Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegantka

jak moj partner ma jasny zielonkawy garnitur to jaką sukienkę powinnam zalozyc?

Polecane posty

Gość elegantka

Gość dlskjfh nvhuwieqyvl
BIAŁA LUB CZARNA EWENTUALNIE KREMOWA..TO ZAWSZE PASUJE

Gość kanarkowo żółty
będziecie jak świeża wiosenna kanapka :D

Gość elegantka
wlasnie sie zastanawialam, czy czarna pacuje. Mam tez czarną z czerwonymi wstawkami, ale ta chyba nie bedzie dobra....???

Gość kikalotka
Jasno-zoielony garnitur ??!!! Boże co za wiocha ! Cokolwiek nie zalożysz będziecie wyglądać fatalnie, uratuje Cię tylko coś wyjątkowo prostego i jednolitego - chyba jasny krem, beż będzie najlepszy

Gość elegantka
wcale nie wiocha, jest bardzo ladny, pastelowy

Gość mirkogranukla
Jak ma taki garnitur , to taki założy i tyle. Może nie będzie to szczyt elegancji , ale bez sensu wywalać kupę forsy na jednorazowe wyjście. Twoja sukienka powinna trochę przygaszac , żebyście nie wyglądali jak kanarki :P Może jasny brąz , beż

Gość mirkogranukla
No i koszulę też założy do tego jakąś raczej nie białą czy cytrynową , tylko trochę spokojniejszą

Gość Broń Panie Boże
wszystko tylko nie kremy beże, które Ci tu doradzają. Czerń ok. nawet ta ze wstawkami

Gość elegantka
wlasnie się cały czas zastanawiam nad czernią

Gość koniec na dzisiaj...........
z czerwonymi wstawkami? zielony sie gryzie z czerwonym :O:O boszze co za wies spiewa i tanczy

Gość elegantka
nie, nad samą czernią bez wstaawek się zastanawiam......

Gość nowa znajoma
to może oliwkową kieckę sobie spraw

Gość elegantka
myślę, że oliwkowa to nie jest najlepszy pomysł

Gość Błekitną
Pastelową bardzo jasną

Gość niestety moja kolej
czarna do zielonego nie pasuje. Zielona też nie, chyba że byłaby z identycznego materiału, szyta na miarę i z kontrastowymi elementami, taka bliźniacza do stroju mężczyzny. Zależy jaki masz ten gernituir. Jeżeli taki szorstki, zielono-szarawy, to trudna sprawa- raczej nic nie będzie z nim dobrze wyglądać:o Ale czarny nie pasuje ani do zielonego, ani na tę porę roku, także bez sensu.

Gość elegantka
garnitur jest w kolorze pastelowym, przygaszona zieleń, jasny, jednolity, z bardzo dobrego gatunkowo materiału i dobrej firmy. Też sądziłam, że zielonkawy garnitur nie może być ładny, dopoki nie zobaczyłam, że jest calkiem, całkiem. Tylko ja mam problem z sukienką, niestety.....

Gość Aaniaaaaaaaaa
a co myślicie o czekoladzie?

Gość elegantka
nie ma w nim nic z szarości

Gość elegantka
myslisz, że cosś w odcieniu czekolady może być?

Wszystko zalezy od tego, jaki dokladnie jest ten garnitur - jezeli to odcien pastelowy, to raczej nie beze ani kremy, bo bedzie mdlo. Jezeli raczej jasna oliwka czy groszek, to moze byc ta sukienka kremowa albo biala. Czarna pasuje do wszystkiego i jak nie masz innego pomyslu to moze byc (tylko bez wstawek czerwonych) , mysle ze z czekoladowa tez mogloby byc ladnie. Moze byc tez jakas jasnoszara, popielata. Tylko zwroc uwage, zeby ci bylo w niej do twarzy, bo co z tego, ze bedziesz do parnera pasowac kolorystycznie, jak sama bedziesz wygladac niewyraznie. ;)

na pewno nie czarną! - zgadzam się w pełni z "niestety moja kolej", różne odcienie zieleni tez odpadają, podobnie jak czerwień, róż, fiolet itd. Rónież, jak kilka osób już to poradziło, uważam, ze powinnaś "uderzyć" w beże i ecru; brązy ostatecznie, ale jakieś delikatne i stonowane... Życzę owocnych poszukiwań! 🌻

Gość NormalnaKobietka
ja i inni moderatorzy postaramy ci sie pomóc wystarczy, że swój post umieścisz na naszym forum my Ci w mig odpowiemy :) zapraszam http://tiny.pl/gdl2

Gość elegantka
ojej, sama nie wiem, co pasuje, mam też czarną sukienkę - bez żadnych dodatków

tyle że czarny kolor w zestawie z pastelowym moze wyglądać zbyt agresywnie... ale w końcu i tak sama zadecydujesz..

Gość elegantka
magnoliaija - ja nie wiem czy taką założę, bo bardzo ciężko jest znaleźć pasujący kolor, dlatego się Was radzę

Gość elegantka
chciałabym, żebyśmy wyglądali jakoś całkiem doberze, jak staniemy, czy usiądziemy obok siebie

Gość oj dzieciaku
Wcale nie musisz sie do niego dopasowywac.Kto Ci powiedzial ,ze musicie ? Byty do torebki musza pasowac ,dodatki jak najbardziej !!Ale baba do chlopa? A jezeli on jest rudy a Ty brunetka ? Tez musisz kolor wlosow zmienic? To kpina jakas :P

Gość Amoże by tak
Nie w jednym kolorze. Tylko np: spokojnie kremowy materiał a na nim ciemny braż i złoto. Czekolada też ślicznie się bedzie komponować. Ja bym jednak na Twoim miejscu jeśli już koniecznie chcesz naszej rady najpierw w sieci poszukała zdjęcia tego garnituru (skoro dobrej formy to fota powinna być gdzieś choć w probniku materiałów) albo pokazac na jakimś innym przykladzie kolor tego gajerka ;) Czarna odradzam. Bedzie brzydko kiedy będziesz ciemniejsza niż twój facet. Postarzy cię to.