Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka średnia

wczoraj widziałam tak piękną dziewczynę ,ze az mi dech zaparło

Polecane posty

Gość Agniewicz
Stephanie Seymour jest piękna:)

Gość Tamaraa
Widziałam wiele pięknych kobiet, ale piękność zjawiskową widziałam tylko jedną. Nie odczuwałam przykrości kiedy na nią patrzyłam po prostu wiedziałam, że otrzymała od natury dar, który potrafiła wykorzystać.......@ odbiła mi faceta:(:( Bardzo wtedy cierpiałam, ale już się z tego wyleczyłam. Myślę, że taka jak ona każdemu odbiłaby faceta, a nawet jeśli by nie odbiła, to on i tak by się z nią przespał gdyby stanęła przed nim nago. Praktycznie nie porównałabym jej do żadnej gwiazdy, bo chyba żadna gwiazda nie ma tak fantastycznej sylwetki, nogi długie, zgrabne, piersi duże, ale proporcjonalne do szczupłej sylwetki, a o twarzy nie wspomnę bo spieprzę sobie resztę weekendu.

Gość fsdafdf
ale pieprzysz tamara ////to zależy od gustu faceta ...załoze sie ze nie kazdego by powalila na kolana...a co do tej laski seymour stefani to powiem ci taka srednia ze jesli ta laska co ją widzialas byla podobna do seymour to maszkara jakich malo ..chyba ze byla ładniejsza!nasza doda to jest łądna laseczka i ma cialo takie ze nikt chyba takiego nie ma..wiec bez przesady..

Gość fsdafdf
napewno tamaro nie byla lepsza ta zjawiskowa niz alba :)

Gość przestań z tą Dodą
to paszkwil jakich mało wykrzyczała wieśniara wszem i wobec jaka to jest piękna, a tępy tłum podchwycił żałosną śpiewkę zakompleksionej smarkuli z małego miasta ta wiejska dziewka jest beznadziejna gruba, wypierdkowata, z kwadratowym ryjem i z sylwetką jak facet (tłuste udziska złączające się na całej długości), łapska grubsze niż niejeden koleś i mikroskopijny biuścik, który wypchała silikonem, bo jakżeby inaczej tleniona, beznadziejna tandeciara więc nie gadaj bzdur tutaj, bo gdzie jej do laski w typie Stephanie Seymour? z czym do ludzi????????

Gość tamaraa
Albę widzę w kolorowych czasopismach, w telewizji podczas jakiś imprez itp. Nie wiadomo jak wygląda na żywo, choć słyszałam, że to jedna z niewielu aktorek, która bez retuszu pięknie wygląda. Tej dziewczyny nie da się porównać do Alby, obie reprezentują inny typ urody, łączy je tylko ciemny kolor włosów.

Gość pytanie do tamary
tamaro a powiedz mi jaki kolor włosów miala ta zjawiskowa i czy miala długie i proste czy inne ...bardzo mnie to interesuje..

Gość Mellissa
achh dziewczyny ( i chłopaki?) to prawda wiele jest pięknych dziewcząt, ale tych zjawiskowych jest raczej mało, bo to co widzimy na okładkach czasopism to: dobry fotograf+studio+makijażystka+fryzjer+stylista+obróbka komputerowa! Piękno jest pojęciem względnym i dla każdego jest nieco inne, choć czasem nasze gusta się pokrywają... Ja jako młoda dziewczyna marząca pocichu i niepewnie o mini karierze modelki w dobrej agencji, nie wiem czy istnieje definicja piękna... każda kobieta nawet ta zjawiskowa ma swoje kompleksy a przez urodę można nawet mieć sporo problemów np. gdy zaczepiają Cie obcy faceci a co gorsza pijacy itp., a czasem zdarzają się nawet zboczency w pracy itp. Wiecie, ja jak już musze pieknie sie ubrac, uczesac i umalować to naprawde nie zawsze mam ochote jak ludzie sie na mnie gapia, a mało życzliwe dziewczyny obgaduja... znacznie lepiej czuc sie swobodnie i czasem ginąc w szarym tłumie... (p.s przepraszam ale sie nieco rozpisalam...) Pozdrawiam :)

Gość tamaraa
Długie czarne włosy, włosy kręcone, loki, spięte z tyłu prezentowały się znakomicie, rozpuszczone jeszcze lepiej. Loki były drobne, naturalne. A czemu pytasz o kolor włosów??

Gość pytanie do tamary
pytam o kolor bo myslalam ze blondynka :) a jednak czarna :)ale tamaro ona napewno byla dobrze wymalowana i wogóle a bez makijażu nie byla taka zjawiskowa ......założe sie wiec stad ta jej uroda!

Gość Agniewicz
Ja pisałam gdzieś wcześniej, że znam dziewczynę ładniejszą od Adriany Limy, ale w tym samym typie urody co Lima. I ta dziewczyna jest taka śliczna bez makijażu (nawet rzęs nie maluje), a ma 22 lata:)

Gość pytanie do tamary
a tak wogóle to balagam jeslibys miala juzporównać jej twarz to do jakiej znanej kobiety>nawet jesli sie nie da to moze chociąz troche przypomina kogoś znanego i sławnego..bardzo mnie ciekawi jak ona może wygladac skoro ją tak opisujesz ze zjawiskowa...

Gość tamaraa
Trzeba przyznać, że makijaż miała niezły. Znakomita cera i dobrze dobrany podkład. Wydaje mi się, że w świetle dziennym i tak wszystkom widać i wtefdy nawet najdroższe, najlepsze kosmetyki nie pomogą, a ona prezentowała się znakomicie:( Zresztą co roku na plaży widuję mnóstwo pięknych dziewczyn bez makijażu. Nie mam sobie wiele do zarzucenia, choć coś bym znalazła:P Ale przyjemnie czasem popatrzeć na taką piękność i pomarzyć sobie co by było gdybym tak wyglądała:D

Gość Agniewicz
Więc teoria z makijażem może być nietrafiona;)

Gość artek wielki
tamaro jestes taka pewna ze odbila by chlopaka kazdej>bez jaj?napewno byla wychudzona i wogóle:)

Gość artuś proszę Cię
NA PEWNO i W OGÓLE :)

Gość tamaraa
Może jest trochę podobna do Beyonce Knowles, oczywiście Beyonce ze super figurą i ciemnymi włosami, może poszukam linka do zdjęcia Knoles do porównania. Ale podaję to tylko dlatego, że o to prosiłaś, a bardzo podobna do Beyonce ona nie jest/ nie była bo już od roku jej nie widziałam.

Gość artek wielki
prawda taka ze w Polsce nigdy jeszcze nie widzialem slicznej kobiety która by byla bez makijażu....a mam 35 lat i jeżdze po całej Polsce ..nie spotkalem zadnej zjawiskowej Polki nigdy ale wiem ze zjawiskowe są cyganki..są sliczne!

Gość artek wielki
mam takie pytanie do tamarki też :)a czy miala wieksze piersi od tych na zdjeciu?interesuje mnie to szczególnie:);; nie czy miala wieksze niz pamela tylko czy wieksze niz na tym zdjeciu:) http://www.knickers.it/il%20tuo%20web/Sfondi/donne/pamela_anderson.jpg dla mnie pamela to zjawiskowa pieknosc:)jak byla młoda jeszcze!

Gość hadsonmatch
JA powiem tak: pamela z tego zdjecia dziala na mnie cholernie !!!!!!!!!!!! beyonce knowles to paszczur nad paszczury na kazdym zdjeciu!!!!! nie powiecie chyba panie ze mam zły gust bo kazdy ma inny!!pozdrawiam sliczne Polki!

Gość tamaraa
Wiesz ja jestem heteroseksualna i szczególnie na piersi nie patrzę:) Większych od Pameli na pewno nie miała. Poza tym ona jest szczupła i wielki biust by jej nie pasował. No i ona nie wygląda jak plastikowa lalka czego o Pameli powiedzieć nie można. Jesteś amatorem wielkich piersi??

Gość artuś proszę Cię
Pamela zjawiskowo piękna? chyba tandetnie i pospolicie piękna po tych licznych operacjach plastycznych wygląda dzis jak stara lampucera albo jak karykatura samej siebie sprzed lat choć jak była młoda rzeczywiście była ładna

Gość artur wielki
no dobra kochana to powiedz jeszcze jaką karnacje miala ta zjawiskowa co ci odbila faceta?

Gość tamaraa
Karnacja ciemna, ale nie spalona na solarium czy jakoś przesadnie czarna. Faceta to ona nie tylko mi odbiła:( Ale to były czasy szkoły, więc wtedy różne rzeczy się działy. Pewnie już jej nie spotkam i dobrze po co mam się maltretować jej widokiem:P:P

Gość figamifaz makiem
male pytanko jeszcze :któa gwiazda ,modleka ,aktorka ,piosenkaraka jest dla ciebie idealem urody jakbys miala już jakąs wskazać>prosze napisz koniecznie :)

Gość SaLLy19
ja mam oliwkową karnację, duże ciemno brązowe oczy, lekko wystające kości policzkowe i długie ciemne włosy (moge nakręcić lub wyprostować do wyboru) poza tym jestem wysoka 177 i szczupła i czy to znaczy ze jestem ładna??? Mysle ze nie bo dla kazdego piekno znaczy zupelnnie co innego!

Gość tamaraa
Ideałem urody jest dla mnie Adriana Lima. Ale teraz już uciekam, dość tych pytań:P

Gość figamifaz makiem
oto mój ideal urody i naprawde zjawiskowo piekna kobieta która ma to coś w sobie..