Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schne Gesichzge

Włosy kręcone-ich codzienna pielęgnacja,fryzury etc..

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie ... Mam kręcone włosy, do ramion, pocieniowane żeby lepiej sie układały ale już nudzi mi się ta fryzura ... Chciałabym coś zmienić tylko co? Myślałam o grzywce ale obawiam się, że przy kręconych włosach wyjdzie z niej jakieś niewiadomo co :/ Może jakieś fajne cięcie? Macie pomysły?

Gość clem
oh i ja mam problem. chcę włosy podciąć, obciąć, nie wiem. coś zrobić, ale nie wiem co. włosy mam kręcono - falowane za ramiona.

Gość Devil Woman
Witajcie! Mam ciemnoczekoladowe loczki do połowy pleców. Farbuję je co mniej więcej dwa, trzy miesiące. Na co dzień układam je używając dyfuzora i żelu Shockwaves, tego zielonego. Zaprzestałam używania pianki, ale najlepsza jest zdecydowanie z Wella Flex, do loków i fal. Szamponu używam z Fructisa, do włosów farbowanych oraz odżywki z salony fryzjerskiego. Najczęściej są rozpuszczone bądź luźno spięte. Rozczesuję je tylko po myciu, z odzywką bądź maską na włosach. czasem prostuję...

Gość ajajaj
mam problem, widzialam ostatnio w jakiejś gazecie taka extra fryzurke kobitka miala kręcone wlosy tak jak my:) oczywiscie fajnie wycieniowane, z przody długość mniej wiecej do brody a z tylu krotsze. wygladala mniej wiecej jak rihanna tylko z kreconymi wlosami:P co myslicie o tej fryzurze?? w czwratek ide do fryzjera moze bym zaryzykowala...

Gość Stevie

hmm ajajaj taka fryzura moglaby byc ciekawa tylko nie do końca umiem sobie ją wyobrazić, może masz jakieś zdjęcie?:)

Gość Ryley
Gość Bryan
Gość Talon
Gość Kiełbasa
hello Everybody:) odziedziczylam niesamowicie kręcone włosy i bardzo ładnym odcieniu z refleksami złota.Taki typ włosów wymaga odpowiedniego nawilżenia no i dostatecznej pięlęgnacji jesli chcemy aby nasze włosy były zdrowe i piękne.osobiście używam kosmetyków z linii matrix zakupiony u fryzjera,seria pomarańczowa(wygładzanie włosów) albo zielona, do tego maseczka 2x w tygodniu, doskonale prezentuje sie nabłyszczacz(np w spray'u) wtedy loki odbijają światło dając niesamowity efekt,aha no i pianka, dla mnie najlepsza jest shockwaves pianka super skręt,Jest niesamowita! Jeszcze słów kilka o układaniu takich włosów:)po I jesli posiadamy burze lokow to nie sposob jest je ułożyc:P najlepiej wygladaja spiete w klamre albo zabkami do góry. a co do ścięcia to ja mam niesamowicie bajkową fryzurę.Zawsze mialam długie(do polowy plecow) loki równej długości,ale na studniowke fryzjer postopniowal mi je(u gory krotsze) i lekko wycieniowł, styl lat 30 chyba:P teraz mam włosy krótkie ale za to stylowo ściete:) pozdrawiam wszystkie Kędziorki;) aha i jeszcze jedno w ciagu dnia nie dotykajcie swoich wlosow bo one tego nie lubią i zaczynaja sie buntowac -puszyc:)

Gość Jakob
Gość zakrecona na maxiorka
O tym podcinaniu wlosow o ktorych kawka ++ mowila to to podcinanie nazywa sie punktowanie.....ja tez mialam tak scinane i efekt rewelacyjny........to fakt...tylko to tez zalezy od fryzjerki czy jest w tym doswiadczona bo u jednej mialam super a po 4 miesiacach znowu poszlam i trafilam na inna to juz nie bylo tak swietnie ale dalo sie przezyc......jezeli CHCECIE moge Wam dac kilka pomyslow na upinanie takich wlosow bo sama mam takie i nieraz siedze przed klustrem i obmyslam sprawe ich upiecia i......z tego co moi znajomi mowia to bardzo ladnie sobie spinam strasznie sie innym podoba......

Gość PaUlineczkaPP
Witam moje drrogie ...pokrrrrecone dziewczyny......ja rownież mam zaszczyt posiadac blad loczki i powiem wam że ....je kocham....mam je od urodzenia ale nie zawsze je lubilam..... jak bylam młodsza czesto prostowalam..;/ teraz bbb je lubie..ale mam maly problem...sa zniszczone po farbowaniu...i strasznie mi wypadaja.....a na dodatek...brrakuje mi pomyslow jak je ukladac....moze ktos mi doradzi...??? pozdrowienia dla wszystkich kreciolkow...;p

Gość majeranek
witajcie... od urodzenia mam kręcone włosy. kiedy byłam mała, te loki były większe... teraz są to autentyczne sprężynki. cały czas mam je dość krótkie (do szyi), choć prawie wcale ich nie ścinałam. one chyba po prostu kiedy urosną, kręcą się jeszcze bardziej. sa niesamowicie suche, nie ma mowy o rozczesywaniu ich na sucho - wtedy na głowie jest okropna szopa. ale kiedy rozczeszę na mokro, to może i po wyschnięciu loki sa nieco podkreślone - mimo to na głowie mam i tak taką ogromną aureolę. i to nie wygląda wcale ładnie. sterczą, sterczą, sterczą. siano, siano, siano. nie wiem, jak mam podkreślić loki i co z włosami zrobić, żeby po wieczornym umyciu rano były 'zdatne' do noszenia rozpuszczonych. pomóżcie. nie wiem, czy to takie włosy jest dar, czy jakaś okropna kara. nie znam żadnej osoby, której włosy puszyłyby się aż tak bardzo, nigdy nawet przelotem, na ulicy, nie widziałam nawet takiej osoby...

Gość Elvin
Gość Bailey
Gość Russell
Gość Rolando
Gość iceicebaby
majeranek-na rynku jest uz mnostwo kosmetykow podkreslajacych loki i ujarzmiajacych puszenie = sprawdz polki"_

Gość Royce
Gość Jody
Gość Kole
Gość Carlton
Gość Melvin
Gość karolalola
Mam ptytanie..co ile musiecie myc wlosy?? bo ja co dziennie;/

Gość igausia
ja tez jestem powiedzmy szczesliwa posiadaczka loczkow... czasem to mi sie marza taki proste jak druty no ale coz... natura. ja osobiscie stosuje niebieska pianke z taft ale skleja wlosy tak mysle nad zmiana kosmetyku tylko na jaki?? slyszalam o zelu z firmy matrix dobry jest?? co do upiecia bo takowe pytanie tutaj mi w oczko wpadlo to ja osobiscie mam z tym takze duzy problem bo moje wloski sa skrecone swiderki lubelli a do tego grube i geste... upinam je malymi spineczkami tkz. zapkami np. tylko przod biore pasemko zwijam ja i podpinam albo np klamry sa takze dobre tylko cienkie metalowe (nie inne!) polowe wlosow podinam a polowe zostawiam wyglada za*ebi*szczo! polecam i czekam na pomoc w sprawie kosmetyku pzdr :*

Gość aischa09
Cześć:) mam wielką proźbę do Was nie wiem co mam robić z moimi włosami:/ mam gęste długie kręcone(albo bardziej falowane:/ sama nie wiem bo tylko końcówki się kręcą ) puszące się włosy i chciałabym zmienić fryzurę. Słyszałam że jak się dobrze ścieniuje włosy to się nie kręcą ale nie jestem przekonana czy nie będę miała większej szopy niż mam teraz:/ POMOCY;)

Gość Dzikolinka
Hejk aja tez mam krecone loczki po tacie. Tylko mam problem sa scieniowane i jak gora robi sie dluzsza to robi sie siano i musze do fryzjera. Pozatym uzywam szamponu elvive loreal i odzywki do kreconych i pianki do kreconych. Njbardziej podobaja mi sie jak wysusze je na suszarce wtedy jest i tak duzo i utrzymuja sie dlugo. Myje je codziennie. co miesiac farbuje. I czesze je tylko po umyciu. bo pozniej sa tak poskrecane ze sie nie da wejsc w nie szczotka... jestem ogolnie zadowolna. Jutro ide do fryzjera bo musze znow gore skrocic ogolnie chcialabym z nimi cos innego zrobic ale nie wiem co... Moze cos wymysle... Pozdrawiam lokownikow i prostownikow Pozdr Dzikolinka jak cos to piszcie

Gość Paulina_17
Mam dłuższe włosy. Gdy umyje je rano, naloze pianke taft i gdy same wyschna efekt jest super strasznie mi sie wtedy podobaja.. ale nie chce mi sie tak wczesnie wstawac zeby je myc poniewaz starsznie dlugo schna.. wiec myje je wieczorem rozczesuje nakladam troche pianki i klade sie spac.. rano znowu nakladam pianke bez rozczesywania i czasami sie fajnie uloza a czasami sa tak beznadziejne ze do szkoly mi sie odechciewa isc.. co zrobic by za kazdym razem sie fajnie skrecaly? czy dobrze ze uzywam pianki czy moze polecacie cos innego??