwa, natomiast mezczyzni..... Najlepszym stwierdzeniem jest wypowiedz mojego kolegi z pracy - mezczyzni wola te przecietne, piekne ich oniesmielaja. Kazdy by chcial, ale... Taka ladna, wyrozniajaca sie kobieta gdy zostanie sama to ma praktycznie zerowe szanse na poznanie nowego faceta. "Kolezanki" nagle zaczynaja traktowac ja jak rywalke, a mezczyzni (ci ciekawsi intelektualnie, niekoniecznie super przystojni) obawiaja sie, ze dostana kosza.

Gość Holly_Wood
Ja tez, nie jestem jakos zjawiskowo piekna - mam straszie krytyczny stosunek do swojej urody. (Kompleks na punkcie duzych zebów i tradziku, który w wieku 27 lat nadal jest :O), a mimo to, jak gdzies ide, to nie moge sie opedzic od spojrzen facetów. Podobnie na dyskotece - srednio zarywa do mnie okolo 10-ciu facetów na wieczór. Jestem kasjerka w sklepie i ciagle zdarza mi sie dostawac numery telefonow na karteczkach, ktore wciskane sa mi w reke przy placeniu. Jestem zwyczajna - moja mama mówi ze z wygladu jestem jakby mieszanka Sandry Bullock i Koroniewskiej (niezla mieszanka, co ?). Wlosy w prace zawsze spiete w skromny warkoczyk, lekki makijaz - tusz na rzesach, pomadka ochronna i podklad (ukrywajacy niedoskonalosci). Bez makijazu - zwykla szara mysz. Nie rozumiem wiec o co chodzi z tym napaleniem facetów. A zjawiskowo piekna jest dla mnie Monika Brochacka i temu idealowi pozostane wierna.

Gość figamifaz makiem
mój typ to doda!jest bardzo chuda i ma duzy biust

Gość Carmen06
jestem skromna osoba ale musze sie przyznac,ze ludzie stale powtazaja mi ze jestem ladna,piekna itd(168cm,50kg,dlugie ciemne wlosy,niebieskie oczy-tak przyblize wam moja osobe),czesto slysze komplementy ale nie wiem czy sa szczere-patrzac w lustro nie widze nic pieknego:) ale moze dlatego ze jak wiekszosc dziewczyn mam niska samoocene i czuje sie skrepowana gdy np faceci sie za mna ogladaja(ostatnio jeden facet w samochodzie tak sie na mnie zapatrzyl ze malo nie spowodowal wypadku,smieszne,ale gdyby cos sie stalo czulabym sie winna)

Gość figamifaz makiem
ostatnio zamowilem sobie z allegro plastykowa dode. za 5 stow to prawdziwa okazja.

Gość figamifaz makiem
ale ty jestes za chuda bo 50 gk to masakra do takiego wzrostu!!!!

Gość jak to za chuda
przecież Doda na swojej stronie ma napisane, że też ma 168cm wzrostu i waży 50kg więc o co ci chodzi?

Gość to podoba ci sie ta Doda
czy tylko ściemniasz?

Gość artek wielki
podoba siemi bardzo doda!ale bardziej kate moss jesli chodzi o :"to coś"co ma babka!

Gość ale to było pytanie skierowane
do figamifaz makiem bo najpierw pisze, że Doda jest idealna, a za chwilę mówi do dziewczyny, która ma taki sam wzrost i wagę co Doda (tak podaje strona internetowa Dody - 168cm/50kg), że jest masakrycznie chuda, bez sensu:O

Gość artek wielki
figa z makiem to ja!

Gość Carmen06
owszem jestem szczupla,ale nie wygladam jak na przyklad niektore modelki... widzialam pare razy Dode i moge smialo stwierdzic ze mamy podobne figury(no moze nie do konca,bo ona ma sztuczne piersi-co nie znaczy ze to zle wyglada,wprost przeciwnie-a moje sa w 100%prawdziwe:p i tez niezle )

Gość tamaraa
W życiu widziałam już tyle zdjęć Dody bez makijażu, tyle kompromitujących fotek jej zrobiono, więc nigdy nie powiedziałabym, że jest ładna. Piękność to pojęcie względne, są idealne piękności, ale nie ma się nimi co przejmować, w końcu to nie ich wina, że natura obdarzyła je urodą, należy przyjąć i ulepszać to co sami dostaliśmy. Poza tym po ulicach chodzi tyle nieatrakcyjnych kobiet z przystojnymi mężczyznami u boku, że czasem napawdę można uwierzyć w to, że miłość zaślepia. Jeśli chodzi o Limę i tamtą dziewczynę. One reprezentują podobny typ urody, ale mimo wszystko więcej je dzieli niż łączy. Lima od zawsze była moim ideałem kobiecej urody, no i jeszcze pewnie ktoś by się znalazł. A tamta dziewczyna, którą widziałam po prostu była urzeczywistnieniem myśli o ideałach. Tak samo jest z mężczyznami mam w głowie wykreowany pewien ideał mężczyzny i widząc potencjalną podobiznę mogę śmiało stwierdzić, że tak wygląda mój ideał. Tylko wizualnie bo sam wygląd w związku nie ma żadnego znaczenia, wygląd liczy się tylko i wyłącznie na początku, co też nie oznacza, że jak ktoś jest brzydki nie ma szans, w końcu można najpierw poznać duszę a dopiero potem resztę:D

Gość kamila tejerall
dobra tamaro ale powiedz mi czy adriana lima jest brzydsza od tej twej znajomej?nawet jesli reprezentują inny typ urody itd to powiedz chociaż czy ta twa znajoma bardziej ci sie podboa niż lima bo któaś musi jakbys jej postawila obok siebie obydwie.. pozatym napewno ta twa znajoma ma lepsze cialo bol lima idealnego nie ma i jesz za chuda!

Gość artrek wielki
ja sądze ze lima jest brzydsza od tamtej znajomej tamary!nie widzialem jej ale wiem ze lepsza jest od limy napewno.bo lima to dla MNIE antykobiecosć jest! catrina zeta jons to dopiero slicznotka!

Gość sdfsdakfd
??????

Gość wrrr
Ja należę do tych, za którymi się oglądają, jednak muszę obiektywnie przyznać, że wcale nie jestem taka piękna i to nie jest fałszywa skromność. Wydaje mi się, że może chodzić o figurę, bo mam całkiem niezłą i ładnie się poruszam :) (nawyki z tańca) Ale niestety zbytnio mi to w życiu nie pomaga (choć nie powiem, żeby specjalnie przeszkadzało). Jeśli chodzi o facetów, to zazwyczaj mam do czynienia z: a) dupkami, którzy nie mają nawet ochoty poznać mojego tzw. wnętrza b) facetami, którzy są zbyt nieśmiali i niepewni siebie, by mnie poderwać c) zazdrością koleżanek, które niekoniecznie chcą mnie zapraszać na wspólne wypady itp., bo będę odciągać uwagę facetów :( Dodam jeszcze, że wcale nie jestem tak pewna siebie, jak inni sądzą. Mam również masę kompleksów i - mimo bardzo szczupłej sylwetki - robi mi się cellulit! Prawda jest taka, że zwykle oceniamy ludzi po pierwszym wrażeniu, a to - najczęściej bierze się z tego, jak widzimy innych. A, z tego co wiem, mnie widzą zupełnie inaczej, niż ja się widzę

Gość adaf
ćwir ćwier

Gość barb28
ciekawy temat... tak się czasem nad tym zasatanawiam... jak widzę naprawdę zjawiskową dziewczynę, to, oczywiście, nie moge oderwać od niej wzroku. i myślę sobie: ależ ona ma fajnie, nie miala nigdy sytuacji z cyklu: gdybym była ładniejszaaa. jak ona by wyglądała w tej mojej -nieco-za-małej-sukience (zdzira jedna, dodam sobie czasem;)) ale generalnie mam tak, że pięknością nie będąc, jestem uwielbiana od pierwszego wejrzenia (no, moze od drugiego. i raczej zdania) i uważana za ładną! co ratuje moją wiarę w to, że liczy się osobowość, również. co nie przeszkadza mi jednak pomyśleć sobie, gdybym byłą taka, jak ta laska... pozdrawiam ładne, ładniejsze i najladniejsze:) a przede wszystkim rozsadne

Gość tamaraa
Chciałabym wyglądać tak jak Lima. Ale skoro już chcesz wiedzieć, która jest ładniejsza to Lima zdecydowanie góruje, choć muszę przyznać, że w telewizji widziałam wiele piękniejszych. Na świecie nie ma tylko jednej pięknej kobiety, kilka pewnie by się znalazło, ale w moich oczach Lima jest idealna.

Gość do Carmen06
dziewczyno, nie ośmieszaj się! jeśli sylwetkę masz podobną do Dody to w życiu nie ważysz 50 kg przy wzroście 168cm! sama mam dokładnie te same parametry (168/50) i wyglądam jak chucherko przy Dodzie albo jak połowa Dody. Nawet nie zauważyłaś podtekstu w tamtej wypowiedzi...

Gość tamarko......
jesli lima jest ładniejsza od tej dziewczyny to co pieprzysz ze nie sadzisz ze jakaś znana słąwna osoba ma lepszą figure od tej twej znajomej....jednak lima ma jak sugerujesz w tym [poscie ostatnim lepszą....zdecyduj sie w końcu!

Gość tamarko......
aha jeszcze jednO:w telewizjo to mozna zobaczyc ideały ale szkoda ze nie wiesz ze te idealy są sztuczne i zrobione ..wszystkie najpeikniejsza aktorki holiwoodu sa bez tapety i swiatel niczym..kiedys ogladalam program w któym pokazywali jak sztucznie komputerowo wyszczuplają sylwetki i nogi oraz zmieniają twarze..widzialam jak to sie to robi i jak mozna w telewizjo i w filmie zmeinic twarz zwyklej dziewczyny na takie cudo ze szczeka opada...naprawde to sie da zrobić a ludzie mysla ze tylko na zdjeciach używa sie photoszopa ..a przeciez wiekszosc filmow jest tak robiona!!!

No ja widizlaem taka pieknosc kiedys na dworcu w Krakowie o matko po prostu nie wiedzialem co ze soba zrobic,taka byla ladna :)

Gość tamarko......
AKURAT ....w krakowie są najpiekniejsze dziewczyny!

No ba sprobowalbym powiedziec nie :)

Gość addhasdsadnhs
A JAK WYGLADALA TA Z DWORCA?CZARNA?OPISZ JĄ!

Gość addhasdsadnhs
PROSZE NAPISZ...