Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna84

Marta Bryła

Polecane posty

Gość Jesteście niepoważni

Gość a laska bez mózgu była

Gość kasianeczka
mój znajomy pracuje w więzieniu na monte lupich w krakowie. ten chłopak teraz tam siedzi. mój znajomy z nim rozmawiał. a więc : chłopak z wyglądu jest tragiczny, rude włosy i wogóle jakis nie taki. Powiedzial,że : miał drugą dziewczynę - studentkę, ze z Martą był tylko dlatego że powiem brzydko dawała dupy, powiedzial że nie jest jakoś przejęty tym wszystkim, że najbardziej żal mu studiów, ze nie może ich skończyć a bardzo by chciał. Zamordowal ją w mieszkaniu tej drugiej dziewczyny. Zapytano go też jak przez 3 tygodnie udawal to wszystko. Powiedzial ze kilka pierwszych nocy nie mógł spać ale potem juz leciało. Beznadziejny człowiek poprostu;/

Gość buziaczka
Kurcze ale mnie zastanawia też to jak to się stało że zamordował Martę w mieszkaniu tamtej dzewczyny.To tamta nic nie wiedziała?Nie było jej przy tym?

Gość Love Kurt
ty zjebana jestes ksiezniczko na czyms tam(beznadziejna nazwa) poprostu nic tylko ci w twarz dac za takie wypowiedzi. jak bys sie czula gdyby zaginal ci ktos bliski a wszystcy by to mieli w dupie? jestes anormalna i gdybym cie spotkala na realu to splunelabym ci w twarz nie zaslugujesz na zaden nawet najmniejszy szacunek. jestes pusta gowniara ktora widzi tylko swoj tyłek. ta dziewczyna nie zyje gdybys chciala wiedziec i co cieszysz sie? pewnie dla ciebie to megazabawne maz mozdzek wielkosci jednego atomu a to bardzo amło jeśli nie wiesz. gardze takimi osobami jak ty.

Gość Love Kurt
wogole gardze wszystkimi prawie na tym powalonym forum. widzicie tylko bledy innych a nie patrzycie jakie durnoty robicie wy.

Gość buziaczka
Mogłaby się jeszcze Kasianeczka odezwać może ma jakieś nowe informacje bo w mediach ucichło...

Gość Ach znalazła sie
następna pełna współczucia i "prawidłowo" reagująca ! A jakie ploteczki cie interesują?

Gość Anna84
dla Marty.

Gość Anna84
Love Kurt nie ma co się denerwowac przez takie puste księżniczki itp. Pozdrawiam

Gość ach znalazła sie
Właśnie o to chodzi - [ * } dla Marty

Gość buziaczka
Ale mnie nie chodziło wogóle o poloteczki tylko interesowało mnie jaki ten bydlak wyrok dostał bo Polska niestety słynie z zaniżania kar.Ja bym mu życzyła dożywocie i ucięcie przyrodzenia...