Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teriza

Zaczynam od zaraz, kto ze mną?

Polecane posty

tak wogle dziewczyny to powiedzicie-czy trzeba sie rozciagac?a jak tak to kiedy lepiej po cwiczeniach czy przed?

hej dziewczyny 🌻 jakos sie trzymam na dzis juz koniec z jedzonkiem a jak wam idzie ???

czesc dziewczynki a u mnie dzisiaj źleeeeeeeeee, niech juz te matury sie skonczą, bo jakos nie idzie mi przez nie to odchudzanie, czasami nie moge jest bo zaciska mi zoładek a czasami odreagowuje jedzeniem juz nie wiem co jest grane hehe chyba mój organizm robi sobie ze mnie jaja:P:P

po czasami nie moge trzeba wykreslic \"jest\" bo tak jakos mi sie dodało:P

co sie nie odzywacie czy u was tez tak beznadziejnie jak u mnie??

niom ja dzisjaj do 15 to sobie pojadłam:) ale juz nic nie jem.Umówiłam sie z kolezanką ze jutro lecimy na owocach-a w sobote głodówka:)

hej 🌻 nie jem juz tyle słodyczy , doszłam do wniosku ze dla mnie najwazniejsze są cwiczenia bo dieta mało da , taką mam figure i musze ja wyrobic sama , skakanka daje dobre efekty bo wszystko mnie boli nastepnego dnia

Ja sie przyłączam, tez planowałam głodówkę, chciałam to zrobic wczesniej ale nie dałabym rady skupic sie na egzaminach, dlatego teraz jest dobry czas. Na dworze cieplutko świeci słoneczko az nie chce sie siedziec w domu, zaraz pójde się troche poopalac bo jestem blada jak sciana:P

Ja sie dzisiaj jakos trzymam, własnie zrobiłam 100 brzuszków zaraz zrobie kolejne 100:) Chciałam załozyc dzisiaj do opalania spodenki które nosiłam rok temu na wakacjach i jestem w szoku, nie sądziłam że aż tak mi sie przytyło bo nie chciały mi nawet wejśc na tyłek:(

dziewczyny a co u was, nie pozwólcie, żeby topic upadł bo ja sama nie dam rady:( Jestem słaba psychicznie i potrzebna mi jest wasza pomoc... Chciałabym kupic sobie jakis żel wyszczuplajacy na te moje nieszczesne uda znacie jakis godby do polecenia, oczywiscie na moje kieszczen czyli do 50 zl:P

do 50 zł napewno sobie coś kupisz-ale po co az tyle przepalcac-kup sibie cos fajnego do 20 zł:P miałam dzisjaj robić głodówke ale nie dam rady:)

Ja tez miałam i jakos mi nie wyszło zostałam zaproszona na impreze wiec z głodówki nici... A z tym balsamem to masz racje poszukam czegos do 20 zł:)

byłam dzisjaj sobie pojezdzić rowerkiem-hehe wczoraj kolezanki sie uparły i mi wmawiały ze schudłam hehe no skoro tak mówiły:)

jak tak mówiły to na pewno mają racje, do mnie dzisiaj przyjechała babcia i stwierdziła, że mi sie przytyło, ehh kochana babunia zawsze wie co powiedziec i w jakim momencie:P Nie ma to jak pocieszenie, no ale nie dziwie sie jej bo ostatnio jak mnie widziała to miałam 5 kg mniej. Te jej słowa zadziałały na mnie jak wiadro zimnej wody...

ja to wogle od tzrech dni duzo jem:( kurcze przy takim tempie to i rower nie pomoze.no nic od jutra sie znów za siebie wezme.trzymaj kciuki:)

HEJ dziewczyny mam chwile załamania i jem jakos duzo bo straciłam motywacje , dzisiaj sie opalalam , ale mam brązowy brzuszek (ahhh gdyby był mniejszy ) szkola mnie dobija , tyle nauki a to koncowka wiec trzeba sie postarac .... i dlatego jem , ubrałam wczoraj moje białe spodnie no i sa bardziej obcisłe niz rok temu wiec wszystko jasne ....:( ale poswiece wakacje bo wtedy odpoczywam i mam 0 stresu .....:)

Ja równiez ostatnio więcej jadłam niz powinnam, ale dzisiaj dzieki babci zmieniam nastawienie, od jutra postaram sie mniej jesc, bo jej słowa mnie zmobilizowały, a wiem, ze przeciez samo sie nie schudnie tylko trzeba wziasc sie w garśc. Jutro nic nie jem i oczyszczam organizm, mam nadzieje, że pod koniec dnia bede mogła wam napisac, że mi sie udało:):)

Chcialabym sie do was dolaczyc jesli pozwolicie...... Za trzy miesiace wychodze za mąż. Chcialabym schudnac do tego czasu conajmniej 10 kg. Sama sobie nie poradze, potrzebuje wsparcia. Waże 80 kg przy wzroście 174 cm To jak, moge liczyc na waszą pomoc?

witaj ELF, pewnie, ze możez liczyc na nasza pomoc:) Fajnie, ze jestes bo im nas bedzie wiecej tym lepiej. A tak poza tym to gratulacje... Jak bedziesz konsekwentna to w 3 miesiace schudniesz nawet wiecej niz 10 kg. Grunt to ograniczac spozywane kalorie i duzzzzzzzzo ruchu. 3mam kaciuki A ja dzisiaj głodówka, ostatnio sobie pofolgowałam troszeczke za bardzo i musze odpokutowac:P

Qrcze ja tez za jakieś pół roku bede stała na \"slubnym kobiercu\" i tez zawsze chcialam pieknie wygladac ale jak narazie to nie mam szans na duze odchudzanie bo jak nie zjem czegos słodkiego to nie moge nic napisac do mojej magisterki, ale juz za 2miesiace bedzie święty spokój a wtedy zaczne mysleć o ślubie :) Pozdrawiam

Witam was kobietki kochane. ja własnie jem dniadanko płatki owsiane na mleku:)mniam:* miłego dnia wam zycze:)

Dzieki za miłe przyjecie i gratulacje. Rzeczywiscie w miesiace to moze by i 15 kg zrzucic zakladajac ok 1 kg tygodniowo.... Wierze ze sie uda. Póki co jestem po śniadankowym jogurcie niskotłuszczowym :-) A w nocy mi sie sniło ze jem makowca..... Zaczyna sie. Zawsze jak sie odchudzam to mi sie śni że jem. Milej niedzieli 🌻 🌻 🌻

wiecie co zauwazyłam ze jak jem ostroznie np te trzy cztery dni-zaczynam sie czuc chudsza i lepiej to juz po tych dniach znów jem normalnie.Juz teraz wiem ze to jest mój problem z którym musze sobie jakoś poradzić i byc twarda chociaz przez miesiąć:) jak wytrwam miesiąc dalej pójdzie jak po masle:)czy jak to tam sie mówi;)

Mój problem polega na tym, że jak nie widze efektów to szybko sie zniechecam, a przeciez na efekty trzeba troche poczekac...eh niecierpliwa jestem strasznie:P MI tez bardzo czesto podczas odchudzania sni sie że cos jem, to chyba ta podswiadomosc tak działa na mózg

Gość Isenia
witam was kobitki normalnie muszę sie pochwalić , bo mnie taka radość rozpiera.... Troszki już walczę ze swoją dietką, bo jakieś 2m-ce z małymi wyskokami.... ale dopiero teraz poczułam efekty wczoraj waga pokazała 6kg mniej (było 62kg, a jest 56kg :D), ale to jeszcze nic, dziś dziewczęta kupiłam sobie letnią spódniczkę w rozmiarze 36 (pewnie to troche coś z rozmiarem nie tak :)) ale za to przy ostatnich 42 jakie to budujące !!! buziaki i trzymajcie za mnie kciuki, bo z tej radości strasznie sobie pofolgowałam w ten weekend.. :)