Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta33

Ryczące trzydziestki !!! I nie tylko...

Polecane posty

Gość gość
ooo... A ja bym chciała żeby znów ktoś tu pisał, fajne babeczki tu były :0

Gość gość
a teraz panie po 40tce... temat sprzed 8 lat... jak ten czas leci.

Gość gość
Ryczące czterdziestki !!! :)

Gość gość
Ostatnie badania dowodzą że kobiety po 40 są to t.zw. beczące czterdziestki. Beczy toto jak koza w rui, jeśli jakiś kozioł tego nie przeleci 2x na dzień. Po 50 przechodzą mnemopauzę i ewoluują w ryczące 50ki. Zmiana polega na tym że ryczy toto jak krowa i żeby to zaspokoić, trzeba zdrowego byka. A jesli stado bykow ja wydmucha to i tak pozostaje sama = d****a

Gość madziarka 35
Miałam wiernego i kochającego faceta przez okres paru lat, niestety moim zachowaniem doprowadziłam do uapdku tego związku. Po czasie poznałam faceta, który był bogaty, ale szybko (dosłownie) okazał się świnią.Kochał,zdradzał, dużo pił a wtedy również bił. Koniec. :( Szukam człowieka z którym będę mogła przeżyć kilka szczęśliwych lat. Tak wiele i tak niewiele zarazem. Odrobina szczęścia, trochę uśmiechu i dużo ciepła. Czy mam tą kolejną szansę na kochającego i wiernego ?

Gość gość
U kobiet po 40 roku życia jest tzw.miłość póżnego popołudnia.Jest wtedy ogromny pociąg seksualny i spada około 50. Takie ostatnie podrygi przed menopauzą.Wtedy też kobiety"głupieją" i każdy będzie chłop dobry byle do człowieka był podobny

Gość gość
sasiad od 3 lat pracuje za granica, zona potajemnie ma kochanka maz wraca - ona kocha maz wyjezdza - ona doopy znowu daje bo faceta brak Zaufaj tu kobiecie (nawet wlasnej zonie ) i badz dla niej ksieciem z bajki Nie badz frajerem twoja kobieta to rowniez d****a

Gość gość
@ MADZIARA35 Miałam wiernego i kochającego faceta przez okres paru lat, niestety moim zachowaniem doprowadziłam do uapdku tego związku. Po czasie poznałam faceta, który był bogaty, ale szybko (dosłownie) okazał się świnią.Kochał,zdradzał, dużo pił a wtedy również bił. Koniec. smutas.gif Z biedniejszym facetem zawsze masz szansę na stwożenie bogatego i stabilnego związku. Bogaty kocha wylącznie siebie i pieniądze. Dobra rada :) Unikaj tych z zasobnym portfelem, oni tak naprawdę miłości i szczęścia nie dają.