Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka średnia

wczoraj widziałam tak piękną dziewczynę ,ze az mi dech zaparło

Polecane posty

Gość weź przestań 185 cm
dla kobiety to raczej kara, a nie łaska boska...

Gość Tamaraa
Szczupłych zgrabnych dziewczyn jest wiele, ale naprawdę piękna twarz przy szczupłej sylwetce to dzieło sztuki. LIma ma piękną figurę, tamta piękność, którą widziałam też ma piękną figurę z tym, że Limy na żywo nie widziałam. idziałam ją w telewizji i jej sylwetka wydaje się idealna. Patrząc na zdjęcia Limy zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że na żywo w dziennym świetle nie wygląda tak doskonale, a spotykając piękną kobietę na ulicy możemy być pewni, że jest taka jak wygląda. Bo sylwetki widzianej na żywo ani oświetlenie, ani pogoda nie zamaskują.

Gość do Mandylia
ta z Twojego linku ma coś nie tak z twarzą to chyba ten nos... dlatego nie podoba mi sie zbytnio

hahaha..no i wniosek z tego taki,że nikomu nie dogodzi:P..każdy ma inne gusta i piękno jest pojęciem względnym;)z czego ja się ciesze:D:D:D

hehehe, podobalo mi sie na poprzedniej stronie: niejaki Paolo napisal, ze widzial przepiekna dziewczyne w dworcu w Krakowie, a tu zaraz posypaly sie posty \"na pewno miala cos figura\", \"na pewno byla wytapetowana\", na pewno to, na pewno tamto.... :D smieszni ludzie jestescie :D tak trudno pogodzic sie z faktem, ze gdzies tam sobie zyje taka ladna dziewczyna... ;)

Gość no name at all
A ja lubię patzreć na piękne kobiety. sama jestem kobietą :) I autentycznie kobiece piekno sprawia mi przyjemnośc o niebo większa niż tzw. [przystojny męzczyzna. Uwielbiam długie, pachnące kobiece włosy, ale naturalne, farba mnie wkurza,no chyba, z ejest doskonale dobrana, lubią patrzec na nadgarstki, kostki, ładne buty, oczy, usmiech:D Kobiety, zwłaszcza około 18-19stolatki i potem około 30-34 lata to po prostu cud od Boga. Tyle tylko, ze szkoda, ze w Polsce te sliczne 18-stki robią z siebie wymalowane kurwy na zzór murzynek z hip=hopowych teledysków, tracąc niepojety wdzięk młodości , a kobiety po 30-stce, ubiraja sie nieraz jak stare baby i ścinają włosy, zabijając w sobie takei cudowne pikno kobiety lata - najpiekniejszego czasu w kobiecej urodzie...

Gość llllllllllllllllll
Najpiękniejsze kobiety można spotkać na plaży. Teraz wszyscy mówią o polskich kobietach, ja będąc na wakacjach w Tajlandii widziałam na plaży zjawiskową dziewczynkę, nie wiem kim ona była, na pewno nie polką, ale była śliczna. Poza tym na naszych rodzimych polskich plażach też czasem zdarzają się naprawdę piękne kobiety. Jedno mnie wkurza jak ktoś już jest piękny to jest taki aż do końca, bo wszystko ma idealne: gładka cera, małe przylegające do czaszki uszy, zgrabny nos, z figurą to samo.

Do IIII tylko wiesz do Tajlandi wyjezdzaja zazwyczaj ludzie doc zamozni,albo po prostu bogaci,ktorzy maja pieniadze,aby o siebie zadbac. Wiec pewnie tamta dziewczyna po prostu mowiac brutalnie miala bogatych rodzicow. Anyzowka po prostu dziewczyna mi sie podobala i dla mnie byla bardzo ladna laska,ktora no naprawde dawno nie widzialem. Musze przyznac,ze az sie zagotowalo we mnie tzn w pozytywnym tego slowa znaczeniu :)

Oj tam Mandylia czepiasz sie :) Ale pewnie cos w tym jest matko jak ona pachniala :)

Gość ona ma krzywe piersi
poza tym nie ma w niej nic co rzucałoby na kolana buzia wręcz nieładna moim zdaniem niestey mnie się nie podoba

Gość llllllllllllllllll
Nie tylko ludzie majętni wyjeżdżają do Tajlandii. Ja byłam tam tylko tydzień, a oszczędzać na to musiałam 3 lata:D Tooofi dziewczyna z Twojego linka jest raczej średnia, jak widzę roznegliżowane panienki w necie to wręcz mnie odrzuca. Prawdziwie piękna kobieta nie musi się rozebrać by pokazać piękno.

Gość ona ma krzywe piersi
owszem szczupła, ale nie ma w niej nic albo ten kto ją fotografował nie potrafił wydobyć z niej piękna jakie w niej drzemie