Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna84

Marta Bryła

Polecane posty

Gość Anna84
Kocia,ale jakie podejście do morderstwa o czym ty mówisz??mi chodzi przede wszystkim o to,żeby nie było znieczulicy,żeby ludzie nie mieli klapek na oczach,nie mówie,żeby się bić z jakimś bandziorem :/

Gość muzykantka
a jak mordują to co robisz? krzyczysz uwaga mordują? tak? a wokoło niema nikogo i ciebie zamordują jeszcze pusta babo

Gość Konopko
hehehe--> przykro mi z powodu brata... I właśnie o to chodzi, że tak sie dzieje bo coraz więcej jest ludzi którzy przyzwyczaili się do tego że w okół cos złego się dzieje...i to jest złe mi też się wydaje, że nie jest tak, że nie możemy nic zrobić - możemy chociazby zacząć od tego żeby drzwi przed nosem nie zamykać...

Gość Anna84
hehehehe>> ale przynajmniej w tym autobusie nikogo by nie oszyli. No widzisz,sam masz pretensje do tego sprzedawcy,a wystarczyłoby z jego strony tak niewiele,żeby pomóc Twojemu bratu nie?Wystarczyłoby,żeby go wziął do srodka i zadzwonił po karetke.

Gość Anna84
Muzykantko czy ty aż tak głupia jesteś czy tylko udajesz?

Gość Blade
Posłuchajcie,nasiadliście ta biedną Anne,a z tego co czytam to jedna z niewielu mądrych i wartościowych osób na tym temacie. jesteście slepi skoro tego nie widzicie.a Purpurowa to już prawdziwe dno.

głupie baby jestescie i do tego nie potraficie czytac ze zrozumieniem;/ nie potraficie dyskutowac. najezdzacie na czlowieka ktory ma inne zdanie niz wy, zal mi was. Popieram ACE i Anne , im nie chodzi o to zeby zgrywac bohatera ostatniej akcji i ratowac kogos przed smiercia bo wiadomo nikt nie cwiartuje ofiar na ulicy w centrum a jesli juz w takim miejscu dochodzi do zabojstwa to jest to ulamek sekundy i nie mozna temu zapobiec. Choci po prostu o wspolczucie i empatie. Dlaczego w Belgii 80 tys ludzi wyszlo w protescie na ulice? Bo nie zgadzaja sie z tym co sie stalo i nie chca zeby podobne historie mialy miejsce. co innego oczuwac zal po stracie bliskiej osoby a co innego wspolczuc obcym ludziom kotrzy stracili kogos bliskiego. wszelka przemoc nalezy pietnowac a nie udawac ze nic sie nie stalo.

miałam tu nie zaglądać bo mnie trafia, ale co tam... \"a jak mordują to co robisz? krzyczysz uwaga mordują? tak? a wokoło niema nikogo i ciebie zamordują jeszcze pusta babo\" czepiacie się skrajnych przypadków, tak się składa, że znalazłam się kiedyś w sytuacji kiedy napadnięto kogoś i nie w biały dzień tylko w nocy. wychodziłam z pubu i zobaczyłam jak kilku kolesi zaczepiało jakiegoś chłystka i zaczęło go szturchać - zapowiadało się niezłe łubu-dubu. nie wiem do tej pory skąd miałam na to odwagę ale podeszłam do nich i zaczęłam na nich wrzeszczeć nawet próbowałam ich odciągać...to były ułamki sekund, zaraz wyszzła reszta mich znajomych i zaczęli mnie odciągąć(co ciekawe, argumentując że po co się wtrącam bo on i tak oberwie jak nie dzis to jutro, TRAGEDIA!!) przynajmniej dzięki temu, że zrobiło sie zamieszanie kolesie zwiali.. i niech mi nikt nie piep..y za przeproszeniem, że \"ciekawe co bys zrobiła jakby kogoś mordowali\" bo to jest skrajna sytuacja i nie mam pojęcia jakbym się zachowała, ale na pewno nie przeszłabym spokojnie bo jak maja zabic to zabiją, bo codziennie kogoś zabijają

i uprzedzając te pustaki co pewnie zaraz napiszą, że \"co zrobisz jak kogoś mordują i wokół pustka,jak zaczniesz się drzeć to i ciebie zamordują\" - zastanówcie się i pomyślcie i zanim takie bzdury napiszecie. i nie czepiajcie się słówek

Gość Blade
ACE gratuluje odwagi :) To fakt,że jak się zrobi zamieszanie to wielu bandziorów traci rezon i podwijają ogon i wieją.ale te durne ludziska wolą odwrócić łeb i udawać,że wszystko ok.Tu tłuką kogos a ja idę obiad ugotowac i myśle co ubrac jutro :/

Gość sdgfokasdogs
marta bryla to córka jednego z najwiekszych biznesmenó krakowa..tego pewno nie wiecie!

Gość Anna84
Coś mi się obiło o uszy,jej ojciec chyba ma coś wspólnego z wyrobami stalowymi.

Gość pytanie do autorki watku
dokłądnie to córka biznesmena krakowskiego!~!!!dlatyego tyle halasu!

Gość poinformowana....
Niczego jeszcze nie wiadomo na temat zaginiecia Marty, nie odnaleziono jak dotad jej ciala. miejmy nadzieje, ze odnajda ja cala i zdrowa, trzymam za to mocno kciuki.

KSENOFARYNA no kurde, co sie pojwisz na forum to ja zawsze na ten link w Twojej stopce wleze....... już chyba sto tysiecy razy widziałam dzban leśny, no i ci z tego :o

Gość ktosik ktosik czyli ja
pare dni temu bylam w krakowie fakt cale miasto oblepione plakatami tej dziewuszki. Faktem jest rowniez ze po kraku grasuje w tej chwili jakis swir - morderca. Niestety dziewczyna zapewne juz nie zyje , coz tak bywa. Ale tak sie dzieje codziennie nie tylko w Polsce i na calym swiecie po prostu jedna ofiara jakiegos swira wiecej :(. Niestety! Nie mozemy sie przeciez kazdym przejmowac smutna prawda. Trzeba sie cieszyc ze nie spotkalao to nas albo kogos z naszych najblizszych choc na tym powalonym swiecie wszystko jest mozliwe

Gość poinformowana....
nie piszcie zaslyszanych gdzies plotek.marta nie zostala jak narazie odnaleziona i to jest informacja z pewnego zrodla.

Gość poinformowana...
w jakiej Kronice?mam kontakt ze znajomymi Marty, ktorzy sa chyba lepiej poinformowani.

W Kronice Krakowskiej na regionalnej 3. Przekazywali by takie inf. gdyby nie byli pewni ? Jak jesteś z Krakowa to zobacz sobie dzisiaj o 21.45 na TVP3.

Gość poinformowana...
Godzine temu pisalam do najlepszej przyjaciolki Marty.Odpisala, ze nie znaleziono jej jeszcze.Mam nadzieje, ze to jednak nie jest prawda to co napisalas.

Ja też nie chcę żeby to była prawda. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przechodzi ta rodzina. Sama jestem mamą. W Kronice powiedzieli jeszcze, że morderca został ujęty.Nie pisałabym bzdur na ten temat gdybym tego nie uslyszała bo to nie jest temat do żartów.

Gość poinformowana...
Boze to straszne... jak on mogl to zrobic:(

Gość pozytywna
jestem wstrząsnięta...jej własny chłopak...byłam pewna że to jakiś świr, a tu proszę:(:(:(:(:(:(:(

Gość ciekawabardzo
czy ktoś z was będących na forum zna tego jej chłopaka?czy nie zauważono ze jest nienormalny...?

Gość WrrW
Bosh... jakie tutaj są "paskudne" osobowości... Nie ma się co dziwić, że społeczeństwo zdegenerowane :/ Właśnie z takich obojętnych wobec innych ludzi postaw biorą się dewiację o jakich słyszymy w TV, czy czytamy w gazetach :/ Dobrze się krytykuje innych, zarzuca bojaźliwość... ale zawsze lepiej jest STARAĆ SIĘ podjąć jakieś działanie niż NIE PRÓBOWAĆ robić tego wcale. I co to za piepszenie o pseudo-bohaterskości?! Księżniczko, zaszyj się lepiej w swojej aksamitnej komnacie i nie wychodź z niej już wcale, bo swoją lodowatością i znieczulicą mogłabyś zmrozić lawę. Echh...masz niesamowicie płytkie podejscie do sprawy...charakteryzujące ciasnotę umysłu. Wszelkim innym podzielającym takie "arystokratyczne" poglądy życzę , aby padli kiedyś twarzą na bruk kopnięci człowieczą pogardą :/