Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna84

Marta Bryła

Polecane posty

Gość do was
tak czytam Was i popieram trzeżwo patrzącą Księżniczkę. Sama bym bała sie odezwać jakbym szła nad rzekę z psem i zobaczyłabym jak zabijają dziewczynę. Pobigłabym czymprędzej do domu i na policję. jednak nie odwazyłaby się podejść i powiedziec"co robicie mordercy, puście ją". Jestem pewna ,ze mnie jako świadka usuneliby podobnie. Księżniczko masz świętą rację, nie ma szans zapanować. Tylko policja z z bronią i kajdanami jest w stanie - ale i tak pewnie zapóźno. zanim przybędą na miejsce zbrodni- jest juz za póżno. To prawda moje drogie ,że morderca swoją ofiarę zwabia w odludne miejsce , gdzie nikogo nie ma.

Gość kupuję drażetki
kurka fix ale tu odwazne lasie. No chciałabym i ja was zobaczyć w akcji"ratuję od morderstwa". Zeszczałabym sie na sam widok młotka.

Gość filipinka skosnooka
dajcie juz spokój kobietki. Wiadomo ,że nie poradzi się nic jak juz widac ze facet zabija kogoś. Nobo co my mozemy zrobic? Swiadków zawsze się usuwa przeciez tak samo jak ofiarę.

\"znieczulica? a ty skąd mozesz wiedziec co ja przezyłam?\" nie osadzaj innych, tak jak nie chcesz aby inni Cię osądzali, zwłaszcza jesli ich nie znasz... to adnośnie tego: "ty jestes bojażliwa- pieprzyć umiesz ale rzeby to przełożyc na realia to ciekawe jakbys piszczała - chyba zesrałabys się jakbys była swiadkiem mordu."

Gość filipinka skosnooka
ACE ale głośno szczekasz moja droga. Nie masz nic konkretnego w tej kwestii do powiedzenia? Nie udawaj odwaznej bo to oczywiste ,ze nie pomozesz kobiecie którą tasakiem rapia jacyś nacpani chłopcy.

spadam stąd bo mi się ciśnienie podnosi. Nie o to tu chodzi, żeby rzucać się z pilniczkiem na 40-stu rozbójników mordujących jedna babę tylko o durnowate powiedzenie, że \"przyzwyczaiłam się do tego, ludzie zabijają i są zabijani\". Ja się nie przyzwyczaiłam, co nie zanczy, że siedze nad gazetą i wyje. Takie wiadomości wzbudzaja we mnie jeszcze dzięki Bogu złość, że tak się dzieje, złośc z powodu bezsilności, ale jeszcze się do tego nie przyzwyczaiłam. I mam nadzieję, że nie przyzwyczaję.

Gość filipinka skosnooka
bo to prawda ACE ze co krok słyszy się o morderstwach

Gość KRAKÓW TO MIASTO MORDERCÓW
marta nie życje podobno a wy sie kłocicie ....:(

Gość Anna84
Kurcze ludzie,czemu wy od razu o skrajnych przypadkach??a jak reagujecie jak kogos okradają w autobusie?odwracacie wzrok?

Gość dołączamy się
do złodziejaszków i dzielimy łupem:)

Gość zapytanie moje
ale tu jest temat o Marcie Bryła a nie o kradziezy w autobusie, czyli jak o mracie to i o bronieniu ofiar podczas gdy sa mordowane czyz nie tak?

Gość Anna84
Ten temat się przerodził z tematu o Marcie w temat o bronieniu ofiar,a zatem i ofiar kradzieży,gwałtów,bo zgodzisz się,że to też ofiary nie?

Gość kasieńka wisieńka
nie zmieniajcie tematu z mordów na kieszonkowców - to jak pięć przypodobnic do nosa. Anna stuknij się. Pozatym dajcie juz spokój śtej pamięci tej marcie.

Gość Anna84
kasienko,cos ci się nie podoba?To wio stąd.Wystarczy poczytać te "mądre" wypowiedzi i już widac jakie społeczeństwo mamy.przez takich ludzi jest tyle problemów,obchodzi was tylko własny tyłek,wstyd!Jakby było więcej takich ludzi jak ACE to świat byłby lepszy. najwyraźniej niewiele rozumiesz z tego co tu się pisze.

Gość kasieńka wisieńka
to co tu siedziesz jeszcze -idz na ulice to moze uratujesz jakiegoś osobnika spod toporka.:D

Gość Anna84
Nie musze ci się tłumaczyc.

Gość purpurowa dymka
Anne 84- na stos!!!!!!!

Gość Władysław Jagiełło
Daj spokój Anno,od razu widać,że kasienka to jakas niekumata małolata,nawet nie masz co zniżac się do rozmowy z nią.

Gość hehehhee
ANNO84 ---> a powiedz nam wszystkim co Ty bys zrobiła gdyby na Twoich oczach kogoś w autobusie okradali ??? podeszlabyś do nich, zdzieliła po mordzie i kazała oddac to co ukradli ?? no proszę Cię nie ośmieszaj się zrobiłabys dokladnie to co wszyscy - czyli nie zareagowała w żaden sposób i bardzo dobrze o tym wiesz tylko nie wiem w jakim celu taką bohaterkę rżniesz :O

Gość purpurowa dymka
pusta głupia dziecinna anna84 - nie ma pojęcia o mordowaniu o zabijaniu a rznie bohatera. taki z niej bohater jak z koziej dupy traba

Gość purpurowa dymka
pusta głupia dziecinna anna84 - nie ma pojęcia o mordowaniu o zabijaniu a rznie bohatera. taki z niej bohater jak z koziej dupy traba

Gość prostytutka z Berlina
anna to młoda dziewczynka- nie wie sama co pisze.

Gość Konopko
purpurowa dymka -->lepiej rżnąc bohatera niż głupka, idź sobie zapal i mózg odśwież nauczcie się czytać i rozumiec co czytacie jedna z drugą a nie popadajcie w skrajności

Gość Konopko
obciągam z połykiem żulom pod Biedronką :O

Gość kocia wiara
Anno 84 - bronisz sie pod pomarańczowymi? Twoje podejście do morderstwa przysparza nas o zawrót głowy. idz ratowac staruszki przed złodziejami a nie tu zawracasz dupkę.

Gość Anna84
Nie wiecie o mnie nic,a tak łatwo mnie osądzacie,to wy macie się czego wstydzić.To że ja mam inne priorytety i wartości nie znaczy,że jestem głupia.A ty dymko nie znasz chyba znaczenia słowa "pusta".Bo to z twoich wypowiedzi zieje pustką,zarówno kulturalną jak i egzystencjonalną.

Gość Anna84
Do hehehehe własnie że nie zrobiłabym tego co ty.Wystarczyłoby powiedzieć głośno dwa słowa-"uwaga złodziej" i każdy by się zaczął rozglądac,ale widze,że dla ciebie byłoby to za wiele.

Gość heheheeeeeeeee
Anno84 ----> no dobra powiedziałabyś UWAGA ZŁODZIEJ i co dalej ?? a najblzszym przystanku zwialiby z autobusu i taka by była ich kara :O że nawet nikt by później nie chciał na policji zeznawać jako świadek bo albo by się bał albo nie miałby czasu bo to z reguły po pińcet razy wzywają a wiesz czemu tak piszę ?? bo mojego brata o 13 w południe w centrum Krakowa 3 sterydów napadło i nie dość że oddał im to co miał czyli kasę i komórkę to na odchodne dostał 4 razy łomem po głowie i leżał w szpitalu z wstrząsnieniem mózgu a wiesz ile osób pląta się po centrum Krakowa o 13 ?? w chuj i więcej a mój brat mówił że w momencie jak leżał na ziemi i byl bity to koło niego jakieś 5 osób przeszło i nawet uwagi nie zwróciło bo się każdy bał więc sama widzisz dlaczego nie wierzę w tą Twoją pseudo odwagę :( nawet jakbyś na policję zadzwoniła widząc to co robili mojemu bratu to nic by to nie dało bo zanim by przyjechali to już by było po wszystkim a najśmieszniejsze było to że jak juz zostawili mojego brata i uciekli to doczołgał się do najbliższego sklepu bo chciał zadzwonić po pogotowie bo tracił przytomność i wyobraź sobie, że sprzedawca mu drzwi przed nosem zatrzasnął :O