Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envi

test ciazowy,temerpatura a okres - o co tu chodzi

Polecane posty

Gość envi

dziewczyny prosze pomocy,wczoraj zrobilam test i wyszla taka malutka słabunia kresunia cieszylam sie jak glupia,temperatura sie utrzymuje, wiec mysle sobie no gites a dzis mam jakies takie paskudne plamienia brazowe no jak wczesny poczatek @ z tym ze za wczesnie jest o 3 dni a u mnie to jak w zegareczku no i nadal jest tepmka 37,3 o co tu chodzi

plamienia brązowe mogą oznaczać implantację zarodka, więc jeszcze się nie martw. Powtórz test w dzień @ :) Trzymam kciuki ;)

miałam na myśli w terminie @ ;) i zrób test rano. Życzę dwóch grubaśnych kresek.

Czasami sie tak zdarza, ze dziewczyny, ktore sa w ciazy, maja plamenia w terminie okresu.

Gość zaaaciążona
Ja też miałam plamienia, właśnie takie brązowe, jak na początek @. Okazało się,że to ciąża.

Envi jest wcześnie ale ponieważ masz plamienia to radziłaby Ci skontaktować się z lekarzem, każde plamienie w ciąży powinno być konsutlowane, lepiej dmuchać na zimne, życzę Wam powodzenie

AnA30 envi jeszcze nie wie na 100% czy jest w ciąży ;) jeszcze nie nadszedł termin @.

Gość envi
myszka dziekuje, tyle czekam i tyle sie staramy ze moze sie uda, nic poczekam